|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT A najgorsze jest to, że dzięki takimu praniu mózgów dzieci są bezbronne w konfliktach z księdzem. Matka nie uwierzy dzicku że ksiądz potargał je za ucho czy zlizał błyszczyk z ust własnym językiem. To jest niepokojące bo my dorośli umiemy bronić się przed fałszywym obrazem człowieka, dziecko nie ma szans. Na potarganie za ucho to Ty zasługujesz, bo przedstawiasz fałszywy obraz księdza, ale pogrożę Ci tylko palcem, bo mam szacunek dla kobiet nawet tych co są kłamczuszkami... Poczytaj gdzie jest najwięcej pedofili z pisma z ministerstwa: http://www.senat.gov.pl/gfx/senat/userfiles/_public/k8/dokumenty/stenogram/oswiadczenia/jackowski/4202o.pdf Cieszę się, że już zrozumiałaś na czym polegało Twoje błędne myślenie. Gratuluję i pozdrawiam! Jeżeli będziesz miała jakieś wątpliwości jeszcze kiedyś, to nie wstydź się tylko pytaj Jest ostatnimi laty taka nagonka na księży, że dane mogą być nieaktualne ale w drugą stronę Teraz księża 10 razy więcej się zastanowią zanim zrobią jakąś głupotę ... "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Nacht, a jak te sprawy wyglądają w satanizmie?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 21 Wrz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Konto zawieszone |
|
|
|
CYTAT Diabeł ma ogon a Mimoza nie ma Ale mimoza ma rogatą duszę.
Kuna |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Śmierć jest końcem, tylko jeżeli tego chcesz. Kuna |
|
|
|
|
To usuń kolczyk z nosa, to on ci dokucza gdy oddychasz.
|
|
|
|
|
Mimoza - a ty tej modlitwy (Wierzę w Boga...) po prostu nie rozumiesz.
Czytasz "nie" urbana, "fakty i mity", oglądasz "trudne sprawy", "szkołę" i myślisz że tak wygląda świat.... Nienawiść nakręcana mediami głównego ścieku i ich papką zżera cię od środka a ty w poczuciu "świętej" misji rozsiewasz ten zakłamany bełkot dalej. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 10 Kwie 2017r. Skąd: STALOWA WOLA Konto zawieszone |
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Śmierć jest końcem, tylko jeżeli tego chcesz. Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
Nie mam ani jednego kolczyka w żadnej części ciąłą ani też jednego tatuaża. Myślisz że kobieta myśląca to jakiś pajac który musi się wyróżniać z tłumu?
Kuna |
|
|
|
|
Dyszelku - wierzysz w twór swojej wyobraźni, w marzenia o świętym Kościele ale wypowiadasz przysięgę że wierzysz w ten grzeszny KK....z wygody, żeby było łatwiej, co? To może raz powiedz przez mikrofon :wierze....w marzenia moi wierni, moje barany kochane
Kuna |
|
|
|
|
CYTAT Nie mam ani jednego kolczyka w żadnej części ciąłą ani też jednego tatuaża. Myślisz że kobieta myśląca to jakiś pajac który musi się wyróżniać z tłumu? kobieta "myślącą" Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Każde rozumne stworzenie w cos wierzy.Życie bez marzeń to pustka.O jakim mikrofonie mówisz?Nabieram przekonania,że jednak masz jakiś kontakt/lub miałaś/z jakimś zboczeńcem w sutannie..Czy już zrobiłaś śniadanko swemu Plebanowi?A jeśli chodzi o kolczyk to powiem mtak:"Pójdz moja krnabrna owieczko to Cie zakolczykuje"
Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Nie mam ani jednego kolczyka w żadnej części ciąłą ani też jednego tatuaża. Myślisz że kobieta myśląca to jakiś pajac który musi się wyróżniać z tłumu? kobieta "myślącą" Kuna |
|
|
|
|
Dyszel....żebym ja Ciebie nie zakolczykowała!
