Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Tradycyjny język miłości prawdziwych chrześcijan nie milknie nawet w święta.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
O! Następny co traume przeżył.
I chce się na chrześcijanach odreagować. |
|
|
|
|
CYTAT O! Następny co traume przeżył. I chce się na chrześcijanach odreagować. Miałem wspaniałe święta, bez takich "prawdziwych chrześcijan" jak ty. PS. Mi chrześcijanie nie przeszkadzają. Problem stanowią takie prawdziwki nieomylne jak wy ;-) Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
No to co taki nerwowy?
|
|
|
|
|
CYTAT No to co taki nerwowy? Gdzie te nerwy zauważyłeś? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 10 Kwie 2017r. Skąd: STALOWA WOLA Konto zawieszone |
|
|
|
CYTAT Tradycyjny język miłości prawdziwych chrześcijan nie milknie nawet w święta. Dlaczego się czepiasz chrześcijan nie wiedząc czy ten co pisze postyprzeciw zbokom jest chrześcijaninem?Co może masz jakiś radar?A Święta jak sadzę spędziłeś ze swoimi zboczonymi kolesiami z tej samej branży co Ty.Podejrzewam że albo malowaliście sobie,albo usuwali zmarszczki z jajekMasz jakiś problem który usiłujesz przypisać chrześcijanom .Oj biedaku,biedaku!!Pozdrowienia Lichwiarz dla Twego.... el.banana
Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
CYTAT (Andrzej_2.0) Miałem wspaniałe święta, bez takich "prawdziwych chrześcijan" jak ty. a co świętowałeś? "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (Andrzej_2.0) Miałem wspaniałe święta, bez takich "prawdziwych chrześcijan" jak ty. a co świętowałeś? Zapytaj dyszla ;-) ten prawdziwek zapewne ci odpowie ;-) Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT (Andrzej_2.0) Miałem wspaniałe święta, bez takich "prawdziwych chrześcijan" jak ty. a co świętowałeś? Zapytaj dyszla ;-) ten prawdziwek zapewne ci odpowie ;-) Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT O! Następny co traume przeżył. I chce się na chrześcijanach odreagować. Miałem wspaniałe święta, bez takich "prawdziwych chrześcijan" jak ty. PS. Mi chrześcijanie nie przeszkadzają. Problem stanowią takie prawdziwki nieomylne jak wy ;-) Musiało być super, skoro zaraz po tych świętach zaatakował chrześcijan jako grupę i wyzwał od prawdziwków. |
|
|
|
|
A mnie się nie podobało pompowanie tematów politycznych w telewizji w czasie świąt...
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT O! Następny co traume przeżył. I chce się na chrześcijanach odreagować. Miałem wspaniałe święta, bez takich "prawdziwych chrześcijan" jak ty. PS. Mi chrześcijanie nie przeszkadzają. Problem stanowią takie prawdziwki nieomylne jak wy ;-) Musiało być super, skoro zaraz po tych świętach zaatakował chrześcijan jako grupę i wyzwał od prawdziwków. Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
Lichwiarzu!!Idz do mykwy i wymocz dobrze torbę.Po tym zabiegu niech Ci banan zrobi lewatywę z zimnej wody.To Ci na 100% pomoże!
|
|
|
|
Dyszel - daj spokój.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT A mnie się nie podobało pompowanie tematów politycznych w telewizji w czasie świąt... To po co oglądałeś TV przez święta? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT A mnie się nie podobało pompowanie tematów politycznych w telewizji w czasie świąt... To po co oglądałeś TV przez święta? Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
Pochwal się Andrzejku co takiego "świętowałeś" . Bardzo mnie to ciekawi bo z twoich postów wynika że nie jesteś praktykującym katolikiem. A święta Wielkiej Nocy to katolicki "pomysł"
|
|
|
|
|
CYTAT Pochwal się Andrzejku co takiego "świętowałeś" . Bardzo mnie to ciekawi bo z twoich postów wynika że nie jesteś praktykującym katolikiem. A święta Wielkiej Nocy to katolicki "pomysł" Nic nie świętowałem. Mogłem wyrazić to bardziej precyzyjnie. Wspaniale spędziłem czas w okresie ostatnich świąt, bez takich prawdziwków jak wy ;-) Czy teraz zrozumieli? ;-) A wy dalej, tak szczerze po katolicku, się naparzajcie ;-) Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Pochwal się Andrzejku co takiego "świętowałeś" . Bardzo mnie to ciekawi bo z twoich postów wynika że nie jesteś praktykującym katolikiem. A święta Wielkiej Nocy to katolicki "pomysł" Nic nie świętowałem. Mogłem wyrazić to bardziej precyzyjnie. Wspaniale spędziłem czas w okresie ostatnich świąt, bez takich prawdziwków jak wy ;-) Czy teraz zrozumieli? ;-) A wy dalej, tak szczerze po katolicku, się naparzajcie ;-) Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
Ciekawe dyskusje "religijne"
|
|
|
|
Każdy człowiek posiada wolną wolę dana od Boga i jego osobista decyzją jest to czy pozostaje chrześcijaninem czy też odchodzi z KK.Ksiądz nie jest dla mnie świetością,jedynie pośrednikiem pomiędzy mna a Bogiem,jest także człowiekiem z wszystkimi ułomnościami danymi nam jako ludziom.
|
Dołączył: 21 Wrz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Konto zawieszone |
|
|
|
CYTAT Każdy człowiek posiada wolną wolę dana od Boga i jego osobista decyzją jest to czy pozostaje chrześcijaninem czy też odchodzi z KK.Ksiądz nie jest dla mnie świetością,jedynie pośrednikiem pomiędzy mna a Bogiem,jest także człowiekiem z wszystkimi ułomnościami danymi nam jako ludziom. Czy żeby być chrześcijaninem należy koniecznie być członkiem KK? Raczej nie a nawet powiem więcej kto należy do KK jest tylko katolikiem a nie koniecznie chrześcijaninem/. Kuna |
|
|
|
|
O mamma mija
Czy katolik niepraktykujący jest chrześcijaninem czy nie? Oto jest pytanie... No i czy gorszym czy nawet lepszym... |
|
|
|
|
poezja stosowana
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 21 Wrz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Konto zawieszone |
|
|
|
CYTAT O mamma mija Bo istnieją plusy dodatnie i plusy ujemne.......
Czy katolik niepraktykujący jest chrześcijaninem czy nie? Oto jest pytanie... No i czy gorszym czy nawet lepszym... Kuna |
|