|
|
|
Dr Mengele jako wybitny naukowiec oraz lekarz swoimi badaniami uratował wiele istnień ludzkich. Dziwię się, że nie otrzymał nagrody Nobla z dziedziny medycyny. Na jego dorobku naukowym wykrztałciło się wielu lekarzy świadczy to tylko o wielkiej pracy naukowej jakiej dokonał. Oczywiście jest kontrowersja jakimi metodami ale to należy pozostawić historykom do oceny. Za to gremium niemieckich lekarzy jest zafascynowane dokonaniami doktora. Ja mam odmienne zdanie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rosjanie ściągnęli do Donbasu męty z całego kraju. Dostawali kasę, mogą robić co im się podoba. Wojna przyciąga psychopatów jak lep muchy. Druga sprawa że zwykle kiepscy z nich żołnierze, stąd główną rolę w operacjach wojskowych grają żołnierze regularnej armii rosyjskiej. Zresztą po stronie ukraińskiej też są psychopaci oraz romantycy walczący o swój kraj. Pojawiły się w internecie informacje jak zakończył życie ruski generał, nie pomogły obietnice miliona dolarów. Nieważne czy lubimy czy nie lubimy Ukraińców, ważny jest fakt że w dzisiejszych czasach Rosja potrafi w różnych miejscach europy stwarzać sytuacje zapalne dla osiągnięcia celów politycznych. Przez kilkadziesiąt lat po wojnie łudziliśmy się że wojna w Europie nie zagości, życie ludzkie jest zbyt cenne. Ostatnie wydarzenia są szokiem. Taki konflikt można rozpętać na Litwie, Łotwie gdzie żyją "skrzywdzeniu" Rosjanie. Można rozkręcić Basków, można sprowadzić i uruchomić islamistów.
Zygfryd |
|
|
|
|
To cos jak USrael z (razem z NATO) krzewieniem demokracji w panstwach ktorych glowy nie sa im przychylne. Co rusz to dowiadujemy sie jak to uprzednio demokratycznie wybrany wladca zostaje mianowany tyranem i dyktatorem ktorego nalezy usunac
|
|
|
|
|
Wczoraj wschodem Ukrainy wstrząsnął kolejny dramat.
Pro-rosyjscy dywersanci podłożyli skrzynkę z podrobioną wódką, na bazie denaturatu. Zginęło 35 osób, a kolejne 30 trafiło do szpitala w stanie ciężkim. Jednocześnie, wzdłuż całej linii frontu, wojska ukraińskie były atakowane w ciągu ostatniej doby 33 razy. Głównie przy użyciu małokalibrowej broni strzeleckiej (karabinów AK-74M) i granatników RPG-7*. * - załadowanych granatami odłamkowymi OG-7V, rażącymi skutecznie w promieniu do 150 metrów. Przy uniesieniu prowadnicy granatnika pod kątem 45 stopni, osiągają one zasięg 900 metrów. P.S. Drogi wjazdowe do Doniecka i Ługańska od strony terenów kontrolowanych przez ukraińską armię, zostały zaminowane minami przeciwczołgowymi (wybuchają przy nacisku od 100 kg w górę). Piechota pro-rosyjskich bojówek może biegać po takiej drodze, ale ukraińskie pojazdy opancerzone już przejechać nie mogą. |
|
|
|
|
Tak kur*a podlozyli zatruta wodke, jointy z cyjankiem i dziwki z zyletkami w pi*dach. Lecz sie psycholu, zyciowy nieudaczniku i nierobie.
|
|
|
|
|
Joint'ów nie podkładają. Ale podkładają podrabianą heroinę (zanieczyszczoną i toksyczną dezomorfinę, zamiast czystej heroiny).
Podkładają też np. ręczne granaty-pułpaki, w przypadku których wyciągnięcie zawleczki powoduje natychmiastową eksplozję bez opóźnienia. Albo zostawiają na drodze zwłoki, przywiązane drutem do zapalnika zakopanej pod spodem miny wyskakującej. Ktoś próbuje obrócić / przesunąć zwłoki, a wina wyskakuje z ziemi na wysokość metra i kasuje śrutem wszystko w promieniu 20 metrów. |
|
|
|
|
Rozumiem ze kiedys chciales przesunc trupa na pobocze i od tamtej pory srut uciska ci zwoje mozgowe?
