|
|
|
Rosyjskie media donoszą, że pro-rosyjscy separatyści działający na wschodzie Ukrainy, rozbili oddział ukraińskiej Gwardii Narodowej (dawny Prawy Sektor) w skład którego wchodzili również Polacy i Gruzini. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lepiej trzymać z kod-em
|
|
|
|
|
nacht myślałem że ty tylko głupi jestes ale ty naprawdę idż do psychiatry i dalej powtarzaj kłamstwa rosyjskie w katyniu też mówili ze to niemcy zabijali polakow to taak samo jak sluchać ukraińców cała prawda całą dobe nacht nadaje
|
|
|
|
|
Ja myślę, że to przez to, że ukraińska Gwardia Narodowa bazuje na starych karabinach AKM / AKMS. A pro-rosyjscy separatyści używają dużo celniejszych karabinów typu AK-74M. |
|
|
|
|
:-) chyba nie do końca bo lufy nie są gładkie w środku a rakiety zaczynają się kręcić gdy startują. (myśliwskie strzelby maja gładkie lufy do śrutu??).
https://pl.wikipedia.org/wiki/Precesja Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Rosyjskie media donoszą, że pro-rosyjscy separatyści działający na wschodzie Ukrainy, rozbili oddział ukraińskiej Gwardii Narodowej (dawny Prawy Sektor) w skład którego wchodzili również Polacy i Gruzini. " Ja myślę, że to przez to, że ukraińska Gwardia Narodowa bazuje na starych karabinach AKM / AKMS. A pro-rosyjscy separatyści używają dużo celniejszych karabinów typu AK-74M. Z balistyką pocisków jest tak, że im pocisk wylatuje z większą prędkością początkową, tym wolniej zakrzywia tor lotu, i na danym dystansie uderza z mniejszym błędem w stosunku do punktu w który celowano. Pocisk z AKM / AKMS ma prędkość początkową 710 m/s. Pocisk z AK-74M - aż 850 m/s. W przypadku AK-101, zasilanego NATO-wską amunicją kaliber 5,56 x 45 mm, prędkość początkowa sięga nawet 920 m/s." OMG, stary Ty tak na serio ???, ONR z Banderwocami ?, powiedz mi lepiej co bierzesz, bo po tych Twoich postach i zakładanych tematach widzę, że towar prima sort !!!, swoją drogą lepiej żartować niż chorować ... Pozdro |
|
|
|
|
Wybaczcie, ale przeczytałem wasze odpowiedzie, i nijak nie potrafię zrozumieć ich treści.
|
|
|
|
|
CYTAT Wybaczcie, ale przeczytałem wasze odpowiedzie, i nijak nie potrafię zrozumieć ich treści. a brałeś dziś leki? |
|
|
|
|
hehe
|
|
|
|
|
Ja naprawdę próbowałem. Starałem się. |
|
|
|
|
Nacht - geniuszu wojskowości. Nie próbowałeś zapisać się do " jedynej słusznej partii"? Byłbyś świetnym doradcą ministra Antka. Przecież z Twoich postów wynika, że masz większą wiedzę jak cały MON. Marnujesz się na tym portalu. Działaj człowieku, nie ćpaj, nie pij, naucz się "wiadomego apelu" i pisz CV do posła Webera ( on ma wielkie chody??) - acha sam jeszcze nie wie gdzie ma takie chody- bo nie miał smsa od prezia. Może w obiecankach Ci pomoże zdobyć pozycję doradcy ministra obrony....
Powodzenia PS Nie zakładaj jutro nowego postu o odpowiedzi okrętów USA na atakt na nich przez rebeliantów z ok. Jemenu. Wiemy już o tym. |
|
|
|
|
@ IKARUS
Żadnej odpowiedzi nie będzie. Houthi zaprzeczyli że strzelali do amerykańskiego okrętu. Prawdopodobnie stoją za tym irańscy "doradcy wojskowi", wspierający ruch Houthi. Zresztą oba pociski rakietowe wpadły do wody, zanim doleciały do amerykańskiego niszczyciela... |
|
|
|
|
CYTAT Rosyjskie media donoszą, że pro-rosyjscy separatyści działający na wschodzie Ukrainy, rozbili oddział ukraińskiej Gwardii Narodowej (dawny Prawy Sektor) w skład którego wchodzili również Polacy i Gruzini. Człowieku , Ty naprawdę nie masz co w życiu robic!!! Znajdź sobie , pracę, dziewczynę!!! |
|
|
|
|
Wczoraj na Interii było o tej sprawie bardzo głośno: |
|
Dołączył: 12 Lis 2015r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
lepszy taki wynalazek http://bron-(...)-a1.html
|
|
|
|
|
CYTAT Wczoraj na Interii było o tej sprawie bardzo głośno: A 2/3 oceniających czyli prawie 70% uznało Cię za czubka. |
|
|
|
|
Jeżeli jacyś Polacy tam walczą, to są to "samotne wilki", a nie odziały ONR-u
|
|
|
|
|
A wiecie, że w Rosji średnia rynkowa wartość naboju do kałasznikowa (7,62 x 39 lub 5,45 x 39 mm) to tylko 40 groszy polskich ? Dla porównania, w Polsce jest to 7 złotych. |
|
|
|
|
Rosyjskie naboje można kupić w Polsce bez problemu w cenie 1,5zł , a w konserwach jeszcze taniej( 7,62x39 )nie wiem skąd u Ciebie te 7zł.
Tu masz linka do 5.45x39 po 1,1zł http://sklep(...)45x39/40 |
|