~~jogny | |
|
|
hej, jestem wlasnie na etapie rozgladania sie za obraczkami
slubnymi, znacie moze jakies sklepy w stalowej woli gdzie mozna kupic najtaniej ale jednoczesnie ladne obraczki?? dziekuje z gory za wszelkie odpowiedzi |
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Ja proponuję je zamówić sklepie jubilerskim w Cechu są bodaj trzy takie...mają katalogi z wzorami obrączek ...do wyboru do koloru...tylko pamiętaj - z katalogu są robione na zamówienie i nie masz ich od ręki(chyba że mają na wystawie)
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
czy ladne to nie wiem ;] ale ponoc jubiler z dobrymi cenami miesci sie za stanczykiem, tam gdzie w soboty swojego czasu (a byc moze i teraz) zwierzakami handlowali
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
~~Pani S | |
|
|
Proponuje tez jubilera na Edukacji
|
|
|
~~magda | |
|
|
ja proponuje Złotnika na okulickiego obok salonu foto adam, my tam kupilismy stosunkowo tanio,porównujac np. z diademem szybko,takze polecamo
|
|
|
|
|
|
A ja proponuję nie kupować w ogóle, tylko pożyczyć od znajomych na jeden dzień Szkoda kasy
|
|
~~kutolski | |
|
|
na hucie sobie wytocz
|
|
|
|
|
|
Już Ci pomagam.
1."Silver Star" Łukasz Usarek Stalowa Wola, ul. Piaskowa 2 a, tel. 0503787152 2."Rubin" Wojciech Wiącek Stalowa Wola, ul. KEN 13, tel. 015 8444542 3."Markov" Firma Złotniczo-Jubilerska Daniel Marczak Stalowa Wola, ul. Okulickiego 45, tel. 015 8425962 4."M.S. Diadem-Gold" Mirosław Sądej Stalowa Wola, ul. Okulickiego 13, tel. 015 8432237 5."Gracja" Danuta Gunia Stalowa Wola, ul. Okulickiego 33, tel. 015 8444283 6.Fołta Aleksander Zakład Złotniczy Stalowa Wola, ul. KEN 13, tel. 0604664230 7."Apart" Sp. z o.o. Salon Firmowy Stalowa Wola, ul. Przemysłowa 2 d, tel. 015 8433531 |
|
|
|
|
Popieram koleżankę, na Edukacji jest najlepiej. Sam tam ostatnio kupowalem i wielu moich znajomych też.
Gość ma może miejsce nie ciekawe ale masę wzorów których nigdzie indziej nie widzialem w dobrych cenach. |
|
|
|
|
Na edukacji to chodzi o ten sklep w tunelu ??
|
|
~~zkmn | |
|
|
tak.
|
|
|
~~martens | |
|
|
A nie lepiej kupić w lombardzie widziałem duzy wybór obrączek może coś wygrzebiecie. pozdrawiam
|
|
|
~~zkmn | |
|
|
może coś wygrzebią, hehe masakra
Każda inna heh |
|
|
|
|
|
Moja jest jak nówka. Śmigana ze 2 razy. A antyk to już jest . Gdybym mógł kupiłbym jednorazówkę.
|
|
|
|
|
Ja kupiłem drogą, zainwestowałem. Może kiedyś przyjdzie zastawić w Lombardzie. Oczywiście jej nie noszę bo może sie zniszczyć ;)
|
|
~~heniek | |
|
|
najlepiej u jubilera
|
|
|
|
|
|
U jubilera na rynku. potwierdzam.
|
|
~~rozwodnik | |
|
|
rozwodze się z kobitą to ci mogę sprzedać.. mało smigane podpolerujesz i ujdą.
|
|
|
~~zużka | |
|
|
A ja proponuję Apart, są wprawdzie droższe niż u innych, miejscowych jubilerów ale zdecydowanie ładniejsze i bardziej szlachetnie wykonanane.
|
|
|
~~ssss | |
|
|
odradzam ci apart drogo bardzo (dostajesz czyszczenie gratis po roku mechanicznie tak czyszcza ze zdzieraja wszystjko co mozliwe mialam rowki na obraczce to teraz mam rowna obraczke)odradzam
|
|
|
|
|
|
A ja polecam.
Szukałem po stalowej wiele dni obrączerk wi końcu padło na apart cena niższa niż w okolicach hali a w przypadku gdy wyp;adnie któryś z diamencików z obrączki dają nowe. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
~~hihihihi | |
|
|
pierwsze slysze że daja nowe obrączki wiem że do srebra jak ci wypadnie oczko to na gwarancji zalożą a nie oddaja nowe. Bardzo ładne i nie drogie z wzorami z apartu ma chlopak na hali markowski?? czy jakoś tak. Polecam milo fachowo i na temat aa i jeszcze z rabacikiem
|
|
|
~~xyz | |
|
|
Zdecydowanie DIADEM GOLD k. Lux Społem. Fachowa obsługa to podstawa.
|
|
|
~~Kaśka | |
|
|
spoko, ale uważam że najlepsza obsluga jest na Edukacji w Rubinie. Gość z Diademu jest chamski i wszystkich ma za wieśniaków.
|
|
|
~~Kaśka | |
|
|
ps
Tak kupujcie w Aparcie .... .... obrączki za 6 tyś |
|
|