Podobno kopia tez glebokie doly i nakrywaja patykami z liscmi, podrzucaja pinezki pod kola samochodowe i dosypuja proszku na rozwolnienie do oranzady. |
|
|
|
|
Chciałbym dodać że kastrowanie według dr Mengele nie musi odbywać się w warunkach sterylnych i dla zdrowia kastrowanego nie ma znaczenia. Doświadczenia przeprowadzane przez doktora wykluczyły powikłania dlatego można stosować tą metodę w konfliktach zbrojnych.
|
|
|
|
|
Warto zauważyć, że prawdopodobnie już w Październikiu na Ukrainie wprowadzony zostanie ogólnokrajowy stan wojenny.
|
|
|
|
|
Już w latach 40 ubiegłego wieku po przeprowadzonych eksperymentalnie kastracji można było zaobserwować znaczny wzrost gospodarczy oraz zwiększenie wydajności pracowników wykastrowanych. Można również mieć przypuszczenia iż po wprowadzeniu stanu wojennego i wykastrowaniu jeńców zaobserwujemy znaczący wzrost gospodarczy dlatego skłaniam się ku temu aby zgodzić się na fakt zaistnienia tego i zatwierdzić to. Myśle że jest na to zgoda która przysporzy nam wiele korzyści. Musimy patrzyć na to przez pryzmat naszego źycia we współczesnym świecie i funkcjonować jako ci którzy mają to przezwyciężyć. Dlatego wiara i nadzieja jest naszym dobrem.
|
|
|
|
|
Ulan bator czy ty jestes kastratem?
|
|
|
|
|
Tak, a o co chodzi ?
|
|
|
|
|
Wrzuc zdjecia braku torby, chetnie zobacze jak to sie prezentuje i ile ci miejsca w majtach zostaje- nosisz rozmiar mniejsze niz normalnie? Tak sam z siebie sie poharatales czy jakis wypadek, choroba? Rozumiem ze dzieki temu piastujez teraz jakies wysokie stanowisko? Dyrektor? Kierownik?- lokalnej duzej firmy? Czy moze poprostu proboszcz?
|
|
|
|
|
Kastracja polega na chirurgicznej amputacji gonad więc u mnie wszystko jest na miejscu a i wielkość wydaje się być w normie. Sam zdecydowałem się to zrobić ponieważ piastuje wysokie stanowisko w niemieckiej firmie która wymaga poświęcenia i wytężonej pracy. Mogę teraz korzystać do woli na częstych wyjazdach służbowych bo wcześniej zaliczyłem parę wpadek i konsekwencje ponoszę do dzisiaj (3xalimenty). Polecam kastracje z pełnym sumieniem według dr Mengele !!
|
|
|
|
|
A masz zone?
|
|
|
|
|
@ulan_bator a nie masz czasem na mysli wazektomii?
|
|
|
|
|
Wazektomia to męska antykoncepcja a ja mam zrobioną kastrację bo to był jeden z warunków żony aby nie było rozwodu. Poświęciłem się dla rodziny.
|
|
|
|
|
A kiedy tego dokonales?
|
|
|
|
|
Trzy lata temu w Niemczech u lekarzy którzy są spadkobiercami dr Mengele, bo tylko im mogłem zaufać.
|
|
|
|
|
Czyli ten wczesniak o ktorego rehabilitacje pytales jakis czas temu to nie twoje dziecko?
|
|
|
|
|
Ludzie, co się z wami dzieje ?
Ten temat nie został założony przezemnie w celu promowania jakichś dziwnych dewiacji, tylko w celu ujawnienia tego, w jaki sposób traktowani w niewoli są ukraińscy jeńcy wojenni. P.S. Obecnie sytuacja na froncie się uspokoiła (przynajmniej na jakiś czas). |
|
|
|
|
Nie moje, a temat jest o wykastrowaniu jeńców co dla nich może być zbawienne i ja to udowodniłem.
|
|
|
|
|
@ ulan_bator
Twoja interpretacja jest dziwna. Ale OK. Nie mam nic przeciwko. |
|
|
|
|
Wg mnie trzeba jak najszybciej powstrzymac ten proceder. Teraz zapewne ci wykastrowani zjada do stalowki i pozgarniaja z przed nosa naszym chlopakom wszystkie kierownicze stanowiska w lokalnych firmach aluminiowych. A tak na marginesie ulan_bator udalo ci sie wreszcie namowic zone do sexu analnego? Pytam z czystej ciekawosci
|
|
|
|
|
Udało się, użyłem sztuczki z masłem i nie pytaj jak bo to jest moja tajemnica. Juz zaczynamy proces rekrutacji do naszych niemieckich zakładów ukraińskich mężczyzn z terenów objętych konfliktem zbrojnym. Czy są to byli jeńcy i wykastrowani, nie wiem bo takich nie zamawialismy ale trzeba się zastanowić aby takich zamawiać sądzę źe będę tańsi w utrzymaniu.
|
|