|
|
|
Czy ktoś na terenie Stalowej Woli słyszał coś na ten temat? Czy ktoś ma jakiś pomysł na 03.10?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Skontaktuj się z Andrzejkiem, on ma wszystko dopracowane,
|
|
|
|
|
Tak dla rozluźnienia atmosfery,
" Radna PO pyta uczniów: -Drogie dzieci, kto z was popiera KOD ? Wszyscy oprócz Jasia podnoszą rękę. - A Ty Jasiu dlaczego nie podniosłeś ręki ? - Bo ja jestem Narodowcem, odpowiada Jasiu. - Dlaczego ? Pyta Pani radna. - Bo moja mama jest Narodowcem , mój tata jest Narodowcem, bo moje rodzeństwo ma poglądy Narodowe to ja też. - Ależ Jasiu - odpowiada Pani - Przecież nie należy zawsze brać przykładu z rodziny. A gdyby np. Twoja mama była komunistką, tata złodziejem, a brat homoseksualistą to co wtedy ? - To wtedy pewnie bym popierał KOD. Odpowiada Jasiu. |
|
|
|
|
Najwięcej bylych komuchow jest niestety w PiS......
|
|
|
|
|
CYTAT Tak dla rozluźnienia atmosfery, " Radna PO pyta uczniów: -Drogie dzieci, kto z was popiera KOD ? Wszyscy oprócz Jasia podnoszą rękę. - A Ty Jasiu dlaczego nie podniosłeś ręki ? - Bo ja jestem Narodowcem, odpowiada Jasiu. - Dlaczego ? Pyta Pani radna. - Bo moja mama jest Narodowcem , mój tata jest Narodowcem, bo moje rodzeństwo ma poglądy Narodowe to ja też. - Ależ Jasiu - odpowiada Pani - Przecież nie należy zawsze brać przykładu z rodziny. A gdyby np. Twoja mama była komunistką, tata złodziejem, a brat homoseksualistą to co wtedy ? - To wtedy pewnie bym popierał KOD. Odpowiada Jasiu. Sam Piotrowicz to wymyślił? Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
W stalowej nic nie będzie. Tutejsze kobiety cieszą się z roli matki polki - worka rozrodczego za który decyduje kler, babcie po menopauzie i reszta dolnej zmiany.
Ps. Polecam wywiad z gościem który zna się na rzeczy http://weekend.gazeta.pl/weekend/1,152121,20721842,zakaz-aborcji-prof-debski-to-co-lezy-w-sejmie-to-proba.html Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
CYTAT Tak dla rozluźnienia atmosfery, " Radna PO pyta uczniów: -Drogie dzieci, kto z was popiera KOD ? Wszyscy oprócz Jasia podnoszą rękę. - A Ty Jasiu dlaczego nie podniosłeś ręki ? - Bo ja jestem Narodowcem, odpowiada Jasiu. - Dlaczego ? Pyta Pani radna. - Bo moja mama jest Narodowcem , mój tata jest Narodowcem, bo moje rodzeństwo ma poglądy Narodowe to ja też. - Ależ Jasiu - odpowiada Pani - Przecież nie należy zawsze brać przykładu z rodziny. A gdyby np. Twoja mama była komunistką, tata złodziejem, a brat homoseksualistą to co wtedy ? - To wtedy pewnie bym popierał KOD. Odpowiada Jasiu. żenujące... |
|
|
|
|
CYTAT W stalowej nic nie będzie. Tutejsze kobiety cieszą się z roli matki polki - worka rozrodczego za który decyduje kler, babcie po menopauzie i reszta dolnej zmiany. Ps. Polecam wywiad z gościem który zna się na rzeczy http://weekend.gazeta.pl/weekend/1,152121,20721842,zakaz-aborcji-prof-debski-to-co-lezy-w-sejmie-to-proba.html Lepiej poczytaj o ateistach , którzy wysyłają swoje dzieci do katolickich szkół. Zapytaj Andrzejka po co ochrzcił swoje dziecko , skoro chce być niezależny od kleru? Jak już zrozumiesz że ten świat jest pełen hipokryzji , to może wtedy przestaniesz wypisywać głupoty. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
CYTAT W stalowej nic nie będzie. Tutejsze kobiety cieszą się z roli matki polki - worka rozrodczego za który decyduje kler, babcie po menopauzie i reszta dolnej zmiany. Ps. Polecam wywiad z gościem który zna się na rzeczy http://weekend.gazeta.pl/weekend/1,152121,20721842,zakaz-aborcji-prof-debski-to-co-lezy-w-sejmie-to-proba.html bardzo podobał mi się ten artykuł wybieram się 3.10 do Rzeszowa, został zgłoszony oficjalny protest do Urzędu Miasta i czekamy na zgodę. polecam wpisywanie się chętnych na wydarzenie na facebook-u https://www.faceb(...)7715396/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
http://m.tokfm.pl/Tokfm/1,109983,20769833,aborcja-to-za-malo-chca-zakazac-pigulek-dzien-po-za-sprzedaz.html#Czolka3Img
Kolejny wymysł katokretynów. Jak długo ta szopka będzie jeszcze trwać? Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
CYTAT Kolejny wymysł katokretynów. Jak długo ta szopka będzie jeszcze trwać? Ten protest nie wymyślili ludzie, ale lewica. Palikot umarł, niech żyje KOD. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Nie mieszajcie naszych macic do polityki. Łapy precz!
|
|
|
|
|
bo w Stalowej mamy normalne Kobiety a nie feministki i oby tak zostało.
