NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Rozmowy na każdy temat. »
«« « ... 31 32 33 34 35 36 37 ... » »»
Apostazja z Kościoła, Kącik refleksji religijnej
Konto zawieszone
ff
Wysłany: 8 Maja 2017r. 16:48  
CYTAT
CYTAT
CYTAT
Wydaje mi się,że Boga wiekszosc kocha,natomiast niewielu/ale coraz więcej/nie kocha zboczeńców mieniących się księżmi.To na szczęście niewielka ilośc padliny w KK.Będzie w końcu lepiej,bo przypadki pedofilii wśród KK będzie sądziła Prokuratura a nie koledzy z tzw prawa Kanonicznego.Boga kocha nawet MimozaumiechGdzie jesteś ptaszyno?Czyzby Twój Pleban zabrał Ci kompa?
Jak mi ktoś mówi, że kocha Boga to chce mi się śmiać i jestem pewna że ten człowiek nie umie kochać. BOGA NALEŹY CZCIĆ - kochać należy ludzi i to nie tylko koleżankę z kościelnej ławki ale nawet islamistę, Co to za wyznawca Boga co kocha tylko Boga a ludzi nienawidzi?
Ja kocham Boga,a czczę go poprzez codzienna modlitwę,uczeszczanie na swiateczne msze.A kocham go za to że żyję,za to że dał mi nieraz dowody swego istnienia ratując mi życie,czy też życie moim bliskim. iSLAMISTY NIE KAZ MI KOCHAĆ,BO NIE JESTEM BUDZERANTEM AJWY ZEJ MOGĘ GO SZANOWAĆ JAKO STWORZENIE BOŻE.Ale muslim to stwór nieprzewidywalny i mógłby mi na ten przykład zrobić KĘSIMumiechzanim zdążyłbym go pokochać.Koleżanka z kościelnej ławy to już inna propozycja.Jeśli chodzi o okradzenie Plebana to trzeba rozważyć czy warto.Jaka ma bryke,czym dysponuje jako chłop itp.umiechNa byle 16 cm zużyte nie ma się co łaszczyćumiech
Dyszel - a co to jest miłość?

Kuna
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 8 Maja 2017r. 16:48  

Kuna
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 8 Maja 2017r. 16:50  
Islamista to stwór nieprzewidywalny hahaha........w każdej chwili można dla niego głowę stracićplacze

Kuna
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 8 Maja 2017r. 17:18  
Miłość ptaszyno to uczucie istoty do istoty,potrzeba ciągła przebywania w jej towarzystwie,zaspokajanie jej potrzeb tych wzniosłych i tych przyziemnych,ale po kilkunastu latach kończy się to uczucie a zastepuje je przyzwyczajenieumiechCzasem a nawet często z miłości popełniamy głupstwa bowiem działamy ślepo zapatrzeni w ukochana osobę.

Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 8 Maja 2017r. 17:21  
Myślisz że Bóg popełnia jakieś głupoty z miłości do Ciebie?

Kuna
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 8 Maja 2017r. 17:22  
Dyszelku ta ptaszyna waży prawie 60 kg.

Kuna
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 8 Maja 2017r. 17:44  
CYTAT
Na pewno nie popełnia żadnych,bo On kocha ludzi. A jeśli chodzi o wage ptaszyny to chudy z Ciebie ptaszekumiechŻeby podobać się Plebanowi musiałabyś troche przytyć ptaszynoumiechOni wolą takie ,że ja klepnie którąś w pośladek to tydzień się trzęsiesmiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Maja 2017r. 19:30  
CYTAT
CYTAT
Na pewno nie popełnia żadnych,bo On kocha ludzi. A jeśli chodzi o wage ptaszyny to chudy z Ciebie ptaszekumiechŻeby podobać się Plebanowi musiałabyś troche przytyć ptaszynoumiechOni wolą takie ,że ja klepnie którąś w pośladek to tydzień się trzęsiesmiech2

Dyszel wyszły na jaw twoje gusty...niektórzy plebani wolą suche pośladki dziewczynek lub chłopców...i inne rzeczy....

