|
|
|
Był 2 Października 2016 roku.
Nad Dolnym Śląskiem zapadł spokojny wieczór. 47-letni inżynier - wyborca PiS-u - klepał ze znajomową na Facebook'u. W tym czasie jego 39-letnia żona, pogrążona w depresji, utopiła jednego synka w wannie, a drugiego udusiła gołymi rękoma. Następnie położyła dzieci do łóżeczek i przykryła kołderką. Później poszła na strych i się powiesiła. Podobne zdarzenie miało miejsce w Powiecie Stalowowolskim, w Lipie, w 2014 roku. Matka zaszlachtowała dwoje dzieci, a następnie zadźgała siebie. Co myślicie o takich przypadkach ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Myślimy, że nakłady na psychiatrię w tym kraju wołają o pomstę do nieba.
|
|
|
|
|
Ale ona wcale nie leczyła się psychiatrycznie.
Co tydzień chodziła z dziećmi do kościoła na Mszę Świętą. Wiadomo jednak że czuła się smutna, ale mąż jej nie rozumiał, i kończyło się awanturami. Sąsiedzi uważali że to normalne - "jak to w małżeństwie". |
|
|
|
|
Bo jakby on był wykastrowany to by było wszystko w porządku w tej rodzinie.
|
|
|
|
|
Czy to forum to salka oddziału psychiatrycznego?
|
|
|
|
|
Kobiety są wspierane przez mężczyzn dopóki nie ma dzieci. Potem kiedy facet nie ma kobiety na wyłącznosc zaczyna zajmować się wszystkim tylko nie ja. To dłużej w pracy zostaje to klika na Facebooku a co myśli żona - i co czuje -nieważne.
Często kobiety nie mają nawet godziny tygodniowo żeby się zresetować poza domem żeby zdrowo funkcjonować każdy potrzebuje odskoczni. Mając dzieci i dużo obowiązków w domu a brak wsparcia partnera ciężko i higienę psychiczną. |
|
|
|
|
Poprostu interesuje mnie wasza opinia na temat takich przypadków.
Z czego one wynikają ? Skoro o Śląsku mowa, to swojego czasu głośna była sprawa "Mamy małej Madzi" z Sosnowca, która wyniosła 6-miesiączną córkę na odludzie, zakopała i zgłosiła jej zaginięcie. Najpierw było że niby ktoś dziecko porwał, potem że niby przez przypadek dziecko upuściła, następnie że niby się zadławiło... ostatecznie stwierdzono że udusiła dziecko. |
|
|
|
|
Dlaczego uważasz że ludzi interesuja przypadki zwyrodnienia. To nienormalne.
Dobrze ze jeszcze nie protestuja, zresztą za 100 lat może już będą domagać się prawa do bycia szczesliwymi |
|
|
|
|
Matka Madzi to socjopatka, pozbawiona uczuc, a kobieta z Klodzka bardziej sprawia wrazenie kobiety zagubionej, w glebokiej depresji albo jakiejs psychozie. Ludzkiego umyslu ogarnac sie nie da. To raz, a dwa ze znamy te sprawy tak jak je kreuja media, a nie mamy pojecja co sie dzialo w zyciu tych ludzi.
|
|
|
|
|
Nie widzę powodu interesowania się tym również dla podanych przez ciebie powodow.
|
|
|
|
|
A pamiętacie dziwny przypadek ze wsi Zagroby, w Województwie Podlaskim ?
W jednorodzinnym domu, mieszkała bogobojna rodzina - małżeństwo 87-latków i ich syn, 59-letni Kazimierz. Pewnego dnia, matka wraz synem, modlili się przed przydrożną kapliczką maryjną na różańcu. Po powrocie do domu, syn powiesił matkę, potem powiesił ojca, i na końcu sam się powiesił. Ciała wszystkich trojga wisiały w piwnicy. Zdarzenie miało miejsce w Styczniu 2015 roku. |
|
|
|
|
Zumbaa to po prostu sie nie interesuj. Wystarczającego głupka robisz z siebie w innych tematach.