|
|
|
|
|
CYTAT bo w Stalowej mamy normalne Kobiety a nie feministki i oby tak zostało. Uważasz, że kobieta nie ma prawa decydować o swoim życiu? Współczuję podejścia do drugiego człowieka Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
andrzej cytujesz artykuly z najbardziej kłamliwego pisma jakie jest w polsce gówn....wyborczego to już wiem dlaczego taki głu....jestes od tego czytania super pisma dla nie myślących samodzielnie
|
|
|
|
|
CYTAT Uważasz, że kobieta nie ma prawa decydować o swoim życiu? Przeczytaj ustawę, ma ona raptem dwie strony a nie powtarzasz brednie zasłyszane gdzieś w tvn czy innym ścierwie. Nie ma tam słowa o krzywdzeniu kobiet. Ale dla Ciebie to i tak bez znaczenia, ważne że protest bezpośrednio uderza w PiS, tylko to się dla was liczy i dla reszty zakodowanych łbów. |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Nie ma tam słowa o krzywdzeniu kobiet. To po co ustawa Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
Jak to nie ma słowa o krzywdzeniu kobiet? Czy zmuszanie do donoszenia ciąży z gwałtu, to nie krzywdzenie? Czy zmuszanie do urodzenia dziecka, które wiadomo, że umrze i to w meczarniach, to nie krzywdzenie kobiet? Czy zmuszanie do zrezygnowania ze swojego życia na rzecz życia płodu, to nie krzywdzenie kobiet? Czy ty jesteś chory na umyśle?
To już nie jest polityka. To jest jakaś masakra. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Uważasz, że kobieta nie ma prawa decydować o swoim życiu? Przeczytaj ustawę, ma ona raptem dwie strony a nie powtarzasz brednie zasłyszane gdzieś w tvn czy innym ścierwie. Nie ma tam słowa o krzywdzeniu kobiet. Ale dla Ciebie to i tak bez znaczenia, ważne że protest bezpośrednio uderza w PiS, tylko to się dla was liczy i dla reszty zakodowanych łbów. Czy zmuszanie kobiety do urodzenia dziecka z gwałtu to nie krzywdzenie kobiet? Czy zmuszanie do urodzenia dziecka z zespołem downa to nie niszczenie jej życia jeśli tego nie chce? Czy zmuszanie jej do urodzenia dziecka z wadą rozwojową która nie daje mu szans na przeżycie to dla jej dobra? Czy zablokowanie zabiegów ratujących życie płodu to sprawi im satysfakcję? Już zero za poprzednich rządów zniszczył polską transplantologię na wiele miesięcy. Ale do katooszołomów to nie dociera. A jakbyś nie wiedział to nie jest projekt PIS, ale oni są winni że takie coś pod obrady dopuszczają. Nawet Lechu '' Smoleńsk'' Kaczyński pseudonim Brzoza mówił aby kompromis zachować, ale widocznie jego bratu potrzebny on jest do prowadzenia polityki nagrobek, a nie realizacji tego co mówił. Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
CYTAT andrzej cytujesz artykuly z najbardziej kłamliwego pisma jakie jest w polsce gówn....wyborczego to już wiem dlaczego taki głu....jestes od tego czytania super pisma dla nie myślących samodzielnie Przecież nie cytuję do rzeczy, w sieci czy innej Frondy. W TVPiS też raczej o tym wam w przekazie dnia nie powiedzą. Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
CYTAT Czy ktoś na terenie Stalowej Woli słyszał coś na ten temat? Czy ktoś ma jakiś pomysł na 03.10? Tak,Isc do pracy i nieprzejmowac sie nawiedzonymi babami mowiacymi ,ze sa zagrozone ;) |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Uważasz, że kobieta nie ma prawa decydować o swoim życiu? Przeczytaj ustawę, ma ona raptem dwie strony a nie powtarzasz brednie zasłyszane gdzieś w tvn czy innym ścierwie. Nie ma tam słowa o krzywdzeniu kobiet. Ale dla Ciebie to i tak bez znaczenia, ważne że protest bezpośrednio uderza w PiS, tylko to się dla was liczy i dla reszty zakodowanych łbów. Czy zmuszanie kobiety do urodzenia dziecka z gwałtu to nie krzywdzenie kobiet? Czy zmuszanie do urodzenia dziecka z zespołem downa to nie niszczenie jej życia jeśli tego nie chce? Czy zmuszanie jej do urodzenia dziecka z wadą rozwojową która nie daje mu szans na przeżycie to dla jej dobra? Czy zablokowanie zabiegów ratujących życie płodu to sprawi im satysfakcję? Już zero za poprzednich rządów zniszczył polską transplantologię na wiele miesięcy. Ale do katooszołomów to nie dociera. A jakbyś nie wiedział to nie jest projekt PIS, ale oni są winni że takie coś pod obrady dopuszczają. Nawet Lechu '' Smoleńsk'' Kaczyński pseudonim Brzoza mówił aby kompromis zachować, ale widocznie jego bratu potrzebny on jest do prowadzenia polityki nagrobek, a nie realizacji tego co mówił. Andrzej - wes ty chlopie przeczytaj najpierw ustawy co mowia zanim z dupy zaczniesz pytania wymyslac . Juz po pierwszym pytaniu jakie zadales widac ,ze niemasz pojecia co piszesz ale sie udzielasz bo lubisz szum kolosiebie robic . |
|
|
|
|
Andzej zakaz jazdy samochodem bo samochody zabijają. Wszystkie.
|
|
|
|
|
Mario, jak widać to ty nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz.
Naprawdę współczuję waszym zonom i corkom. Oby nigdy nie znalazły się w tej dramatycznej sytuacji. Chociaż rozumiem, ze jeśli twoja żonę Mario dopadnie pięciu i z którymś zajdzie w ciaze, wychowasz jak swoje? |
|