Dołączył: 21 Wrz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Konto zawieszone |
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Wydaje mi się,że Boga wiekszosc kocha,natomiast niewielu/ale coraz więcej/nie kocha zboczeńców mieniących się księżmi.To na szczęście niewielka ilośc padliny w KK.Będzie w końcu lepiej,bo przypadki pedofilii wśród KK będzie sądziła Prokuratura a nie koledzy z tzw prawa Kanonicznego.Boga kocha nawet MimozaGdzie jesteś ptaszyno?Czyzby Twój Pleban zabrał Ci kompa? Jak mi ktoś mówi, że kocha Boga to chce mi się śmiać i jestem pewna że ten człowiek nie umie kochać. BOGA NALEŹY CZCIĆ - kochać należy ludzi i to nie tylko koleżankę z kościelnej ławki ale nawet islamistę, Co to za wyznawca Boga co kocha tylko Boga a ludzi nienawidzi?Kuna |
|
|
|
|
Kuna |
|
|
|
|
Islamista to stwór nieprzewidywalny hahaha........w każdej chwili można dla niego głowę stracić
Kuna |
|
Dołączył: 10 Kwie 2017r. Skąd: STALOWA WOLA Konto zawieszone |
|
|
|
Miłość ptaszyno to uczucie istoty do istoty,potrzeba ciągła przebywania w jej towarzystwie,zaspokajanie jej potrzeb tych wzniosłych i tych przyziemnych,ale po kilkunastu latach kończy się to uczucie a zastepuje je przyzwyczajenieCzasem a nawet często z miłości popełniamy głupstwa bowiem działamy ślepo zapatrzeni w ukochana osobę.
Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
Myślisz że Bóg popełnia jakieś głupoty z miłości do Ciebie?
Kuna |
|
|
|
|
Dyszelku ta ptaszyna waży prawie 60 kg.
Kuna |
|
|
|
|
CYTAT Myślisz że Bóg popełnia jakieś głupoty z miłości do Ciebie? Na pewno nie popełnia żadnych,bo On kocha ludzi. A jeśli chodzi o wage ptaszyny to chudy z Ciebie ptaszekŻeby podobać się Plebanowi musiałabyś troche przytyć ptaszynoOni wolą takie ,że ja klepnie którąś w pośladek to tydzień się trzęsie
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Myślisz że Bóg popełnia jakieś głupoty z miłości do Ciebie? Na pewno nie popełnia żadnych,bo On kocha ludzi. A jeśli chodzi o wage ptaszyny to chudy z Ciebie ptaszekŻeby podobać się Plebanowi musiałabyś troche przytyć ptaszynoOni wolą takie ,że ja klepnie którąś w pośladek to tydzień się trzęsieDyszel wyszły na jaw twoje gusty...niektórzy plebani wolą suche pośladki dziewczynek lub chłopców...i inne rzeczy.... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Myślisz że Bóg popełnia jakieś głupoty z miłości do Ciebie? Na pewno nie popełnia żadnych,bo On kocha ludzi. A jeśli chodzi o wage ptaszyny to chudy z Ciebie ptaszekŻeby podobać się Plebanowi musiałabyś troche przytyć ptaszynoOni wolą takie ,że ja klepnie którąś w pośladek to tydzień się trzęsieKuna |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Myślisz że Bóg popełnia jakieś głupoty z miłości do Ciebie? Na pewno nie popełnia żadnych,bo On kocha ludzi. A jeśli chodzi o wage ptaszyny to chudy z Ciebie ptaszekŻeby podobać się Plebanowi musiałabyś troche przytyć ptaszynoOni wolą takie ,że ja klepnie którąś w pośladek to tydzień się trzęsieDyszel wyszły na jaw twoje gusty...niektórzy plebani wolą suche pośladki dziewczynek lub chłopców...i inne rzeczy.... Kuna |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Myślisz że Bóg popełnia jakieś głupoty z miłości do Ciebie? Na pewno nie popełnia żadnych,bo On kocha ludzi. A jeśli chodzi o wage ptaszyny to chudy z Ciebie ptaszekŻeby podobać się Plebanowi musiałabyś troche przytyć ptaszynoOni wolą takie ,że ja klepnie którąś w pośladek to tydzień się trzęsieDyszel wyszły na jaw twoje gusty...niektórzy plebani wolą suche pośladki dziewczynek lub chłopców...i inne rzeczy.... Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
Dyszelku....ja kurdę nie posiadam kompetencji żeby być gosposią i to jeszcze księdza. Gotowanie dla mnie to droga krzyżowa, sprzątanie to pokuta a pranie i prasowanie to czyściec. Niebo dla mnie to świat kosmetyków i relaksu. Nie nadaję się do takiej roboty.
