Dołączył: 10 Kwie 2017r. Skąd: STALOWA WOLA Konto zawieszone |
|
|
|
CYTAT Ty jesteś wyjątkowo "trudnym" przydziałem dla ewentualnego księdza - najpierw musiałby się przebić przez naleciałości bzdur, plotek i niczym nie uzasadnionej nienawiści. Nienawiść Jej jest uzasadniona po kontaktach z jakimś zboczonym wikarym w przeszłości.
Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ty jesteś wyjątkowo "trudnym" przydziałem dla ewentualnego księdza - najpierw musiałby się przebić przez naleciałości bzdur, plotek i niczym nie uzasadnionej nienawiści. Nienawiść Jej jest uzasadniona po kontaktach z jakimś zboczonym wikarym w przeszłości.A tym wikarym był twoj ojciec |
|
Dołączył: 21 Wrz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Konto zawieszone |
|
|
|
Dyszel - jakbym spotkała jakiegoś zboczonego wikarego na swej drodze owczej to na pewno byłabym wielbicielką księży. Niestety ani jeden zboczony nie był ale za to każdy z nich to łotr, pijak i frajer co myślał że wszyscy wkoło to jeszcze więksi frajerzy.
Kuna |
|
|
|
|
Skontaktuj się z Marią Nurowską, ona pisze jak ty Mimoza.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Ty jesteś wyjątkowo "trudnym" przydziałem dla ewentualnego księdza - najpierw musiałby się przebić przez naleciałości bzdur, plotek i niczym nie uzasadnionej nienawiści. Nienawiść Jej jest uzasadniona po kontaktach z jakimś zboczonym wikarym w przeszłości.A tym wikarym był twoj ojciec CYTAT Dyszel - jakbym spotkała jakiegoś zboczonego wikarego na swej drodze owczej to na pewno byłabym wielbicielką księży. Niestety ani jeden zboczony nie był ale za to każdy z nich to łotr, pijak i frajer co myślał że wszyscy wkoło to jeszcze więksi frajerzy. Twoja nienawiść do wszystkich księży jest dla mnie niewytłumaczalna
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Dyszel - jakbym spotkała jakiegoś zboczonego wikarego na swej drodze owczej to na pewno byłabym wielbicielką księży. Niestety ani jeden zboczony nie był ale za to każdy z nich to łotr, pijak i frajer co myślał że wszyscy wkoło to jeszcze więksi frajerzy. Twoja nienawiść do wszystkich księży jest dla mnie niewytłumaczalnaKuna |
|
|
|
|
Dyszelku - a dlaczego ty tak nieładnie piszesz? Spytaj kolegi czy rów mariański sobie dziś umył bo ten tylko wietrzy całe życie.
Kuna |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Dyszel - jakbym spotkała jakiegoś zboczonego wikarego na swej drodze owczej to na pewno byłabym wielbicielką księży. Niestety ani jeden zboczony nie był ale za to każdy z nich to łotr, pijak i frajer co myślał że wszyscy wkoło to jeszcze więksi frajerzy. Twoja nienawiść do wszystkich księży jest dla mnie niewytłumaczalnaCYTAT Dyszelku - a dlaczego ty tak nieładnie piszesz? Spytaj kolegi czy rów mariański sobie dziś umył bo ten tylko wietrzy całe życie. A co w tym nieładne?Sama prawda.Dzidziuś sobie wylizuje raz na tydzień jak mu tam stworzy się spiżarniaTo smakosz bakaliiWysublimowany smak ,darmowa konsumpcja i kosmetyka[moderator=magpie]Proszę nie zamieszczać postów jeden pod drugim. Swoje wypowiedzi można moderować.[/p] Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Dyszelku - a dlaczego ty tak nieładnie piszesz? Spytaj kolegi czy rów mariański sobie dziś umył bo ten tylko wietrzy całe życie. A co w tym nieładne?Sama prawda.Dzidziuś sobie wylizuje raz na tydzień jak mu tam stworzy się spiżarniaTo smakosz bakaliiWysublimowany smak ,darmowa konsumpcja i kosmetykaNo i gimnastyka też bo samemu sobie wylizywać podogonie to wieeeelka sztukaKuna |
|
|
|
|
Tylko dlaczego akurat dyszel jest twoim nickiem? Pewnie branżą rolniczą XX w. zainspirowany....nie wnikam.
