|
|
|
Ja przybliżam i się dziele, czysty obiektywizm. Fejki i soki buraczkowe nie wchodzą w grę Andrzejku.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Madziu ty jesteś misiewiczem więc ty to jeden wielki fejk
Nie masz nic wspólnego z obiektywizmem a czysta jesteś jak Piotrowicz To jak tam, szykujecie nowe przetargi do odwołania. W trakcie kampanii można po pajacować. Ciemny lud jeszcze kupuje takie bzdety? Może jakaś deklaracja dotycząca podatków i opłat miejskich Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Ja przybliżam i się dziele, czysty obiektywizm. Fejki i soki buraczkowe nie wchodzą w grę Andrzejku. To może obiektywnie odpowiedź kto i kiedy i ile dostanie te podwyżki które tu deklarowałaś (kilka tygodni temu) gdy inny użytkownik wytknął brak spełnionej obietnicy PISu w postaci nie obniżonych podatków. Wybacz ale takie manipulowanie zasługuje tylko na pogardę. Bo to tylko jeden z mniejszych przykładów twojego propagandowania w internecie. https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
2018r a ludzie nadal myślą że pis różni się czymś od po i reszty bandy.
Gdzie wy rozumy macie, posłuchajcie Grzegorza Brauna może zrozumiecie co piąte zdanie... Przykre, bo zazwyczaj jednak skończyliście jakieś szkoły, jakieś książki w rękach mieliście... |
|
|
|
|
A ja nie widzę odwoływania sie do PO. Poprzednicy w Stalowej Woli to nie PO. Może się mylę i faktycznie w przeszłości był w Stalowej Woli prezydent z ramienia PO. Może faktycznie większość w RM miało PO? Nie bardzo rozumiem co PO ma do Stalowej Woli.
Nie mniej zgadzam się z tym co piszesz. PiS i PO to jedno zło. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
zapomniałeś o faszystach i argumentach Jędrek
|
|
|
|
|
CYTAT zapomniałeś o faszystach i argumentach Jędrek Nie zapomniałem. Wiedziałem, że można na ciebie liczyć Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT 2018r a ludzie nadal myślą że pis różni się czymś od po i reszty bandy. Gdzie wy rozumy macie, posłuchajcie Grzegorza Brauna może zrozumiecie co piąte zdanie... Przykre, bo zazwyczaj jednak skończyliście jakieś szkoły, jakieś książki w rękach mieliście... Bardzo szanuję Grzegorza Brauna. Popatrz jednak jak jest histeria pomieszanych bab, gdy z inicjatywy obywatelskiej do Sejmu trafia projekt ustawy zakazującej aborcji eugenicznej. Zgadzam się z wieloma poglądami Grzegorza Brauna - ale niestety to nie przejdzie w dzisiejszej Polsce.... gdzie "stawia się nam za wzór rozwoju pederastów..." Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|