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 8 Maja 2017r. 19:43  
CYTAT
CYTAT
Piszesz że jak ktoś kocha to robi z miłości głupoty no to widocznie Bóg Cię nie kocha. Trzeba mieć niezłego schiza żeby kochać istotę której nigdy się na oczy nie widziało. W przypadku kochania Boga to tak jakby oskarżony w sądzie kochał sędziego. O tak : kochom ciem sendzio daj mi zawiasy zamiast dożywocia.A moherowy Dyszelek tak się modli : kochom ciem Boże nawet w komorze, nagrzeszę to i tak mi odpuścisz bo ja wierzę. Co do mojej wagi......to ja się katuję dietami, katusze przeżywam odmawiając sobie czekolady a Ty do mnie tak??? Już zamieniam się w ptaszysko.....jak Cię dziobnę!

Kuna
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 8 Maja 2017r. 19:44  
CYTAT
CYTAT
CYTAT

Dyszel wyszły na jaw twoje gusty...niektórzy plebani wolą suche pośladki dziewczynek lub chłopców...i inne rzeczy....
Dyszel to wikary jeszcze nie ruszany.

Kuna
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 9 Maja 2017r. 05:53  
CYTAT
CYTAT
CYTAT
CYTAT

Dyszel to wikary jeszcze nie ruszany.
A Ty chyba gosposia Plebana niedopieszczona i zaniedbywanaumiech

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 9 Maja 2017r. 05:58  
Dyszelku....ja kurdę nie posiadam kompetencji żeby być gosposią i to jeszcze księdza. Gotowanie dla mnie to droga krzyżowa, sprzątanie to pokuta a pranie i prasowanie to czyściec. Niebo dla mnie to świat kosmetyków i relaksu. Nie nadaję się do takiej roboty.

Stop! Nie zastanowiłam się zanim napisałam wcześniejszy wpis. Mogłabym być w ostateczności gosposią biskupa Ģłódzia bo on nie ma żołądka i jest karmiony kroplówkami. Jeszcze jedną możliwość widzę żeby realizować się w zawodzie gosposi - księźa w parafii którzy są na ścisłej diecie mieliby ze mnie pożytek. TY Dyszelku nie jesteś na diecie? Co? Szkoda.

Kuna
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Maja 2017r. 10:18  
Dyszel i Mimoza, może pójdziemy na wysokokaloryczne piwo i będziemy kontynuować debatę 🍻😁

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 9 Maja 2017r. 10:24  
Księża nie chodzą na piwo chyba że 300 km od swojej parafii.

Kuna
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Maja 2017r. 10:47  
CYTAT

bo by ich ludzie żywcem zjedli umiech

"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22)
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 9 Maja 2017r. 10:54  
CYTAT
Stop! Nie zastanowiłam się zanim napisałam wcześniejszy wpis. Mogłabym być w ostateczności gosposią biskupa Ģłódzia bo on nie ma żołądka i jest karmiony kroplówkami. Jeszcze jedną możliwość widzę żeby realizować się w zawodzie gosposi - księźa w parafii którzy są na ścisłej diecie mieliby ze mnie pożytek. TY Dyszelku nie jesteś na diecie? Co? Szkoda.
Słyszałem że bp.Głódz lubi koniak i cygara.Chyba Ci Mimoza o to cygarko chodzi?Casus Clinton -Levinskyumiech

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 9 Maja 2017r. 10:54  
CYTAT
CYTAT

No niestety jak sami siebie kreują na prawie boskich to niech się nie dziwią że ludzie boskości od nich wymagają.

