|
|
|
No i co z tego za ile??
Żal ci mozna kupic i za 300 zł.. A co do gwarancji to podobnie jest zw pierścionkach powyżej 2000 że oczko dają nowe o ile wypadnie bodajrze w ciagu 5 lat od zakupu......... "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
~~Kaśka | |
|
|
Wszędzie dają nowe oczko, jesli wypadnie nie z Twojej winy. To nazywa się gwarancja.
Złoto wszędzie jest takie samo. |
|
|
~~Sylar | |
|
|
W Aparcie? Oszalałeś... najdrożej na mieście hehehe no ale jak wolisz "stosunkowo tanio" hehe Stary idź na Edukację do tego w tunelu rozejrzyj się i dopiero napisz... wymagasz od wszystkich opinii... każdy polecił Ci hale i edukacje, a Ty idziesz do Apartu... no to po kiego się pytasz, idź się rozglądnij, zobacz ceny i dopiero coś napisz... jeszcze ten post z "GWARANCJĄ" no stary rozwaliłeś mnie tym...
|
|
|
~~Sylar | |
|
|
Sory Jacek85 myślałem, że to Ty założyłeś temat... ten tekst z chodzeniem do Apartu odwołuje
|
|
|
~~xenon | |
|
|
myślę że temat został wyczerpany i można go zamknać. Zaraz zacznie obrzucanie się błotem.
|
|
|
|
|
|
Spoko, ja w aparcie mam karte z 10% zniżką więc i tak wychodzi m isporo taniej niż u reszty bo różnice to max 5 %
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
szukałam obraczek w stalowej woli i szczeze to nie ma w czym wybrac a w diademie to tak drogo ,ze szok identyczne obraczki jak u nich znalazłam za 1900 zł a w diawemie pani mi powiedziała 3500 i diamety w obrączce 150 sztuka a ja mam za 50zł a gdzie wystarczy pojechac do innego miasta np.do kraśnika i tam w rynku jest taki sklep po pierwsze profesjonalna obsługa i ogromny wybór a cena mówi sama za siebie czasem lepiej poszukac cóz w stalowej mamy bardzo drogie wyroby jubilerskie wiec warto wybrac sie gdzies indziej
|
|
|
|
|
Zly okres na zakup zlota zajebiscie podrożało
StaloweMiasto.pl |
|
|
|
|
CYTAT Zdecydowanie DIADEM GOLD k. Lux Społem. Fachowa obsługa to podstawa. Chyba żartujesz!!!! zdecydowanie przestrzegam przed tymi oszustami, bardzo załuję ze tam zamówiliśmy obrączki, to oszuści i tyle, a ta obsługa!masakra...zachęcają jak mogą, obiecują nie wiadomo jakie rabaty, ale przed zamóieniem, przy odbiorze nie ma mowy o tym nawet, zresztą zawyżają cenę, nie kupujcie w diademie, ja się nabrałem ale ludzi przestrzegę ilu mogę !!!wszędzie indziej tylko nie tam!!!! |
|
|
|
|
I będzie drożeć.
Za rok o tej porze kurs złota będzie wyższy 15-20% Btw dwa lata temu złoto kosztowało ponad 2 razy mnije niż teraz "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Zdecydowanie DIADEM GOLD k. Lux Społem. Fachowa obsługa to podstawa. Chyba żartujesz!!!! zdecydowanie przestrzegam przed tymi oszustami, bardzo załuję ze tam zamówiliśmy obrączki, to oszuści i tyle, a ta obsługa!masakra...zachęcają jak mogą, obiecują nie wiadomo jakie rabaty, ale przed zamóieniem, przy odbiorze nie ma mowy o tym nawet, zresztą zawyżają cenę, nie kupujcie w diademie, ja się nabrałem ale ludzi przestrzegę ilu mogę !!!wszędzie indziej tylko nie tam!!!! JA TAKŻE STANOWCZO ODRADZAM!!! KUPILISMY TAM PIERŚCIONEK, Z KTÓREGO NON STOP WYPADAŁY KRYSZTAŁY URYWAŁY SIE ZŁOTE ŁAPKI ITP. PANIE STRASZNIE NIE MIŁE GDY DOCHODZIŁO DO REKLAMACJI - KOSZTY MUSIAŁAM PONOSIC SAMA CHOC PIERSCIONEK BYL NA GWARANCJI. GDY MOWIŁAM ZE PIERSCIONEK NOSZE TYLKO OD SWIETA BO NAWET BOJE SIE GO ZAKLADAC BY ZNOWU Z NIEGO NIC NIE WYLECIAŁO SŁYSZAŁAM ''CO PANI Z TYM PIERCIONKIEM WYPRAWIA ZE WSZYSTKO Z NIEGO WYPADA''. KRYSZTAŁKI POPODKLEJANE ZWYKLYM KLEJEM...... MASAKRA.... PRZEZ ROK OD ZAKUPU KILKAKROTNIE NAPRAWIONY A NOSZONY NA PALCU MOZE PRZEZ 6 DNI ...... NIE DAJCIE SIE ZWIESC POZORNIE MILEJ OBSŁUDZE .... NIE POLECAM :((( |
|
|
|
|
CYTAT Zly okres na zakup zlota zajebiscie podrożało http://www.money(...)smb=gold Co Ty wiesz o kursie złota... Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
Andzej ale wiesz że to post z 2009?? Wtedy szło w górę zdrowo
|
|
|
|