Kuna |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (mimoza) Typowy z Ciebie ksiądz który niczym biskup Pieronek twierdził z naciskiem na ł ,że pedofilii w Polskim Kościele nie ma w ogóle. A moich poglądów nie zmienię nawet po śmierci, więc wyacz księciuniu ale zakończymy już dyskusję. Wiem że koloratka uciska tak mocno tętnicę szyjną, że człowiek przestaje myśleć przez niedotlenienie mózgu. Taki ze mnie ksiądz jak z Ciebie zakonnica :-) Skoro nie mam koloratki to nic mi nie naciska na tętnicę a tym samym nie mam niedotlenienia mózgu, więc wszystko co napisałem jest przemyślane i prawdziwe i musisz się z tym zmierzyć a nie uciekać ... Powodzenia! a są jakieś inne jeszcze kobiety oprócz nie myślących? "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT Dyszel....żebym ja Ciebie nie zakolczykowała! Wiem ,wiem do czego jesteś zdolna ptaszynoTy na pewno w mig zrobiłabyś ze mnie apostatę jak ta fryzjerka Ewa ze swojego meza Mirka świadka Jehowy.Hehehe.Juz się boje.
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT (mimoza) Typowy z Ciebie ksiądz który niczym biskup Pieronek twierdził z naciskiem na ł ,że pedofilii w Polskim Kościele nie ma w ogóle. A moich poglądów nie zmienię nawet po śmierci, więc wyacz księciuniu ale zakończymy już dyskusję. Wiem że koloratka uciska tak mocno tętnicę szyjną, że człowiek przestaje myśleć przez niedotlenienie mózgu. Taki ze mnie ksiądz jak z Ciebie zakonnica :-) Skoro nie mam koloratki to nic mi nie naciska na tętnicę a tym samym nie mam niedotlenienia mózgu, więc wszystko co napisałem jest przemyślane i prawdziwe i musisz się z tym zmierzyć a nie uciekać ... Powodzenia! a są jakieś inne jeszcze kobiety oprócz nie myślących? Kuna |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Dyszel....żebym ja Ciebie nie zakolczykowała! Wiem ,wiem do czego jesteś zdolna ptaszynoTy na pewno w mig zrobiłabyś ze mnie apostatę jak ta fryzjerka Ewa ze swojego meza Mirka świadka Jehowy.Hehehe.Juz się boje.Kuna |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT (mimoza) Typowy z Ciebie ksiądz który niczym biskup Pieronek twierdził z naciskiem na ł ,że pedofilii w Polskim Kościele nie ma w ogóle. A moich poglądów nie zmienię nawet po śmierci, więc wyacz księciuniu ale zakończymy już dyskusję. Wiem że koloratka uciska tak mocno tętnicę szyjną, że człowiek przestaje myśleć przez niedotlenienie mózgu. Taki ze mnie ksiądz jak z Ciebie zakonnica :-) Skoro nie mam koloratki to nic mi nie naciska na tętnicę a tym samym nie mam niedotlenienia mózgu, więc wszystko co napisałem jest przemyślane i prawdziwe i musisz się z tym zmierzyć a nie uciekać ... Powodzenia! a są jakieś inne jeszcze kobiety oprócz nie myślących? Kuna |
|
|
|
|
To w Nisku macie Koło Gospodyń Księżych?Gratulacje!
|
|
|
|
CYTAT To w Nisku macie Koło Gospodyń Księżych?Gratulacje! Cos Ty wymyślił? U mnie jest koło gospoś niedomytych. Ale to już nie temat na forum.
Kuna |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT To w Nisku macie Koło Gospodyń Księżych?Gratulacje! Cos Ty wymyślił? U mnie jest koło gospoś niedomytych. Ale to już nie temat na forum. Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT To w Nisku macie Koło Gospodyń Księżych?Gratulacje! Cos Ty wymyślił? U mnie jest koło gospoś niedomytych. Ale to już nie temat na forum. Kuna |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT To w Nisku macie Koło Gospodyń Księżych?Gratulacje! Cos Ty wymyślił? U mnie jest koło gospoś niedomytych. Ale to już nie temat na forum. Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
Dyszelku daj mi spokój z tym gosposiowaniem. Ja lubię księży ale tak z daleka. Wmawiałeś mi że ich nienawidzę no to napisałam że ich lubię.....no ale bez przesady!
Kuna |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT To w Nisku macie Koło Gospodyń Księżych?Gratulacje! Cos Ty wymyślił? U mnie jest koło gospoś niedomytych. Ale to już nie temat na forum. Kuna |
|