Stop! Nie zastanowiłam się zanim napisałam wcześniejszy wpis. Mogłabym być w ostateczności gosposią biskupa Ģłódzia bo on nie ma żołądka i jest karmiony kroplówkami. Jeszcze jedną możliwość widzę żeby realizować się w zawodzie gosposi - księźa w parafii którzy są na ścisłej diecie mieliby ze mnie pożytek. TY Dyszelku nie jesteś na diecie? Co? Szkoda. Kuna |
|
|
|
|
Dyszel i Mimoza, może pójdziemy na wysokokaloryczne piwo i będziemy kontynuować debatę 🍻😁
|
|
|
|
|
Księża nie chodzą na piwo chyba że 300 km od swojej parafii.
Kuna |
|
|
|
|
CYTAT Księża nie chodzą na piwo chyba że 300 km od swojej parafii. bo by ich ludzie żywcem zjedli "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT Stop! Nie zastanowiłam się zanim napisałam wcześniejszy wpis. Mogłabym być w ostateczności gosposią biskupa Ģłódzia bo on nie ma żołądka i jest karmiony kroplówkami. Jeszcze jedną możliwość widzę żeby realizować się w zawodzie gosposi - księźa w parafii którzy są na ścisłej diecie mieliby ze mnie pożytek. TY Dyszelku nie jesteś na diecie? Co? Szkoda. Słyszałem że bp.Głódz lubi koniak i cygara.Chyba Ci Mimoza o to cygarko chodzi?Casus Clinton -Levinsky
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Księża nie chodzą na piwo chyba że 300 km od swojej parafii. bo by ich ludzie żywcem zjedli Kuna |
|
|
|
|
CYTAT Dyszel i Mimoza, może pójdziemy na wysokokaloryczne piwo i będziemy kontynuować debatę 🍻😁 Za zimno na piwo,wolę cos mocniejszego.Piwskiem nie będę sobie gęby"pećkać"
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Stop! Nie zastanowiłam się zanim napisałam wcześniejszy wpis. Mogłabym być w ostateczności gosposią biskupa Ģłódzia bo on nie ma żołądka i jest karmiony kroplówkami. Jeszcze jedną możliwość widzę żeby realizować się w zawodzie gosposi - księźa w parafii którzy są na ścisłej diecie mieliby ze mnie pożytek. TY Dyszelku nie jesteś na diecie? Co? Szkoda. Słyszałem że bp.Głódz lubi koniak i cygara.Chyba Ci Mimoza o to cygarko chodzi?Casus Clinton -LevinskyKuna |
|
|
|
|
Proszę nie umieszczać postów jeden pod drugim, swoje wypowiedzi każdy może moderować i dodać coś, czego zapomniał napisać wcześniej.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Dyszel i Mimoza, może pójdziemy na wysokokaloryczne piwo i będziemy kontynuować debatę 🍻😁 Za zimno na piwo,wolę cos mocniejszego.Piwskiem nie będę sobie gęby"pećkać"Kuna |
|
|
|
|
Ok już będę pamiętać o tym że tu nie można odpisywać konkretnej osobie.....
Kuna |
|
|
|
|
CYTAT Ok już będę pamiętać o tym że tu nie można odpisywać konkretnej osobie..... Oj z tej ciężkiej pracy u Plebana nabawiłaś się sklerozy?A co do trunku to nie chwale się ale mam tzw kamienny łeb do piciaTwój pleban ma chyba kurzy łeb do picia bo mi zazdrościszPodobno po jednym kieliszku gania Ciebie naokoło stołu przez pół godzinyOpowiem Ci o zdarzeniu które miało miejsce w misjcowości gdzie kiedyś na Ślasku mieszkałem.Małżeństwo fryzjerów.Ona Ewa-180 cm wzrostu wagi ciężkiej-On Mirek wzrostu 150 cm wagi koguciej.Ona Świadek Jehowy-on katolik.Namawiała Mirka na zmiane wiary.Pytała :WierZysz?On na to nie!!Wtedy cios w łeb Mirka i powetórne pytanie-odpowiedz Mirka :Nie!!Cios w łeb i pytanie Ewy.Po trzech ciosach Mirek uwierzył. Leżąc pod umywalkami w swoim zakładzie fryzjerskim.No i został Świadkiem Jehowy/dobrowolnie/
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Księża nie chodzą na piwo chyba że 300 km od swojej parafii. bo by ich ludzie żywcem zjedli Przykładnego życia możemy a nawet powinniśmy od księży wymagać, ale nie boskiego. "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Dyszel a Ty swoje.....ja nigdy nie pracowałabym u księdza bo......oni by ze mną nie wytrzymali ani jednego dnia. Tam potrzebny jest jakiś smutny moher a nie taka wariatka jak ja. Mimoza w kuchni proboszcza to tak jak diabeł w piekle przy kotle ze smołą.
Kuna |
|
|
|
|
CYTAT Dyszel a Ty swoje.....ja nigdy nie pracowałabym u księdza bo......oni by ze mną nie wytrzymali ani jednego dnia. Tam potrzebny jest jakiś smutny moher a nie taka wariatka jak ja. Mimoza w kuchni proboszcza to tak jak diabeł w piekle przy kotle ze smołą. a skąd wiesz jak wygląda diabeł w piekle przy kotle ze smołą? w nim nie ma ani grama miłości a tylko sama nienawiść Ty jesteś inna ... "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|