Dołączył: 10 Kwie 2017r. Skąd: STALOWA WOLA Konto zawieszone |
|
|
|
CYTAT CYTAT O mamma mija Bo istnieją plusy dodatnie i plusy ujemne.......Czy katolik niepraktykujący jest chrześcijaninem czy nie? Oto jest pytanie... No i czy gorszym czy nawet lepszym... Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
CYTAT Czy żeby być chrześcijaninem należy koniecznie być członkiem KK? Raczej nie a nawet powiem więcej kto należy do KK jest tylko katolikiem a nie koniecznie chrześcijaninem/ . Możesz się przenieść do Prawosławnych. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 21 Wrz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Konto zawieszone |
|
|
|
CYTAT CYTAT Czy żeby być chrześcijaninem należy koniecznie być członkiem KK? Raczej nie a nawet powiem więcej kto należy do KK jest tylko katolikiem a nie koniecznie chrześcijaninem/ . Możesz się przenieść do Prawosławnych. Kuna |
|
|
|
|
CYTAT O mamma mija Czy katolik niepraktykujący jest chrześcijaninem czy nie? Oto jest pytanie... No i czy gorszym czy nawet lepszym... niepraktykujący katolik to nie jest prawdziwy katolik, on tylko udaje katolika, dlaczego? szatan, też wierzy, że Bóg istnieje, ale nie praktykuje ... "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
ale podszeptuje,,,
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT szatan, też wierzy, że Bóg istnieje, ale nie praktykuje ... i ma się dobrze pod warunkiem że istnieje, a jeśli on istnieje to Smerfy też muszą być prawdziwe, jeśli w nie uwierzyć oczywiście socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
,,,w takim towarzystwie ma się dobrze?
Szatan był najładniejszym z Aniołów, ale w głowie mu się przewróciło z zazdrości że ludzie to ludzie nie zwierzęta,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
....
|
|
|
|
|
Szatan ma się dobrze?
A skąd to wiesz? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Szatan ma się dobrze?
A skąd to wiesz?Był z nim na piwie pod wiaduktem Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT szatan, też wierzy, że Bóg istnieje, ale nie praktykuje ... i ma się dobrze pod warunkiem że istnieje, a jeśli on istnieje to Smerfy też muszą być prawdziwe, jeśli w nie uwierzyć oczywiście ma się źle i bardzo źle, bo się potępił na wieki "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Wie, że Bóg jest, że jest dobry, ale własna pycha i nienawiść szatana nie pozwala mu poprosić o przebaczenie.
Pomyśl - może być szczęśliwa istota, która potrafi tylko nienawidzić? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Wie, że Bóg jest, że jest dobry, ale własna pycha i nienawiść szatana nie pozwala mu poprosić o przebaczenie. A kto powiedział, źe Bóg jest czy był szczęśliwy? Wedlug mnie był strasznie samotny i z tej samotności aź tak zły, źe stworzył ludzi źeby się nimi bawić w dobro i zło. Zgorzkniały gość to musi być. Jak patrzę na mojego złośliwego sąsiada którego opuściła źona i dzieci i został sam - widzę w nim boskość w całej okazałości. Teź chętnie uśmierciłby wszystkich wkoło, źeby było cicho.
Pomyśl - może być szczęśliwa istota, która potrafi tylko nienawidzić? Kuna |
|
|
|
|
CYTAT Wie, że Bóg jest, że jest dobry, ale własna pycha i nienawiść szatana nie pozwala mu poprosić o przebaczenie. A to ciekawe co piszesz. Czyźbyś stracił wiarę?
Pomyśl - może być szczęśliwa istota, która potrafi tylko nienawidzić? Kuna |
|
|
|
|
Niezły tekst.
A ten sąsiad to on tak lubi ciszę? Może ma słaby system nerwowy i nie lubi nadmiaru bodźców. Ewentualnie depresja. |
|
|
|
|
CYTAT Niezły tekst. Nie jestem psychiatrą ale na moje oko to moher bo lata 2 razy dziennie do kościoła.
A ten sąsiad to on tak lubi ciszę? Może ma słaby system nerwowy i nie lubi nadmiaru bodźców. Ewentualnie depresja. Kuna |
|
|
|
|
A ty chodzisz do kościoła jeśli wolno spytać?
|
|
|
|
|
CYTAT A ty chodzisz do kościoła jeśli wolno spytać? Od święta wielkiego....jak dzwon Zygmunta zabije.
Kuna |
|
|
|
|
to wyjaśnia wszystko
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Niezły tekst. Nie jestem psychiatrą ale na moje oko to moher bo lata 2 razy dziennie do kościoła.A ten sąsiad to on tak lubi ciszę? Może ma słaby system nerwowy i nie lubi nadmiaru bodźców. Ewentualnie depresja. Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
Czytacie to co piszecie?
Nie wiem co bierzecie ale naprawdę odstawcie to świństwo albo chociaż zmniejszcie dawkę o połowę |
|
|
|
|
A w gimnazjum co się teraz bierze?
|
|
|
|
|
CYTAT Czytacie to co piszecie? Jak masz coś extra to się podziel z nami
Nie wiem co bierzecie ale naprawdę odstawcie to świństwo albo chociaż zmniejszcie dawkę o połowę Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
mimoza - jeśli uważasz się za osobę wierzącą, to masz poważne problemy.
Współczuję. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT mimoza - jeśli uważasz się za osobę wierzącą, to masz poważne problemy. Nie uwaźam się za osobę wierzącą. Jestem katoliczką z wyboru moich rodziców którzy mnie ochrzcili a nie ze swojej woli. Zapisana do Kk na wieczność mam prawo wypowiadać się w sprawach KK.
Współczuję. Kuna |
|