|
|
|
Lada chwila na Naszym cmentarzu zabraknie miejsca. Ciekawi mnie czy UM ma jakieś pomysły na nowe miejsce ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A co? Boisz się, że miejsca dla Ciebie zabraknie?
Jest popyt, jest podaż... nie martw się. Na kościoły, cmentarze i urzędy zawsze znajdzie się miejsce i pieniądze. |
|
|
|
|
CYTAT Lada chwila na Naszym cmentarzu zabraknie miejsca. Ciekawi mnie czy UM ma jakieś pomysły na nowe miejsce ? Bogu dziękuj że komunalny a nie parafialny! Zaoszczędzisz dużo pieniędzy,i nie usłyszysz że tu nie wolno Tobie spoczywać.Nie wspomnę o podatku 10% od wartości pomnika!
|
|
|
|
|
CYTAT Nie wspomnę o podatku 10% od wartości pomnika! Żartujesz? Poważnie jest coś takiego? |
|
|
|
|
Nowy cmentarz powstanie w lesie, przy drodze Stalowa Wola - Tarnobrzeg, obok stalowowolskiego wysypiska śmieci. Myślę że zostanie otwarty w przyszłym roku.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Nie wspomnę o podatku 10% od wartości pomnika! Żartujesz? Poważnie jest coś takiego? |
|
|
|
|
Są i lepsze historie. Jeżeli zmarły po przeleżeniu na cmentarzu 20 lat, nie opłaci czynszu za kolejne 20 lat, to jest eksmitowany a grób jest likwidowany. |
|