Dołączył: 21 Wrz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Konto zawieszone |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT Wydaje mi się,że Boga wiekszosc kocha,natomiast niewielu/ale coraz więcej/nie kocha zboczeńców mieniących się księżmi.To na szczęście niewielka ilośc padliny w KK.Będzie w końcu lepiej,bo przypadki pedofilii wśród KK będzie sądziła Prokuratura a nie koledzy z tzw prawa Kanonicznego.Boga kocha nawet Mimoza Jak mi ktoś mówi, że kocha Boga to chce mi się śmiać i jestem pewna że ten człowiek nie umie kochać. BOGA NALEŹY CZCIĆ - kochać należy ludzi i to nie tylko koleżankę z kościelnej ławki ale nawet islamistę, Co to za wyznawca Boga co kocha tylko Boga a ludzi nienawidzi?![]() ![]() ![]() ![]() Kuna |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Kuna |
|
|
![]() |
|
Islamista to stwór nieprzewidywalny hahaha........w każdej chwili można dla niego głowę stracić
![]() Kuna |
|
Dołączył: 10 Kwie 2017r. Skąd: STALOWA WOLA Konto zawieszone |
|
![]() |
|
Miłość ptaszyno to uczucie istoty do istoty,potrzeba ciągła przebywania w jej towarzystwie,zaspokajanie jej potrzeb tych wzniosłych i tych przyziemnych,ale po kilkunastu latach kończy się to uczucie a zastepuje je przyzwyczajenie
![]() Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
![]() |
|
Myślisz że Bóg popełnia jakieś głupoty z miłości do Ciebie?
Kuna |
|
|
![]() |
|
Dyszelku ta ptaszyna waży prawie 60 kg.
Kuna |
|
|
![]() |
|
CYTAT Myślisz że Bóg popełnia jakieś głupoty z miłości do Ciebie? Na pewno nie popełnia żadnych,bo On kocha ludzi. A jeśli chodzi o wage ptaszyny to chudy z Ciebie ptaszek![]() ![]() ![]() Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Myślisz że Bóg popełnia jakieś głupoty z miłości do Ciebie? Na pewno nie popełnia żadnych,bo On kocha ludzi. A jeśli chodzi o wage ptaszyny to chudy z Ciebie ptaszek![]() ![]() ![]() Dyszel wyszły na jaw twoje gusty...niektórzy plebani wolą suche pośladki dziewczynek lub chłopców...i inne rzeczy.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Myślisz że Bóg popełnia jakieś głupoty z miłości do Ciebie? Na pewno nie popełnia żadnych,bo On kocha ludzi. A jeśli chodzi o wage ptaszyny to chudy z Ciebie ptaszek![]() ![]() ![]() Kuna |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT Myślisz że Bóg popełnia jakieś głupoty z miłości do Ciebie? Na pewno nie popełnia żadnych,bo On kocha ludzi. A jeśli chodzi o wage ptaszyny to chudy z Ciebie ptaszek![]() ![]() ![]() Dyszel wyszły na jaw twoje gusty...niektórzy plebani wolą suche pośladki dziewczynek lub chłopców...i inne rzeczy.... Kuna |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Myślisz że Bóg popełnia jakieś głupoty z miłości do Ciebie? Na pewno nie popełnia żadnych,bo On kocha ludzi. A jeśli chodzi o wage ptaszyny to chudy z Ciebie ptaszek![]() ![]() ![]() Dyszel wyszły na jaw twoje gusty...niektórzy plebani wolą suche pośladki dziewczynek lub chłopców...i inne rzeczy.... ![]() Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
![]() |
|
Dyszelku....ja kurdę nie posiadam kompetencji żeby być gosposią i to jeszcze księdza. Gotowanie dla mnie to droga krzyżowa, sprzątanie to pokuta a pranie i prasowanie to czyściec. Niebo dla mnie to świat kosmetyków i relaksu. Nie nadaję się do takiej roboty.