Kuna
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 9 Maja 2017r. 10:56  
CYTAT
Dyszel i Mimoza, może pójdziemy na wysokokaloryczne piwo i będziemy kontynuować debatę 🍻😁
Za zimno na piwo,wolę cos mocniejszego.Piwskiem nie będę sobie gęby"pećkać"

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 9 Maja 2017r. 10:57  
CYTAT
CYTAT
Słyszałem że bp.Głódz lubi koniak i cygara.Chyba Ci Mimoza o to cygarko chodzi?Casus Clinton -Levinskyumiech
Dożylnie sobie koniak podaje??? A co do cygara - tylko żaba wypiera się błota a potem w nim brodzi.zarumieniony

Kuna
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Maja 2017r. 11:04  
Proszę nie umieszczać postów jeden pod drugim, swoje wypowiedzi każdy może moderować i dodać coś, czego zapomniał napisać wcześniej.

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 9 Maja 2017r. 11:05  
CYTAT
CYTAT
Za zimno na piwo,wolę cos mocniejszego.Piwskiem nie będę sobie gęby"pećkać"
Oj Dyszel Ty nie pij wcalbo jak Ty masz takie poglądy jak piszesz na trzeźwo to co Ty po pijaku nawywijasz?

Kuna
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 9 Maja 2017r. 11:08  
Ok już będę pamiętać o tym że tu nie można odpisywać konkretnej osobie.....

Kuna
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 9 Maja 2017r. 11:28  
CYTAT
Ok już będę pamiętać o tym że tu nie można odpisywać konkretnej osobie.....
Oj z tej ciężkiej pracy u Plebana nabawiłaś się sklerozy?A co do trunku to nie chwale się ale mam tzw kamienny łeb do piciaumiechTwój pleban ma chyba kurzy łeb do picia bo mi zazdrościszumiechPodobno po jednym kieliszku gania Ciebie naokoło stołu przez pół godzinyumiechOpowiem Ci o zdarzeniu które miało miejsce w misjcowości gdzie kiedyś na Ślasku mieszkałem.Małżeństwo fryzjerów.Ona Ewa-180 cm wzrostu wagi ciężkiej-On Mirek wzrostu 150 cm wagi koguciej.Ona Świadek Jehowy-on katolik.Namawiała Mirka na zmiane wiary.Pytała :WierZysz?On na to nie!!Wtedy cios w łeb Mirka i powetórne pytanie-odpowiedz Mirka :Nie!!Cios w łeb i pytanie Ewy.Po trzech ciosach Mirek uwierzył. Leżąc pod umywalkami w swoim zakładzie fryzjerskim.No i został Świadkiem Jehowy/dobrowolnie/smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Maja 2017r. 11:47  
CYTAT
CYTAT
CYTAT

No niestety jak sami siebie kreują na prawie boskich to niech się nie dziwią że ludzie boskości od nich wymagają.

Przykładnego życia możemy a nawet powinniśmy od księży wymagać, ale nie boskiego.

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 9 Maja 2017r. 13:07  
Dyszel a Ty swoje.....ja nigdy nie pracowałabym u księdza bo......oni by ze mną nie wytrzymali ani jednego dnia. Tam potrzebny jest jakiś smutny moher a nie taka wariatka jak ja. Mimoza w kuchni proboszcza to tak jak diabeł w piekle przy kotle ze smołą.

Kuna
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Maja 2017r. 13:09  
CYTAT
Dyszel a Ty swoje.....ja nigdy nie pracowałabym u księdza bo......oni by ze mną nie wytrzymali ani jednego dnia. Tam potrzebny jest jakiś smutny moher a nie taka wariatka jak ja. Mimoza w kuchni proboszcza to tak jak diabeł w piekle przy kotle ze smołą.

a skąd wiesz jak wygląda diabeł w piekle przy kotle ze smołą?

w nim nie ma ani grama miłości a tylko sama nienawiść
Ty jesteś inna ...

Prywatna wiadomość 

«« « ... 31 32 33 34 35 36 37 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Rozmowy na każdy temat. »