|
|
|
Wprawdzie na fakturze nie ma nic o szczegółach oferty, ale i tak ci wierzę. Jeśli masz za 84 zł to wszystko co napisałeś, to wycisnąłeś ich jak cytrynę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poprzednio za to samo tyle, że z netem 120mb/s płaciłem 94zł, pierwszy telefon z działu utrzymania klienta i konsultant proponuje mi 10 złociszy mniej + lekko szybszy internet, grzech było nie skorzystać
|
|
|
|
|
Szacun, a wydawało mi się, że mam już super cenę, poczekam do końca umowy i znów wypowiadam umowę
Ludzie zastanawiają się jak zabić czas, a to czas ich zabija... |
|
|
|
|
Obawiam się, że wkrótce takie ceny będą historią. Info z dzisiaj: urząd ochrony konkurencji i konsumentów wyraził zgodę na sprzedaż multimedii w ręce vectry a tam tak tanio niestety nie będzie. Fartem wziąłem umowę dwuletnią więc na razie mogą mi skoczyć
Więcej: www(kropka)uokik(kropka)gov(kropka)pl/aktualnosci.php?news_id=16130 |
|
|
|
|
Czyli ogólnie polecacie, do tej pory raczej miałem mieszane odczucia dawniej multimedia miała raczej złą opinię.
|
|
|
|
|
CYTAT Obawiam się, że wkrótce takie ceny będą historią. Info z dzisiaj: urząd ochrony konkurencji i konsumentów wyraził zgodę na sprzedaż multimedii w ręce vectry a tam tak tanio niestety nie będzie. Fartem wziąłem umowę dwuletnią więc na razie mogą mi skoczyć Więcej: www(kropka)uokik(kropka)gov(kropka)pl/aktualnosci.php?news_id=16130 A to ciekawa informacja. Prawidłowy link do strony: https://www.uokik(...)id=16130 |
|
|
|
|
jak tylko wektra wejdzie do Stalowej Woli przechodzę do Stelli
|
|
|
|
|
Ostatni skończyła mi się umowa na internet w Multimedii, dostałem fakturę na 93 zł zamiast 59 jak zawsze. Na infolinii powiedziano mi,że skończył się okres promocyjny i teraz jest "zwykła" cena oraz,ze mam 3 miesięczny okres wypowiedzenia i kto mi powiedział że tylko miesięczny?
Następnego dnia w siedzibie firmy Panie oznajmiła mi,że faktycznie jest 1-miesięczny okres wypowiedzenia więc zapytałem czy mogę podpisać nową promocyjną umowę ? Odpowiedż brzmiała - NIE ,bo jestem starym klientem a promocja jest dla nowych. Gdybym chciał podpisać nową to zamiast 59 zł na początku płaciłbym 65 zł , więc poczekam miesiąc ,dwa i przełączam się do Interblocku bo właśnie podpieli światłowód na Metalowców . Multimedia kocha klientów przez okres umowy a potem się na nich wypina, brak szacunku i ogólnie szlag mnie mało nie trafił. W Samowolce Falka kiedy żołnierz przekraczał bramę jednostki pisało WITAMY WAS, z drugiej strony było MAMY WAS ! |
|
|
|
|
W takim razie 93 zł to kara za nieodbieranie telefonu ? Pewnie jesteś ich pracownikiem albo ktoś z rodziny pracuje u nich.
https://www.telep(...)?t=93238 https://opini(...)zja.html Nie jestem jak widać wyjątkiem . |
|
|
|
|
Ktosik mnie gorzej zrobili bo z 59zł na 140zł... Jako że cały czas mam telefon przy tyłku a że po prostu płacę dopiero jak mi wysyłają upomnienie to właśnie dostałem zamiast ok. 180zł to 420zł...
Więc nie NIE DZWONIĄ zawsze ! Ja rozwiązuje umowę bo nawet nie wiedziałem że się nie rozwiązuje automatycznie bo jak mi się głupi Play kończy to dzwonią już 4 miesiące przed abym wstawił się u nich a multimedia jak widać ma to gdzieś... Osobiście czekam na ten miesięczny okres wypowiedzenia i wybiorę Stelle - może nie demon szybkości ale jasne reguły. |
|
|
|
|
No to współczuję ,aż się boję na co jeszcze wpadną . Żerowanie na niewiedzy klientów to też pieniądz i to łatwy. Zamiast jakiś program lojalnościowy wymyślić,żeby zatrzymać klienta skubią ile się da. Mało kto ma widzę na temat przepisów,prawa i to wykorzystują, a jeśli jest to starsza osoba tym lepiej.
|
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Taka firma, ja uciekłem dawno.
Tu masz instrukcję jak, co i w jakiej cenie można ugrać https://forum.satkurier.pl/topic/39-multimedia/ Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
Potwierdzam co pisze Mryszard
Wydzwaniają. Mi wyższą fakture anulowali. |
|
|
|
|
Ja mam 120 MB za 35.01 zł. Jak koleś dzwoni z propozycją to dobrze mieć przygotowana ofertę konkurencji, wtedy będą się starać przebić.
|
|
|
|
|
Zaproponowali Internet 120 +130 kanałów 59 zł. Jest w Stalowej lepsza alternatywa ?
|
|
|
|
|
Ja mam pytanie, czy wypowiadacie w biurze w Stalowej Woli czy wysyłacie wypowiedzenie do Gdyni? Bo mi też zaczynają składać ofertę typu mniej Pan dostanie za większą kasę...
|
|
|
|
|
Nie patyczkuj się. Idź do biura i wypowiedz wszystkie umowy - z dniem ich wygaśnięcia. Mają na to swoje druki. Nie musisz nic przygotowywać (musisz znać swój numer klienta).
Telefon rozdzwoni się po tygodniu albo wcześniej. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Nie patyczkuj się. Idź do biura i wypowiedz wszystkie umowy - z dniem ich wygaśnięcia. Mają na to swoje druki. Nie musisz nic przygotowywać (musisz znać swój numer klienta). Telefon rozdzwoni się po tygodniu albo wcześniej. Dzięki Mirek, tak zrobię bo wydzwaniają do mnie i proponują zwiększenie kosztów abonamentu oraz zmniejszenie liczby kanałów jakby Jelenia chcieli upolować ;) |
|
|
|
|
wypowiedzenie na Gdynię, oddzwaniaja po tygodniu z lepsza ofertą
Ja osobiście unternet z 120 do 300 i następna kartę do telewizora za ta samą kwotę Ludzie zastanawiają się jak zabić czas, a to czas ich zabija... |
|
|
|
|
https://www.multimedia.pl/aktualnosci/informacja-o-zmianach-w-ofercie-programowej-od-01-01-2021
Niestety Polsat znika pomału z multimedia |
|