Dołączył: 21 Wrz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Konto zawieszone |
|
|
|
Albo nie Dyszelku...ja w ramach pokuty wysłucham dziś bez majtek Twojego kazania. Patrz na owieczki i myśl która to Mimoza a poznasz mnie po tym że nie mam bielizny. Tylko wpatruj się dyskretnie ......
Kuna |
|
|
|
|
Kuna |
|
|
|
|
Przepraszam, nie chciałabym przeszkadzać.....
Muszę jednak spytać..Wy tak serio o tych majtkach i nie tylko??? Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
CYTAT Przepraszam, nie chciałabym przeszkadzać..... A czy nie przyjemniej byłoby księdzu gdyby miał świadomość że grzesznice wysłuchują jego kazania bez bielizny pod ubraniem? To najwspanialsza pokuta dla mnie i nie mogę sobie odmówić jej spełnienia. Dyszel będzie musiał albo wyłączyć swoją wyobraźnię albo stać całą mszę za filarem.
Muszę jednak spytać..Wy tak serio o tych majtkach i nie tylko??? Kuna |
|
|
|
|
Tak wygląda "dyskusja" po kilku głębszych....
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 10 Kwie 2017r. Skąd: STALOWA WOLA Konto zawieszone |
|
|
|
CYTAT Przepraszam, nie chciałabym przeszkadzać..... Oczywiście.Ta bezbożna niewiasta dostała pokutę i nie mowe się od niej wymigiwać. A Ty Mimoza jednak wdziej jakieś barchany wodoszczelne,bo możesz cos popuscic jak zaczne kazanie.Tak będzie dla Ciebie i otoczenia bezpieczniej
Muszę jednak spytać..Wy tak serio o tych majtkach i nie tylko??? Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
CYTAT Tak wygląda "dyskusja" po kilku głębszych.... A co piłes Miruś?
Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Przepraszam, nie chciałabym przeszkadzać..... Oczywiście.Ta bezbożna niewiasta dostała pokutę i nie mowe się od niej wymigiwać. A Ty Mimoza jednak wdziej jakieś barchany wodoszczelne,bo możesz cos popuscic jak zaczne kazanie.Tak będzie dla Ciebie i otoczenia bezpieczniejMuszę jednak spytać..Wy tak serio o tych majtkach i nie tylko??? Kuna |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Tak wygląda "dyskusja" po kilku głębszych.... A co piłes Miruś?Kuna |
|
|
|
|
Dyszel - a czy ja wczoraj w ramach tematu apostazji z KK dyskutowałem o majtkach?
Mimoza - jeszcze nie byłem w kościele. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Przodownicy pracy wszystkich juz zniesmaczyli.
Po apostazji aż tak wali w dekiel. |
|
|
|
|
Znów podróbka nicka?
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Nie , telefon kupiłem. Zumba jest jedna
|
|
|
|
|
Jaaaasne - i jedno "a" ci zniknęło z nicka.
|
|
|
|
CYTAT Dyszel - a czy ja wczoraj w ramach tematu apostazji z KK dyskutowałem o majtkach? miruś!A temat majtki to tabu dla Ciebie?KREW NIE WODA-MAJTKI NIE POKRZYWY
Mimoza - jeszcze nie byłem w kościele. Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
CYTAT Przodownicy pracy wszystkich juz zniesmaczyli. Człowiek ma naturalną potrzebę należenia do czegoś, kogoś to dlaczego mielibyśmy opuszczać Kościół na niby? Apostazja jest fikcją bo w świetle prawa KK w dniu chrztu stajesz się katolikiem do końca swoich dni a akt apostazji jest tylko wskazówką dla pasterzy kogo gnębić za wychylanie się i bunt przeciw nakazom kościelnym. Tylko głupiec dokonuje apostazji w kraju ogarniętym moheryzmem na skalę światową. Ja tam wolę być zbuntowaną katoliczką i żyć po swojemu.
Po apostazji aż tak wali w dekiel. Kuna |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Dyszel - a czy ja wczoraj w ramach tematu apostazji z KK dyskutowałem o majtkach? miruś!A temat majtki to tabu dla Ciebie?KREW NIE WODA-MAJTKI NIE POKRZYWY Mimoza - jeszcze nie byłem w kościele. Kuna |
|
|
|
|
CYTAT Przodownicy pracy wszystkich juz zniesmaczyli. FENIKSA PO WYLIZANIU PODOGONIA ZMIENILA NICK CZESC DZIDZIUS
Po apostazji aż tak wali w dekiel. Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
CYTAT Jaaaasne - i jedno "a" ci zniknęło z nicka. A tobie broń ryerza z zakuta w chełm pałą zamienił się w Mirusia i co?
Kuna |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Tak wygląda "dyskusja" po kilku głębszych.... A co piłes Miruś?Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
Mimoza - znów bredzisz.
Dyszel - coś mi się nie zgadza w tym zacytowaniu mojej wypowiedzi o majtkach. Skąd ci się to wzięło? CYTAT miruś!A temat majtki to tabu dla Ciebie?KREW NIE WODA-MAJTKI NIE POKRZYWY
|
|
|
|
Kochana Bladir. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Tak wygląda "dyskusja" po kilku głębszych.... A co piłes Miruś?Kuna |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Tak wygląda "dyskusja" po kilku głębszych.... A co piłes Miruś?Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
CYTAT Mimoza - znów bredzisz. A co.Majtki Ci przeszkadzają Mirus
Dyszel - coś mi się nie zgadza w tym zacytowaniu mojej wypowiedzi o majtkach. Skąd ci się to wzięło? CYTAT miruś!A temat majtki to tabu dla Ciebie?KREW NIE WODA-MAJTKI NIE POKRZYWY Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
Dyszel - stać cię na bardziej merytoryczną odpowiedź. Chyba za dużo dyskutujesz z mimozą, bo swoimi wypowiedziami zaczynasz się do niej upodabniać.
|