|
|
|
W każdy czwartek o 17 przed siedziba Pisu na ulicy Wolności 17, wówczas nasz wszechmogacy prezydent Nadbereżby bedzie miał tam wykłady , przecistawmy sie zmianom proponowanym w ustawie antyaborcyjnej przez dyktatora JAROSŁAWA K, który chce aby na świat przychodziły człekokształtne istoty aby czarny mógł je ochrzcić i zinkasować kase.Dla nich liczy sie tylko koryto i kasa nie ważne , że ludzkim nieszcześciem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dyktator ? Bzdura ! Legalne demonstracje,brak mandatów,a te były za czasów Tuska za manifestacje pod domem. Gdyby był dyktatorem to by Kodowcy byli aresztowani i karani...
Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
Może by tak przeciwstawić się matce naturze i zorganizować protest przeciwko nadchodzącej zimie ?
|
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
O Agacie Mróz powstał film. Autor demota nie zauważył lub nie chciał zauważyć. Ilość poświęconego czasu w mediach jest wielokrotnie większy jeśli chodzi o Agatę. No ale demot by nie wyszedł gdyby autor podał fakty ;-)
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT O Agacie Mróz powstał film. Autor demota nie zauważył lub nie chciał zauważyć. Ilość poświęconego czasu w mediach jest wielokrotnie większy jeśli chodzi o Agatę. No ale demot by nie wyszedł gdyby autor podał fakty ;-) Bzdura ! Spytaj ludzi kto zna Agatę, a kto superbohaterkę ?
Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
Właśnie poszukałem w necie, bo na codzien ploteczki towarzyskie omijam.
Czy to tak w skrócie się zgadza? Natalia Przybysz obrończyni praw zwierząt usunęła ciaże na Słowacji, bo mieszkanie ma za małe i została bohaterka Wysokich Obcasów - tego dodatku do wyborczej o ile dobrze pamiętam? Jeśli to prawda to nie wiem jak to skomentować, nie chcę uderzać w wysokie tony, bo nawet nie wiem jakich słów użyć. Po prostu smutno się robi jak się czyta o tym. Ona prędzej czy później wyląduje u psychiatry, tylko on nie będzie miał takich tabletek, które na to pomogą. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT CYTAT O Agacie Mróz powstał film. Autor demota nie zauważył lub nie chciał zauważyć. Ilość poświęconego czasu w mediach jest wielokrotnie większy jeśli chodzi o Agatę. No ale demot by nie wyszedł gdyby autor podał fakty ;-) Bzdura ! Spytaj ludzi kto zna Agatę, a kto superbohaterkę ?Jakich ludzi? Jakieś konkretne środowisko? Światek muzyczny zapewne zna historię i samą Natalią. Światek sportowy zapewne mniej, a już na pewno znają Agatę Mróz i jej historię. Ja mogę opierać się na swoich znajomych i większość nie zna Natalii Przybysz. Może jak przypomnę czym zasłynęła to ktoś powie że coś słyszał. Jak zapytam o Agatę to większość zna temat bo oglądała film. Po za tym autor demota próbuje porównać nagranie filmu z historią jednej osoby do artykułu w gazecie z historią drugiej. Co to za porównanie? Takie usilne wypromowanie Natalii. Po co? Przykład Marka i jego komentarz. Nie znał historii Natalii. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Przepraszam, może wyjde na zacofanego ale o Agacie Mróz tez nie slyszalem. Po prostu głównie interesuje mnie polityka miedzynarodowa i na etapie nagłówków sortuje co czytam.
Myślę, że coś ci umyka Andrzejku. Koniec końców w życiu trzeba się opowiedzieć - albo po stronie dobra, albo zła. Albo po stronie życia , albo śmierci. |
|
|
|
|
Przykład Natalii pokazuje, ze ten cały czarny protest to ściema. Nie chodzi o gwałty, zagrozone zycie matki, bo symbolem jest kobieta, która usunęła z powodu małego mieszkania i braku ochoty grzebania się w pieluchach. Wygodnictwo...
|
|
|
|
CYTAT W każdy czwartek o 17 przed siedziba Pisu na ulicy Wolności 17, wówczas nasz wszechmogacy prezydent Nadbereżby bedzie miał tam wykłady , przecistawmy sie zmianom proponowanym w ustawie antyaborcyjnej przez dyktatora JAROSŁAWA K, który chce aby na świat przychodziły człekokształtne istoty aby czarny mógł je ochrzcić i zinkasować kase.Dla nich liczy sie tylko koryto i kasa nie ważne , że ludzkim nieszcześciem. Powaznie piszesz? Jak próbowalismy cokolwiek zrobic w tym miescie napotykalismy na mur !!! W Mielcu,Tarnobrzegu,Jarosław ,Przemysl tam takie protesty i inne demonstracje przeciwko pomysłom PIS hulaja jak ta lala. W ostatnia niedziele w w parku kilka osób rozdawalo konstytucje,zgadnijcie co w tym pisowskim miescie przewazało,ludzie brali czy uciekali? A no oganiali sie od ksiazeczki jakby gow...no rozdawali. Tu władza ma sie dobrze bo nikt ,no prawie nikt nie przeszkadza. Ja jestem za pisz na priv |
|
|
|
|
No to ciekawe czy w tym zaPISdziałym miescie ktos sie odezwie na twój apel
CYTAT CYTAT CYTAT Witam jestem po szkole florystycznej chętnie się podejmę żeby zrobić bukiet, A ile kosztowalby bukiet z jasno rozowych piwonii z kilkona frezjami zuelonymi.Bukiet w ksztalcie kieliszka do martini nie bombka.Slub koniec maja. Juz jedna pani zglosila sie na priv do zrobienia bukietu.A ma pani jakies doswiadczenie jakies zdjecia zrobionych bukietow? Maksymalnie 250 zł + butonierka |
|
|
|
|
CYTAT W ostatnia niedziele w w parku kilka osób rozdawalo konstytucje,zgadnijcie co w tym pisowskim miescie przewazało,ludzie brali czy uciekali? A no oganiali sie od ksiazeczki jakby gow...no rozdawali. http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=859780 Wielkie Trio brakowało Twojego zdania w temacie "Konstytucja" ale nadrobiłaś zaległości "antypislamizm" ideologia społeczno-polityczna i postawa życiowa wyrażająca się w niechętnym lub wrogim stosunku do udziału PISu w życiu społecznym i politycznym |
|
|
|
|
Przynieście darmowe torby na głowę dla protestujących. Incognito podnosi frekwencje.
|
|
|
|
|
CYTAT Przynieście darmowe torby na głowę dla protestujących. Incognito podnosi frekwencje. przyniesci to bedziemy te torby zakladac na łeb takim mundrolom jak CDN.... i Dalibor |
|
|
|
|
To niekonstytucyjnie i niepostępowo.
|
|
|
|
|
Bo postęp i cywilizacja, to "tęczowe" związki, aborcja i multikulturalizm za wszelką cenę.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Ja ich widzę jak protestują w krajach islamskich. Przynajmniej mają czarne maski żeby wmieszać sie w tłum
Emigrujcie tam skąd zapraszacie swoich ulubieńców!!! |
|
|
|
|
W naszym mieście n to zasrane lewactwo nie bardzo znajduje podatny grunt. Jest kilka chorych osób, ale na szczęście te ich skomlenie jest zbyt słabe.
|
|
|
|
|
To ci od anarchistów Antify w kominiarkach i z reumatyzmem w palcu? A fuj...
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|