|
|
|
Masz prawo wypowiedzi w każdej sprawie bo jest demokracja. Tylko tych katolików wierzących co niektórzy chcieliby usunąć z przestrzeni publicznej i zabrać im prawo do wypowiadania się. No przynajmniej żeby nic nie mówili o tej swojej religii.
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 21 Wrz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Konto zawieszone |
|
|
|
CYTAT Masz prawo wypowiedzi w każdej sprawie bo jest demokracja. Tylko tych katolików wierzących co niektórzy chcieliby usunąć z przestrzeni publicznej i zabrać im prawo do wypowiadania się. No przynajmniej żeby nic nie mówili o tej swojej religii. Niestety to wierzący roszczą sobie takie prawa bo jak żyję nie widziałam wiecu ateistów przeciw wierzącym na ulicy natomiast odwrotnie zdarza się to nagminnie. Obnoszenie się ze swoją wiarą powinno być karalne a jej wyznawanie powinno się odbywać tylko na terenie konkretnego wyznania czyli jehowici w swoich salach królestwa czy jak się to tam zwie, wierni KK w kościołach. Niestety Kościół zawłaszczył sobie prawo eksponowania swoich wierzeń wszędzie. Gdzie w tych działaniach widzisz demokrację? bo ja widzę tu szarogęsienie się jednego wyznania w Polsce.
Kuna |
|
|
|
|
Wy tu ciągle wiecujecie w temacie religioznawstwa
To musi byc taka "religijna" potrzeba |
|
|
|
|
CYTAT Wy tu ciągle wiecujecie w temacie religioznawstwa Bo wkurzają ci wierzący - niewierzący jak diabli.
To musi byc taka "religijna" potrzeba Kuna |
|
|
|
|
Witam
"...Można szczuć słowem Można szczuć modlitwą Można dzielić ludzi Ciąć krzyżem jak brzytwą..." Może czasem warto mieć ambicję i swój rozum, coby dla ogółu być ..ujowym? Pozdrawiam |
|
|
|
|
A mnie tam niewierzący nie wkurzają. Ich sprawa, ich życie, co mi do tego.
|
|
|
|
|
CYTAT A mnie tam niewierzący nie wkurzają. Ich sprawa, ich życie, co mi do tego. Właśnie o to chodzi że w większości ci co krzyczą że są wierzący są najgorszymi draniami, czyli są niewierzący, a udający.
Kuna |
|
|
|
|
Nie ściemniaj, takie dyskusje aktywu to żenada i palikot
|
|
|
|
|
CYTAT Nie ściemniaj, takie dyskusje aktywu to żenada i palikot Lubisz białą kartkę nazwać czarną, co? Ty mały hipokryto!
Kuna |
|
|
|
|
CYTAT Nie ściemniaj, takie dyskusje aktywu to żenada i palikot To chyba ty kiedyś napisałeś na forum że Palikot nawet na grób swoich rodziców nie zagląda bo ich nagrobki się rozpadają i są w złym stanie technicznym?
Kuna |
|
Dołączył: 10 Kwie 2017r. Skąd: STALOWA WOLA Konto zawieszone |
|
|
|
CYTAT Witam Ambicję I CO JESZCZE?Z Ciebie koleś to zwyczajny bezbożnik a nie ateista.Kto Ciebie szczuje krzyżem czy modlitwa?Nikt.To Ty sam tworzysz swoimi postami aureolę męczennika i wojującego ateisty,a jesteś takim małym,zwyczajnym bezbożnikiem,ktoremu i krzyz i modlitwa innych przeszkadza .Jeśli sam jesteś niewierzący to nie oceniaj wiary bo nikt z nas wierzących nie ocenia waszej głupoty.Chyba zamiast krzyża czy jakiegoś religijnego obrazu masz fotkę czy portret Lenina,Marksa,Engelsa czy innego kata NKWD czy Czerezwyczajki a zamiast modlitewnika legitke PZPR! ze statutem/Z chrześcijańskim pozdrowieniem
"...Można szczuć słowem Można szczuć modlitwą Można dzielić ludzi Ciąć krzyżem jak brzytwą..." Może czasem warto mieć ambicję i swój rozum, coby dla ogółu być ..ujowym? Pozdrawiam Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Witam Ambicję I CO JESZCZE?Z Ciebie koleś to zwyczajny bezbożnik a nie ateista.Kto Ciebie szczuje krzyżem czy modlitwa?Nikt.To Ty sam tworzysz swoimi postami aureolę męczennika i wojującego ateisty,a jesteś takim małym,zwyczajnym bezbożnikiem,ktoremu i krzyz i modlitwa innych przeszkadza .Jeśli sam jesteś niewierzący to nie oceniaj wiary bo nikt z nas wierzących nie ocenia waszej głupoty.Chyba zamiast krzyża czy jakiegoś religijnego obrazu masz fotkę czy portret Lenina,Marksa,Engelsa czy innego kata NKWD czy Czerezwyczajki a zamiast modlitewnika legitke PZPR! ze statutem/Z chrześcijańskim pozdrowieniem"...Można szczuć słowem Można szczuć modlitwą Można dzielić ludzi Ciąć krzyżem jak brzytwą..." Może czasem warto mieć ambicję i swój rozum, coby dla ogółu być ..ujowym? Pozdrawiam Dyszel -Ty albo udajesz, albo jesteś, jak.... ten dyszel u wozu..... Nic nie rozumiesz z moich wypowiedzi.... Gdzie ja napisałem, ze modlitwa i krzyż mi przeszkadza, hę?????? Może, jak masz w buzi kupę, to ja wypluj - nie przełykaj.... A nie piszesz brednie wyssane z twojego palca - dyszla.... Nigdy nie miałem nic do wiary chrzescijańskiej.....Czasami tylko denerwują mnie katolicy na pokaz....Te ich nakazy i zakazy, których sami nie potrafią przestrzegać, itp.... Ciebie pewnie też.... