NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Rozmowy na każdy temat. »
1 2 »
Zachodnia cywilizacja upada w tempie wykładniczym,
HIV
HIV
HIV
Ostrzeżenia: 80%
ff
Wysłany: 20 Wrz 2016r. 22:19  
Oglądając to https://www.youtu(...)GoaE6-2w
nie wiem, co z nami będzie za 10,20 lat.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 20 Wrz 2016r. 22:19  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Wrz 2016r. 23:13  
CYTAT
Oglądając to https://www.youtu(...)GoaE6-2w
nie wiem, co z nami będzie za 10,20 lat.

Nie wiesz co będziesz robił za 10, 20 lat? Ja wiem, nie będę się malował Ty masz wątpliwości?

Prywatna wiadomość 

HIV
HIV
HIV
ff
Wysłany: 20 Wrz 2016r. 23:20  
To nie o to chodzi, co ja będę robił, tylko takie typy będą tworzyć prawo, uczyć nasze dzieci, leczyć nas itd. Chodzi o to, że co kolejne pokolenie to gorzej.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Wrz 2016r. 23:22  

W jednym z niedawnych odcinków Mariusz Max Kolonko stwierdził, że cała Unia Europejska chyli się ku końcowi. Przypomniał również z historii, że po każdym rozpadzie unii dochodziło do konfliktów zbrojnych i zmian granic. Chodź nie jestem zwolennikiem UE, mam nadzieję, że za szybko się ona nie rozleci, bo kto będzie bronił Polskę przed wrogiem.

CYTAT
To nie o to chodzi, co ja będę robił, tylko takie typy będą tworzyć prawo, uczyć nasze dzieci, leczyć nas itd. Chodzi o to, że co kolejne pokolenie to gorzej.

Najgorsze jest to, że media teraz takich promują i każą nam uważąć, że to jest coś normalnego.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Wrz 2016r. 23:24  
CYTAT

W jednym z niedawnych odcinków Mariusz Max Kolonko stwierdził, że cała Unia Europejska chyli się ku końcowi. Przypomniał również z historii, że po każdym rozpadzie unii dochodziło do konfliktów zbrojnych i zmian granic. Chodź nie jestem zwolennikiem UE, mam nadzieję, że za szybko się ona nie rozleci, bo kto będzie bronił Polskę przed wrogiem.

CYTAT

Najgorsze jest to, że media teraz takich promują i każą nam uważać, że to jest coś normalnego.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Wrz 2016r. 01:03  
@HIV: Nie powstrzymasz rewolucji kulturowej. Rządzą nami globalne koncerny. Specjaliści od marketingu sterują umysłami młodych ludzi. Oni mają pieniądze. Oni mogą wszystko. Ich podstawowym narzędziem jest telewizja. Wystarczy przekonać społeczeństwo, że mężczyźni też powinni się malować. Jak? Metodą małych kroków. Dali gimbusom narzędzia, aby bawili się w top model. Jeśli nie postawimy oporu, ten trend stanie się rzeczywistością. Kiedyś rozpracowałem to środowisko. Słuchają Justina Biebera i oglądają Szkołę TVN. Nie obejrzałem żadnego odcinka, ale poczytałem na Wikipedii, jakimi sprawami żyją bohaterowie serialu. Jak można tak ogłupiać widzów?

Swoją drogą chłopak całkiem ciekawie opowiada, jak top model wygląda od kuchni: https://youtu.be/l0xaRLdx2rI

Nie powinniśmy tego nagłaśniać. Ze światową finansjerą nie wygramy, a tylko pomagamy im reklamować taki styl życia. Kiedyś chłopak wylądowałby za to u dyrektora. Dziś w gimnazjach widocznie zliberalizowano zasady.

Ja do upiększania twarzy stosuję tylko GIMP-a. good

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Wrz 2016r. 02:52  
Czekając na browca lekko się zasmucilem bo to prawda co piszecie. Słowianie jednak mają siłę się otrząsnąć.