CYTAT Andzej ale wiesz że to post z 2009?? Wtedy szło w górę zdrowo Ups, nie popatrzyłem że to aż tak stary temat. Zwracam honor. Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
tylko i wyłącznie Diadem kolo city parku
obsługa bardzo profesjonalna zmniejszanie zwiększanie nigdy nic nie kosztuje certyfikaty i gwarancja bodajże 2 lata uda się coś utargowac jak kupuje się obraczki i biżuterię na slub. grawer gratis 2 tygodnie oczekiwania maksymalnie |
|
|
|
|
A po slub wiecej rozwodow niz slubow zycie w konkubinacji po co ludziom robic huku a sobie dlugu 1
|
|
|
|
|
ja stanowczo odradzam jubilera w centrum frac
|
|
|
|
|
tylko i wyłącznie Diadem kolo city parku - Absolutnie nigdy więcej i odradzam każdemu
obsługa bardzo profesjonalna - tak, owszem, Panie profesjonalnie wmawiaja klientowi bzdety zmniejszanie zwiększanie nigdy nic nie kosztuje - przy obrączkach zawsze jest gratis, wszędzie, a ciekawe czy zmniejszą obrączkę dwu-kolorową? przy zakupie mówiły że nie ma problemu, a po roku że nie da rady certyfikaty i gwarancja bodajże 2 lata - też wszędzie dają, a niektórzy nawet 5 lat gwarancji dają! uda się coś utargowac jak kupuje się obraczki i biżuterię na ślub - czlowieku obudź się przy takim narzucie pewnie że mają z czego schodzić! bo przy tej jakości ceny są zdecydowanie za duże grawer gratis - przy obrączkach zawsze jest gratis 2 tygodnie oczekiwania maksymalnie - każdy jubiler (oprócz sieciówek jak APART czy KRUK) maja ok 2 tyg. Odrawdzam (tak żarliwie) powieważ obrączki kupione 3 lata temu za prawie 3 tyś wyglądają FATALNIE, złoto jest tak jasne że wyglądają jak srebrne, nosząc obrączki tylko "do komputera w pracy" są bardzo porysowane. Były kiedyś matowo-polerowane, teraz po tym "bajerze" nie ma śladu... |
|
|
|
|
Kiedyś sam stałem przed problemem gdzie kupić obrączki. Schodziłem wszystkichjubilerów w Stalowej Woli, co prawda nie zależało mi szczególnie na najtańszych, miałem ok 2 tyś na ten cel, ponieważ miałem swoje złoto za które propozycje w Stalowej to 1000zł, wystarczyło się przejechać do Krakowa i nagle dostaję 2100 . Po wizytach u stalowowolskich jubilerów i to co proponowali, ponieważ miałem w miarę określony wzór nie schodzili poniżej 3 tyś zł... w Aparcie miałem to samo za 1999 zł... i nikt mi nie powie że u innych jest taniej. Piszę z doświadczenia a nie ze słyszenia... Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
zapomnialam dodać że moje obraczki były klasyczne 24 karatowe złoto wiec może dlatego tak dobrze się trzymają.
jak ktoś chce mieć nowoczesne obraczki to nie dziwne ze się ścierają .... takie właśnie są nowoczesne przedmioty poprstu marnej jakości. własny wybór każdego z nas proste ;) |
|
|
|
|
Ale glupoty pierdzielisz. My z zona kupilismy NOWOCZESNY wzor i nic sie im nie dzieje, ile juz lat maja a i tak wygladaja jak nowe. Ja polecam sklep na edukacji rubin. Natomiast ten kolo cityparku odradzam, panie sprzedajace tam polacaly nam te najdrozsze. W rubinie byl duzy wybor wzorow, wlascicciel bardzo fajny gosc no i panie duzo nam doradzily. Ze swoim zlotem zaplacilismy tylko za przetop. Obraczki mamy z bialego i zoltego zlota ale ze zmniejszeniem nie bylo problemu.
|
|
|
|
|
Ja osobiście polecam Apart.... od zawsze tam kupujemy bizuterie i jeseśmy zadowoleni. Nigdy jeszcze nie reklamowalismy ale zmniejszaliśmy obrączki i zadnego poroblemu nie było. Jeżeli chodzi o jubilerów to także odradzam diadem gold .... brat kupił tam bizuterie i okazała się być bardzo słabego gatunku... jeżeli chodzi o sklep to o reklamacji nie było mowy.
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Również polecam apart, pierścionek zaręczynowy jak i obrączki bardzo dobrze się noszą
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
a słyszeliście gdzie można dać swoje złoto żeby przetopili i obrączki zrobili?
|
|
|
|
|
Jak już wcześniej pisałem napewno w Rubinie bo sam tak zrobiłem.
|
|