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Witam Ambicję I CO JESZCZE?Z Ciebie koleś to zwyczajny bezbożnik a nie ateista.Kto Ciebie szczuje krzyżem czy modlitwa?Nikt.To Ty sam tworzysz swoimi postami aureolę męczennika i wojującego ateisty,a jesteś takim małym,zwyczajnym bezbożnikiem,ktoremu i krzyz i modlitwa innych przeszkadza .Jeśli sam jesteś niewierzący to nie oceniaj wiary bo nikt z nas wierzących nie ocenia waszej głupoty.Chyba zamiast krzyża czy jakiegoś religijnego obrazu masz fotkę czy portret Lenina,Marksa,Engelsa czy innego kata NKWD czy Czerezwyczajki a zamiast modlitewnika legitke PZPR! ze statutem/Z chrześcijańskim pozdrowieniem"...Można szczuć słowem Można szczuć modlitwą Można dzielić ludzi Ciąć krzyżem jak brzytwą..." Może czasem warto mieć ambicję i swój rozum, coby dla ogółu być ..ujowym? Pozdrawiam Dyszel -Ty albo udajesz, albo jesteś, jak.... ten dyszel u wozu..... Nic nie rozumiesz z moich wypowiedzi.... Gdzie ja napisałem, ze modlitwa i krzyż mi przeszkadza, hę?????? Może, jak masz w buzi kupę, to ja wypluj - nie przełykaj.... A nie piszesz brednie wyssane z twojego palca - dyszla.... Nigdy nie miałem nic do wiary chrzescijańskiej.....Czasami tylko denerwują mnie katolicy na pokaz....Te ich nakazy i zakazy, których sami nie potrafią przestrzegać, itp.... Ciebie pewnie też.... Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
Jedzieta choopaki jak w tej ostatniej sztuce tego regresa. Macie kółko teatralne na forum.
Bardzo was to nakręca, co? |
|
|
|
|
CYTAT Jedzieta choopaki jak w tej ostatniej sztuce tego regresa. Macie kółko teatralne na forum. Bardzo was to nakręca, co? Witam Kto jedzie, ten jedzie.... Dyszel ciągnie wóz.... Pozdrawiam |
|
|
|
|
Delta!!Hose auf!!!!In 10 sek fertig!!Du bist eine gelb schwartz arschloch!!Dyszel ci w .....plecy!!Deltuś Apostata z chrześcijańskim pozdrowieniem chłopczyku/?/
Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
Nie chciałbym łapać za słówka ale czy a tak wygląda chrześcijańskie pozdrowienie?
Pojednajcie się panowie. Ja widzę u was po prostu różnicę światopoglądową. Jeden ajestla gorliwy sługa ślepo wierzący to co paramafijana instytucja podaje.Drugi to osobnik reformowany jest lekko sceptyczny, aczkolwiek pragnący dobra, chcący napomnieć skostniałą organizację i jej zakłamanych ludzi. Nie ważne kto z was ma rację. Tak naprawdę punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Ewentualnie od indoktrynacji i propagandy. PS. Jako ciekawostka - Cejrowski ma w niedzielę zamknięty sklep internetowy Da się? -Da się! Przyjemnej Niedzieli, korzystajmy, kto może oczywiście :-) socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
A gdzie jest wasza organizacja?
Widzę tu pełno sierot po PZPR |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT A gdzie jest wasza organizacja? Widzę tu pełno sierot po PZPR Nie znaleźli miejsca w PiS? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Towarzysze,pederaści ateiści bezbożnicy i inni geje!!Wybaczam Wam i proszę o wybaczenie w dniu Miłosierdzia Bozego!!Z chrześcijańskim pozdrowieniem!!
Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT A gdzie jest wasza organizacja? Widzę tu pełno sierot po PZPR Nie znaleźli miejsca w PiS? Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
deltuś już nie pamiętasz jak nabijałeś się, że "chrześcijanie muszą, coś, kogoś zabić.... żeby to potem czcić?"
Kto kogo szczuje? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Niech frustratom i regresom ulży. Nie lubią ich w Europie od kiedy jest internet i ludzie ich sami policzyli. Media ich liczyły poprzednio i im sie troche przeliczylo kto tu rządzi
Za PO/PSL/SLD to jedynym problemem Polaków poruszanym w mediach był brak wiedzy o życiu seksualnym wszelakiego zboczenia. Nie było problemu polskiej emigracji, islamizacji, zapaści demograficznej, tandety edukacji i braku głosu Polski. Po takiej nauce muszą odregresować Mam nadzieje ze mimo proroczych zapewnień Bolka skakać nie bedom |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Jedzieta choopaki jak w tej ostatniej sztuce tego regresa. Macie kółko teatralne na forum. Bardzo was to nakręca, co? Witam Kto jedzie, ten jedzie.... Dyszel ciągnie wóz.... Pozdrawiam Dyszel ciagnie wóz,a Ty Deltuś wolisz coś innego...ciagnąc Ciąg chłopczyku póki masz co Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
my jako katolicy swojej wiary musimy bronić, ale nie możemy obrażać, wyśmiewać i gnoić innych.
Należy potępiać i ganić wady, ale nie człowieka! Pamiętajcie co mówił błogosławiony męczennik ksiądz Jerzy Popiełuszko. Zło dobrem zwyciężaj! "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|