Zlewaczale elity zachodu nie mają do kogo się zwrócić we własnym zdegenerowanym społeczeństwie które samo jak Lemingi prze w durnote. Mieli w UE piękne 25 lat skubania Slowian i właśnie im się konczy. Czy dadzą radę kupić nowe pokolenie okraglostolowego regresu zadecyduje jak będziemy zyc. Do przerwy 1:0 dla nas, ZAKODOWANI siedzą na ławce kar jezyk

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 60%
ff
Wysłany: 21 Wrz 2016r. 06:18  
CYTAT
Kiedyś rozpracowałem to środowisko. Słuchają Justina Biebera i oglądają Szkołę TVN. Nie obejrzałem żadnego odcinka, ale poczytałem na Wikipedii, jakimi sprawami żyją bohaterowie serialu. Jak można tak ogłupiać widzów?

xD

CYTAT

Zlewaczale elity zachodu nie mają do kogo się zwrócić we własnym zdegenerowanym społeczeństwie które samo jak Lemingi prze w durnote. Mieli w UE piękne 25 lat skubania Slowian i właśnie im się konczy. Czy dadzą radę kupić nowe pokolenie okraglostolowego regresu zadecyduje jak będziemy zyc. Do przerwy 1:0 dla nas, ZAKODOWANI siedzą na ławce kar jezyk

xD

Idioci. Wszędzie idioci. Panowie czas ponownie zacząć przyjmować leki. Lekarz chyba za wcześnie zezwolił wam odstawić.

Największym problemem prawackiego ścierwa jest chęć zabraniania wszystkiego co nie wpisuje się w jego chory światopogląd zakazów, nakazów, religijności i decyzyjności co jest dobre, a co złe (wg. własnego uznania oczywiście). Jeśli gość chce się malować i chodzić w rurkach to pozwólcie mu to robić, jeśli chce uprawiać homoseksualny seks to również pozwólcie mu to robić. Przecież nikt wam osobiście takich zachowań nie karze naśladować (chyba że boicie się zarazić podobnymi zachowaniami przez jakieś pyłkowanie albo patrzenie).

BTW. Makijaż u mężczyzn w czasach historycznych był rzeczą naturalną, więc można nawet uznać, że to ostatnie czasy są nie normalne w stosunku do tego co było umiech

Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Wrz 2016r. 07:22  
https://www.youtube.com/watch?v=5Oe6vUjL1DE

warto ogladnac nawiazujac do tematu

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Wrz 2016r. 09:59  
CYTAT
Panowie czas ponownie zacząć przyjmować leki. Lekarz chyba za wcześnie zezwolił wam odstawić.

Co tu więcej dodać ? Może pouczenie że łykanie czopków może zaszkodzić.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Wrz 2016r. 12:09  
CYTAT
Idioci. Wszędzie idioci. Panowie czas ponownie zacząć przyjmować leki. Lekarz chyba za wcześnie zezwolił wam odstawić.

Największym problemem prawackiego ścierwa jest chęć zabraniania wszystkiego co nie wpisuje się w jego chory światopogląd zakazów, nakazów, religijności i decyzyjności co jest dobre, a co złe (wg. własnego uznania oczywiście). Jeśli gość chce się malować i chodzić w rurkach to pozwólcie mu to robić, jeśli chce uprawiać homoseksualny seks to również pozwólcie mu to robić. Przecież nikt wam osobiście takich zachowań nie karze naśladować (chyba że boicie się zarazić podobnymi zachowaniami przez jakieś pyłkowanie albo patrzenie).

BTW. Makijaż u mężczyzn w czasach historycznych był rzeczą naturalną, więc można nawet uznać, że to ostatnie czasy są nie normalne w stosunku do tego co było umiech

No, nawet nie dałeś im się rozkręcić smiech2
Ale pewnie nie posłuchają jezyk

Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl
Prywatna wiadomość 

HIV
HIV
HIV
ff
Wysłany: 21 Wrz 2016r. 12:28  
Uprasza się forumowe lewactwo o niezaśmiecanie mojego tematu wpisami nie na temat, nie obrażanie dyskutantów, a administrację proszę o cięcia we wpisach nie na temat. Jak ja was zacznę wyzywać i nazywać to mi całkiem temat zamkną.

