|
|
|
Witam, mam pytanie był ktoś ostatnio na grzybach i czy są grzyby??I gdzie najlepiej się wybrać w stronę Przyszowa ,Jamnicy czy w stronę pysznicy?😉
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Przed wczoraj w strone przyszowa na wysokosci alutecu nic nie bylo .
|
|
|
|
|
Zjadłbyś grzyba rosnącego w poblżu alutecu czy uniwhelsu ?? Smacznego...
|
|
|
|
|
Przeciez to wszystko idzie w powietrze i atmosfere a grzyby wyrastaja z torfowiska , co innego jak by ktos produkowal syrop z tych szyszek sosen ktore rosna w kolo tych fabryk , tez bym nie spozywal.
|
|
|
|
|
CYTAT Przeciez to wszystko idzie w powietrze i atmosfere a grzyby wyrastaja z torfowiska |
|
|
|
|
Grzyby są. Co drugi dzień przynosimy z mężem przynajmniej po dwa kosze ;)
Na zaostrzenie apetytu |
|
|
|
|
focuss88 dobrze się czujesz ?? Nie zaszkodziły Ci grzybki z pod aluteka ??
|
|
|
|
|
Mi to nie przeszkadza jak uazbieram raz na 2 lata koszyk grzybow . W tamtym roku na wigilie kupilem w sklepie opakowanie prawdziwkow z certyfikatem i co chile chodzilem na kibel qrwa
|
|
|
|
|
Dzisiaj,3 osoby 4 godziny i każdy po 3/4 koszyka. Szału nie ma. Lasy Pysznica Słomiana.
|
|
|
|
|
dzisiaj 3 osoby, bylismy niecale dwie godziny w lesie przed Burdzami.
|
|
|
|
|
Oj Paula, lubisz się dowartościowywać w internecie? Tępaś ;)
Zdjęcie to grzyby z Borów Tucholskich, nie z tego roku ;) Zle mi sie kopiuje link, wpiszcie sobie w Google grzyby bory tucholskie, albo wysyp podgrzybkow ;) |
|
|
|
|
No to przypał
|
|
|
|
|
http://odkryjpomorze.pl/pokaz_obiekt-3041-Na_grzyby_pomorskie_grzybobranie_na_Kaszubach_Zulawach_w_Borach_Tucholskich.html
|
|
|
|
|
CYTAT http://odkryjpomorze.pl/pokaz_obiekt-3041-Na_grzyby_pomorskie_grzybobranie_na_Kaszubach_Zulawach_w_Borach_Tucholskich.html ciekawe identyczne zdjęcie jaki cudem..... |
|
|
|
|
Byłem wczoraj rekreacyjnie 3 godziny, przyniosłem cały kosz, a w koszu ze dwadzieścia podbrzybków Spotkałem przy tym dziesiątki przemiłych osób połączonych wspólną pasją, przemierzających niestrudzenie okoliczne lasy. Polecam jechać rowerem, bo trudno zaparkować
|
|
|
|
|
Piekny wiklinowy koszyk kupiony w Rudniku nad Sanem, stylowe, czerwone kalosze do kolan, ciepla polarowa bluza z najnowszej kolekcji the north face, wygodne spodnie z ocieplaczem i nowiutka skoda jeti ktora szybko i sprawnie dotrzesz na grzybobranie w nawet najodlegleszych zakatkach lasu- za to wszystko zaplacisz karta MasterCard
ALE zrobienie z siebie debilki wklejajac na forum zdjecie z google jako zrobione przez siebie i dopisujac do tego wymyslona historie o dwugodzinnym grzybobraniu- BEZCENNE! Masz moze jeszcze jakies zdjecia z pozostalych wypraw? Chetnie obejrze |
|
|
|
|
CYTAT Piekny wiklinowy koszyk kupiony w Rudniku nad Sanem, stylowe, czerwone kalosze do kolan, ciepla polarowa bluza z najnowszej kolekcji the north face, wygodne spodnie z ocieplaczem i nowiutka skoda jeti ktora szybko i sprawnie dotrzesz na grzybobranie w nawet najodlegleszych zakatkach lasu- za to wszystko zaplacisz karta MasterCard ALE zrobienie z siebie debilki wklejajac na forum zdjecie z google jako zrobione przez siebie i dopisujac do tego wymyslona historie o dwugodzinnym grzybobraniu- BEZCENNE! Masz moze jeszcze jakies zdjecia z pozostalych wypraw? Chetnie obejrze |
|
|
|
|
Dziś byłam z kolei w Lasach Janowskich, okolice Łążka. Dwie godziny, dwie osoby. Prawdziwki, podgrzybki i piękne czerwone kozaki.
|
|
|
|
|
Lasy Janowskie, a zdjęcie z serwisu gokblizyn.pl Dostajesz +40 za wypisywanie głupot. Myślę, że nie ma sensu nawet dalej karmić trola
|
|
|
|
|
Jastkowice, dziś 3 godziny z rana,2 osoby i może na sosik wystarczy... , z grzybami lipa, ale dotlenić się zawsze warto !!!
|
|
|
|
|
Widziałeś Ty ledwie na sosik a panna pina kosą ciąć musi taki wysyp
|
|
|
|
|
CYTAT Dziś byłam z kolei w Lasach Janowskich, okolice Łążka. Dwie godziny, dwie osoby. Prawdziwki, podgrzybki i piękne czerwone kozaki. http://gokbl(...)#joomimg |
|
|
|
|
Byłem dzisiaj, droga na Przyszów na wysokości Alutecu, ale druga jak poligon 45 minut i tylko 7 dużych zdrowych podgrzybków.
|
|
|
|
|
na Pysznicy wczoraj 4 sztuki robak na robaku poganiał robaka, na Bojanowie pusto, więcej ludzi i aut niż to warte
|
|
|
|
|
Byłam w niedzielę z dwoma koszami w okolicach Annopola, a potem na Jamnicy wróciłam z 3 podgrzybkami, błędem było nie zabranie trzeciego kosza 😂
|
|