|
|
|
|
|
CYTAT A pamiętacie dziwny przypadek ze wsi Zagroby, w Województwie Podlaskim ? W jednorodzinnym domu, mieszkała bogobojna rodzina - małżeństwo 87-latków i ich syn, 59-letni Kazimierz. Pewnego dnia, matka wraz synem, modlili się przed przydrożną kapliczką maryjną na różańcu. Po powrocie do domu, syn powiesił matkę, potem powiesił ojca, i na końcu sam się powiesił. Ciała wszystkich trojga wisiały w piwnicy. Zdarzenie miało miejsce w Styczniu 2015 roku. Czego na youtube nie poprowadzisz swojego kanału z takimi opowieściami? Zgromadził byś widzów potem partnerstwo i zarobił pare groszy? https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
@ Maria
Styl moich opisów, wynika z tego, że zawsze byłem miłośnikiem opowiadań grozy. Nabyłem umiejętność opisywania wydarzeń w stylu literackim. Ale to, o czym napisałem w tym temacie, to zdarzenia prawdziwe |
|
|
|
|
nach interesuje ciebie opinia innych a po co twoje zdanie że to wyborca PIS po prostu chciałeś napisać jaki to PIS jest zły i znów polityka na forum i dołączyłeś do grona andrzejka i el banana oni wszystko wiedzą o wszystkim i na każdy temat
|
|
|
|
|
CYTAT nach interesuje ciebie opinia innych a po co twoje zdanie że to wyborca PIS po prostu chciałeś napisać jaki to PIS jest zły i znów polityka na forum i dołączyłeś do grona andrzejka i el banana oni wszystko wiedzą o wszystkim i na każdy temat Swoją drogą ,to bardzo ciekawe dlaczego Nacht a tak zaciekle atakują wyłącznie wyznawcy jednej z opcji politycznej?
|
|
|
|
|
Ja nigdzie nie napisałem że ten człowiek jest zły, bo to wyborca PiS-u. Wogóle nie napisałem że jest zły (bo co można mu zarzucić ?). Jedynie stwierdziłem fakt, że jest to osoba optująca za PiS-em. |
|
|
|
|
CYTAT @ Maria Styl moich opisów, wynika z tego, że zawsze byłem miłośnikiem opowiadań grozy. Nabyłem umiejętność opisywania wydarzeń w stylu literackim. Ale to, o czym napisałem w tym temacie, to zdarzenia prawdziwe To prawdziwe. Ale przecież nie trudno na potrzeby kanału wymyślać opowiadania własnego autorstwa. https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
CYTAT A pamiętacie dziwny przypadek ze wsi Zagroby, w Województwie Podlaskim ? W jednorodzinnym domu, mieszkała bogobojna rodzina - małżeństwo 87-latków i ich syn, 59-letni Kazimierz. Pewnego dnia, matka wraz synem, modlili się przed przydrożną kapliczką maryjną na różańcu. Po powrocie do domu, syn powiesił matkę, potem powiesił ojca, i na końcu sam się powiesił. Ciała wszystkich trojga wisiały w piwnicy. Zdarzenie miało miejsce w Styczniu 2015 roku. To cie uspokaja. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Fakt. Mógłbym wymyśleć kilka takich historii, w formie pełnometrażowych opowiadań. Ale tylko prawda jest ciekawa |
|
|
|
|
Prawda chorych głów nie jest ciekawa. Pensjonariusze ZK łaknący prawdy, to odważny wniosek.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT @ Maria Styl moich opisów, wynika z tego, że zawsze byłem miłośnikiem opowiadań grozy. Nabyłem umiejętność opisywania wydarzeń w stylu literackim. Ale to, o czym napisałem w tym temacie, to zdarzenia prawdziwe To prawdziwe. Ale przecież nie trudno na potrzeby kanału wymyślać opowiadania własnego autorstwa. Ale po co Nacht ma zakladac kanal skoro realizuje sie na forum? |
|
|
|
|
CYTAT (Amada24) Ale po co Nacht ma zakladac kanal skoro realizuje sie na forum? CYTAT (Klemens_Maria) Zgromadził byś widzów potem partnerstwo i zarobił pare groszy
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
Udało mi się ustalić - na bazie doniesień medialnych - że pani Agnieszka, zanim "położyła dzieci spać", wcześniej przez dłuższy czas unikała wychodzenia z domu. |
|