A tak przy okazji, na nakazach i zakazach oparta jest ideologia lewacka a nie prawacka. To lewactwo chce każdą dziedzinę życia regulować. Cały eurokołchoz zbudowany jest na takiej ideologii, czyli na utopii.

Celem tematu na forum nie jest zabranianie komukolwiek danych zachowań (Freud się kłania) a rozważenie co nas czeka w przyszłości, jeśli te zachowania, ideologie zdominują życie. Co nas czeka w ustawach i życiu codziennym.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Wrz 2016r. 13:03  
CYTAT
CYTAT
Panowie czas ponownie zacząć przyjmować leki. Lekarz chyba za wcześnie zezwolił wam odstawić.

Co tu więcej dodać ? Może pouczenie że łykanie czopków może zaszkodzić.

Uprasza się o zbanowanie bananagood

"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Wrz 2016r. 15:20  
Spokojnie, świat zawsze się zmieniał i będzie się zmieniał. Już starożytni Egipcjanie narzekali na młodzież, że nie szanuje tradycji i starego porządku i że doprowadzi to świat do zguby.
Dzień, w którym stwierdzicie, że dawniej wszystko było lepsze będzie pierwszym dniem waszej starościumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Wrz 2016r. 16:38  
Panowie, ale to nie jest tak, że za 10 lat coś będzie i kropka.
To, co będzie, zależy od nas.
Zacznijmy od wyborów parlamentarnych i prezydenckich w roku 2019... za trzy lata.
W wy już myślicie, co będzie za 10 lat.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Wrz 2016r. 17:29  
Ludzie i świat się po prostu zmieniają. Kiedyś ludzie się nie myli, a faceci nie golili. Niektórzy dalej się nie myją ale większość dba o siebie jest czysta, ogolona i pachnąca.
Autorze po co te wstawki o lewakach? Nie potrafisz inaczej? Zapytaj swoich dziadków co mówili o nich ich dziadkowie. Może ogarniesz, że w pewnym wieku zachowanie młodszych zaskakuje, głównie dlatego, że sie dorosło. Nie warto z tym walczyć. Ci młodzi również dorosną.
Są niestety tacy, którym jedynie przybyło lat. Wszędzie widzą lewaków i wszystko co inne im przeszkadza. Niestety nie wszyscy dorastają.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Wrz 2016r. 20:24  
CYTAT

A tak przy okazji, na nakazach i zakazach oparta jest ideologia lewacka a nie prawacka. To lewactwo chce każdą dziedzinę życia regulować. Cały eurokołchoz zbudowany jest na takiej ideologii, czyli na utopii.

Nie zgodzę się. Prawica światopoglądowa (nie w ujęciu prawicy ekonomicznej) ma największy kłopot z poczynaniami innych jednostek?
Aborcja? Nie. Antykoncepcja? Nie. Homoseksualizm? Nie. (i długo by tak wymieniać). A lewica? Jak chcesz tak rób, nikt do tego Cię nie zmusza, tylko państwo zagwarantować prawnie możliwość wyboru tego co uważamy za słuszne.

Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Wrz 2016r. 14:54  
Andrzej ma większe problemy ze zrozumieniem wolności i zasad wspolżycia
spolecznego cool

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Wrz 2016r. 16:15  
CYTAT
Andrzej ma większe problemy ze zrozumieniem wolności i zasad wspolżycia
spolecznego cool

Od kiedy prawacy i wyborcy PiS należą do społeczeństwa? Za wysokie progi dla robactwa umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Wrz 2016r. 20:29  
CYTAT
Spokojnie, świat zawsze się zmieniał i będzie się zmieniał. Już starożytni Egipcjanie narzekali na młodzież, że nie szanuje tradycji i starego porządku i że doprowadzi to świat do zguby.
Dzień, w którym stwierdzicie, że dawniej wszystko było lepsze będzie pierwszym dniem waszej starościumiech