Kuna |
|
|
|
|
Z powodu wzrostu zostałem ta nazwany już dawno przez małych,złosliwych ludzi.A wiesz czemu mały człek jest złosliwy?Bo mu się serce w g.wnie macza.
|
|
|
|
A mnie nazywali żyrafą. Mój kolega ciągle śpiewał : żyrafa, fa, fa fa fa większa niż szafa, fa, fa. Potem do mnie dorósł a nawe o głowę przerósł i przestał mi dokuczać.
Kuna |
|
|
|
|
CYTAT Z powodu wzrostu zostałem ta nazwany już dawno przez małych,złosliwych ludzi.A wiesz czemu mały człek jest złosliwy?Bo mu się serce w g.wnie macza. Małych ludzi jest większość i uważają że to my duzi jesteśmy jakby inni. Potrafią dokuczać to fakt.
Kuna |
|
|
|
|
CYTAT A mnie nazywali żyrafą. Mój kolega ciągle śpiewał : żyrafa, fa, fa fa fa większa niż szafa, fa, fa. Potem do mnie dorósł a nawe o głowę przerósł i przestał mi dokuczać. Czy on nie został póżniej księdzem
|
|
|
|
CYTAT CYTAT A mnie nazywali żyrafą. Mój kolega ciągle śpiewał : żyrafa, fa, fa fa fa większa niż szafa, fa, fa. Potem do mnie dorósł a nawe o głowę przerósł i przestał mi dokuczać. Czy on nie został póżniej księdzemKuna |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT A mnie nazywali żyrafą. Mój kolega ciągle śpiewał : żyrafa, fa, fa fa fa większa niż szafa, fa, fa. Potem do mnie dorósł a nawe o głowę przerósł i przestał mi dokuczać. Czy on nie został póżniej księdzemKuna |
|
|
|
|
|
|
|
|
Księża też maja dzieci.Nie wszyscy ale majaDo juterka!!Spadam na spotkanie skypowe
|
|
|
|
CYTAT Księża też maja dzieci.Nie wszyscy ale majaDo juterka!!Spadam na spotkanie skypowe Bo tylko desperaci wierzą, że celibat ma sens. Wedlug mnie księża powinni mieć żony i dzieci to wtedy byliby wiarygodniejsi w nauczaniu jak wychowywać dzieci i jak żyć z żoną zgodnie. Bez wiedzy praktycznej stary kawaler nawet w sutannie wydaje się niekompetentny. Trzeba zjeść chrzan żeby wiedzieć jak po nim pali rura bo z samych opowieści to nikt nie jest w stanie opisać tego szału gardła. Zresztą ksiądz opisujący relacje dnia codziennego w rodzinie nie ma bladego pojęcia dlaczego ludzie robią coś zupełnie niewytłumaczalnego. A mnie już nie dziwi nic, nawet gacie zawieszone na haczyku w przedpokoju na widoku wścibskiej sąsiadki która przyszła pożyczyć szklankę cukru choć przed południem niosła do domu 10 kg.
Kuna |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Movie Trivia Quiz: Trzeba zjeść chrzan żeby wiedzieć jak po nim pali rura. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Miruś - a może ten ksiądz przyszedł do tej agencji nawracać kolegów którzy tam chadzali po zmroku. Cholery się pochowały w szafach i był zmuszony nawracać same prostytutki.
Kuna |
|
|
|
|
CYTAT Movie Trivia Quiz: Trzeba zjeść chrzan żeby wiedzieć jak po nim pali rura. Kuna |
|
|
|
|
Mamy czas Desperado, 30 lat może nawet zająć.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Mamy czas Desperado, 30 lat może nawet zająć. Tylko nie wiadomo czy to nie Desperado był wcześniej odnaleziony na necie przez puch marny -kobietę grzeszną. Kto kogo wcześniej obdarł z tajemnicy?
Kuna |
|