Stop! Nie zastanowiłam się zanim napisałam wcześniejszy wpis. Mogłabym być w ostateczności gosposią biskupa Ģłódzia bo on nie ma żołądka i jest karmiony kroplówkami. Jeszcze jedną możliwość widzę żeby realizować się w zawodzie gosposi - księźa w parafii którzy są na ścisłej diecie mieliby ze mnie pożytek. TY Dyszelku nie jesteś na diecie? Co? Szkoda. Kuna |
|
|
![]() |
|
Dyszel i Mimoza, może pójdziemy na wysokokaloryczne piwo i będziemy kontynuować debatę 🍻😁
|
|
|
![]() |
|
Księża nie chodzą na piwo chyba że 300 km od swojej parafii.
Kuna |
|
|
![]() |
|
CYTAT Księża nie chodzą na piwo chyba że 300 km od swojej parafii. bo by ich ludzie żywcem zjedli ![]() "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
![]() |
|
CYTAT Stop! Nie zastanowiłam się zanim napisałam wcześniejszy wpis. Mogłabym być w ostateczności gosposią biskupa Ģłódzia bo on nie ma żołądka i jest karmiony kroplówkami. Jeszcze jedną możliwość widzę żeby realizować się w zawodzie gosposi - księźa w parafii którzy są na ścisłej diecie mieliby ze mnie pożytek. TY Dyszelku nie jesteś na diecie? Co? Szkoda. Słyszałem że bp.Głódz lubi koniak i cygara.Chyba Ci Mimoza o to cygarko chodzi?Casus Clinton -Levinsky![]() Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Księża nie chodzą na piwo chyba że 300 km od swojej parafii. bo by ich ludzie żywcem zjedli ![]() Kuna |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dyszel i Mimoza, może pójdziemy na wysokokaloryczne piwo i będziemy kontynuować debatę 🍻😁 Za zimno na piwo,wolę cos mocniejszego.Piwskiem nie będę sobie gęby"pećkać"
Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Stop! Nie zastanowiłam się zanim napisałam wcześniejszy wpis. Mogłabym być w ostateczności gosposią biskupa Ģłódzia bo on nie ma żołądka i jest karmiony kroplówkami. Jeszcze jedną możliwość widzę żeby realizować się w zawodzie gosposi - księźa w parafii którzy są na ścisłej diecie mieliby ze mnie pożytek. TY Dyszelku nie jesteś na diecie? Co? Szkoda. Słyszałem że bp.Głódz lubi koniak i cygara.Chyba Ci Mimoza o to cygarko chodzi?Casus Clinton -Levinsky![]() ![]() Kuna |
|
|
![]() |
|
Proszę nie umieszczać postów jeden pod drugim, swoje wypowiedzi każdy może moderować i dodać coś, czego zapomniał napisać wcześniej.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Dyszel i Mimoza, może pójdziemy na wysokokaloryczne piwo i będziemy kontynuować debatę 🍻😁 Za zimno na piwo,wolę cos mocniejszego.Piwskiem nie będę sobie gęby"pećkać"Kuna |
|
|
![]() |
|
Ok już będę pamiętać o tym że tu nie można odpisywać konkretnej osobie.....
Kuna |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ok już będę pamiętać o tym że tu nie można odpisywać konkretnej osobie..... Oj z tej ciężkiej pracy u Plebana nabawiłaś się sklerozy?A co do trunku to nie chwale się ale mam tzw kamienny łeb do picia![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT Księża nie chodzą na piwo chyba że 300 km od swojej parafii. bo by ich ludzie żywcem zjedli ![]() Przykładnego życia możemy a nawet powinniśmy od księży wymagać, ale nie boskiego. "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
![]() |
|
Dyszel a Ty swoje.....ja nigdy nie pracowałabym u księdza bo......oni by ze mną nie wytrzymali ani jednego dnia. Tam potrzebny jest jakiś smutny moher a nie taka wariatka jak ja. Mimoza w kuchni proboszcza to tak jak diabeł w piekle przy kotle ze smołą.
Kuna |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dyszel a Ty swoje.....ja nigdy nie pracowałabym u księdza bo......oni by ze mną nie wytrzymali ani jednego dnia. Tam potrzebny jest jakiś smutny moher a nie taka wariatka jak ja. Mimoza w kuchni proboszcza to tak jak diabeł w piekle przy kotle ze smołą. a skąd wiesz jak wygląda diabeł w piekle przy kotle ze smołą? w nim nie ma ani grama miłości a tylko sama nienawiść Ty jesteś inna ... "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|