i jak widać starożytni nie mylili się - sprawdziło się i Egipt upadł ..z innej beczki natomiast jest takie powiedzenie "takie będą rzeczpospolite,jakie ich młodzieży chowanie" i to święte słowa dotyczą zresztą każdego kraju - jak od najmłodszych lat nie wpoimy dzieciom pewnych zasad,wartości,swoistego szowinizmu i kultu narodu - to skończy się jak np. w szwecji gdzie szwedki są je...ne przez somalijczyków w biały dzień ludzie boją się wypuszczać nastoletnie córki i synów w większych miastach wieczorem a rodowici szwedzi w urżniętymi jajami siedzą w domach i grają w warcaby i gry komputerowe...taki jest efekt degeneracji i niewychowania w duchu narodowym i bezstresowo bez zasad....

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Wrz 2016r. 21:33  
CYTAT

Od kiedy prawacy i wyborcy PiS należą do społeczeństwa? Za wysokie progi dla robactwa umiech

Większość "pistolecików" pokornieje po 30 roku życia.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Wrz 2016r. 21:33  
CYTAT
i jak widać starożytni nie mylili się - sprawdziło się i Egipt upadł ..z innej beczki natomiast jest takie powiedzenie "takie będą rzeczpospolite,jakie ich młodzieży chowanie" i to święte słowa dotyczą zresztą każdego kraju - jak od najmłodszych lat nie wpoimy dzieciom pewnych zasad,wartości,swoistego szowinizmu i kultu narodu - to skończy się jak np. w szwecji gdzie szwedki są je...ne przez somalijczyków w biały dzień ludzie boją się wypuszczać nastoletnie córki i synów w większych miastach wieczorem a rodowici szwedzi w urżniętymi jajami siedzą w domach i grają w warcaby i gry komputerowe...taki jest efekt degeneracji i niewychowania w duchu narodowym i bezstresowo bez zasad....

Taka jest natura ludzka, dąży do zmian i czegoś nowego umiech

Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Wrz 2016r. 21:52  
CYTAT
CYTAT

Taka jest natura ludzka, dąży do zmian i czegoś nowego umiech

to ja podziękuję za takie "zmiany" trockistowsko-marksistowskie czy nazistowsko-kominternowskie eksperymenty społeczne i ich efekty już znamy - dziesiątki milionów zagłodzonych,spalonych w krematoriach czy wymordowanych w łagrach obozach i masowych egzekucjach - ekstremizmy i wynaturzenia czy to lewackie,dekadenckie czy to faszystkowskie,brunatne niosą po prostu chaos i śmierć oraz zdegenerowanie i unicestwienie narodów....

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Wrz 2016r. 23:06  
Ty jako jednostka nie masz na to wpływu umiech
Taki jest świat, nasze pra pra Babcie, obecne nasze życie brałyby w ciemno, a my kręcimy nosem na wszystko umiech
Co do faszyzmu i komunizmu, to tak jest jak bezgranicznie wierzy się w pewnych ludzi.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Wrz 2016r. 05:23  

Natura ludzka jest ułomna gdyż ulega pokusom nowego jako "poznania nieznanego" i jaka taka, jest źródłem wszystkich plag i zgryzot tego świata. Znacie to, byliśmy ostrzeżeni przed ułudą wiedzy absolutnej... owoce drzewa wiedzy "złego i dobrego" poznacie. Dlatego co mądrzejsi i uczeni w piśmie nigdy nie wierzą ideologom nowego, dla samej obietnicy "nowego" czyli lepszego bo nieznanego.

Nowe zawsze umiera dla nowszego, jeszcze gorszego ponieważ zawsze nazywa się "nowe" gdyż musi być lepsze od nowego, obecnie już złego. Któż mądry by zamienił lepsze na gorsze? Nigdy, tylko gorsze na lepsze. Stare znamy i lubimy gdy do niego wracamy, nowe natomiast kusi obietnicą doznania lepszego...

Hey you never know, to cała realna wartość nowego.

Zrozumiałeś, nowe to nie lepsze.
Lepsze to takie coś, do czego zawsze tęsknimy z doświadczenia.

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

1 2 »

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Rozmowy na każdy temat. »