|
![]() |
|
Kochana Art, to zależy od wersji satanizmu. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 10 Kwie 2017r. Skąd: STALOWA WOLA Konto zawieszone |
|
![]() |
|
Raz tylko napisałaś że ich lubisz a cały czas wylewasz na nich pomyje
![]() ![]() Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
Dołączył: 21 Wrz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Konto zawieszone |
|
![]() |
|
No i za co miałabym ich lubić?No wymień choć ze 3 powody.
Kuna |
|
|
![]() |
|
No dobrze jeden bo widzę masz problem z odpisaniem.
![]() Kuna |
|
|
![]() |
|
No dobrze jeden bo widzę masz problem z odpisaniem.
![]() Kuna |
|
|
![]() |
|
Po raz któryś mówię Ci ,że nie wszyscy sa padliną.A za co masz ich lubić?Np.Za uczciwa pracę z młodzieżą,za opiekę nad młodzieżą zadokarmianie /Caritas/biednych,za pomoc dzieciom z alkoholowych Rodzin.Mało?Te sprawy spełnia Parafia Michalitów i Klasztor Kapucynów.Za to ich lubię i Ty też powinnaś.Jeszcze za półkolonie dlsa biednych dzieci,
Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
![]() |
|
No dobrze 2 parafie coś robią a reszta? Ile jest parafii naokoło i sam szmelc produkują, czyli kazania ściągnięte z neta i poza tym nic a dać jeść temu trzeba, woła toto ciągle: dajcie ludzie bo my bidni. No to niech Ci będzie lubię braciszków z klasztoru rozwadowskiego. Ich znam.
Kuna |
|
|
![]() |
|
Za półkolonie nie jestem wdzięczna bo nigdy nie pozostawiłabym swojego dziecka pod opieką starego kawalera w sukience.
Kuna |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT To w Nisku macie Koło Gospodyń Księżych?Gratulacje! Cos Ty wymyślił? U mnie jest koło gospoś niedomytych. Ale to już nie temat na forum. żal mi Ciebie Kobieto! "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
![]() |
|
Rsta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuna |
|
|
![]() |
|
Tylko mnie nie nawracaj rsta bo ja się do nieba nie nadaję. Jak bozię kocham nie wytrzymałabym w tych śpiewach anielskich całej wieczności.
Kuna |
|
|
![]() |
|
kobieto a może wzięłabyś się za coś poważniejszego (chyba wszyscy by na tym skorzystali) a nie takie dyrdymały pisac tu na forum... Niedługo przebijesz "legendę" nachta pod względem tych idiotyzmów...
|
|
|
![]() |
|
CYTAT kobieto a może wzięłabyś się za coś poważniejszego (chyba wszyscy by na tym skorzystali) a nie takie dyrdymały pisac tu na forum... Niedługo przebijesz "legendę" nachta pod względem tych idiotyzmów... Pisanie na forum to forma mojego relaksu .....w pracy ![]() Kuna |
|
|
![]() |
|
Nacht tu jest
Kuna |
|
|
![]() |
|
Dzikusek nie ma poczucia humoru?
Kuna |
|
|
![]() |
|
CYTAT Tylko mnie nie nawracaj rsta bo ja się do nieba nie nadaję. Jak bozię kocham nie wytrzymałabym w tych śpiewach anielskich całej wieczności. Wolisz ciągłe i nieskończone cierpienie? Może lepiej nie odpowiadaj mi! Widzę, że nie ma sensu z Toba dyskutować... Kto jest wierzący niech modli się za mimozę, najlepiej dużo i różańcem, bo ta kobieta strasznie się pogubiła w życiu. Przynajmniej jeden dziesiątek dziennie aż do uzyskania zadowalających efektów. Może się okazać, że dawkę trzeba będzie zwiększyć. "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT kobieto a może wzięłabyś się za coś poważniejszego (chyba wszyscy by na tym skorzystali) a nie takie dyrdymały pisac tu na forum... Niedługo przebijesz "legendę" nachta pod względem tych idiotyzmów... Pisanie na forum to forma mojego relaksu .....w pracy ![]() współczuje Twojemu pracodawcy... za co on Ci płaci... Juz sobie wyobrażam Twoj dzień w pracy. 2h na "fejsiku", 1h na pogawędkach z koleżankami przez tel. i ze 3h na forum. Dzień w pracy zaliczony ale ogólnie to zarobioooooona jestem noi wszyscy zadowoleni ![]() ps jeszcze o parzeniu kawy zapomniałem |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Tylko mnie nie nawracaj rsta bo ja się do nieba nie nadaję. Jak bozię kocham nie wytrzymałabym w tych śpiewach anielskich całej wieczności. Wolisz ciągłe i nieskończone cierpienie? Może lepiej nie odpowiadaj mi! Widzę, że nie ma sensu z Toba dyskutować... Kto jest wierzący niech modli się za mimozę, najlepiej dużo i różańcem, bo ta kobieta strasznie się pogubiła w życiu. Przynajmniej jeden dziesiątek dziennie aż do uzyskania zadowalających efektów. Może się okazać, że dawkę trzeba będzie zwiększyć. ![]() Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Tylko mnie nie nawracaj rsta bo ja się do nieba nie nadaję. Jak bozię kocham nie wytrzymałabym w tych śpiewach anielskich całej wieczności. Wolisz ciągłe i nieskończone cierpienie? Może lepiej nie odpowiadaj mi! Widzę, że nie ma sensu z Toba dyskutować... Kto jest wierzący niech modli się za mimozę, najlepiej dużo i różańcem, bo ta kobieta strasznie się pogubiła w życiu. Przynajmniej jeden dziesiątek dziennie aż do uzyskania zadowalających efektów. Może się okazać, że dawkę trzeba będzie zwiększyć. Kuna |
|
|
![]() |
|
Dyszel to że Ty lubisz lewatywę to nie znaczy że ja też!
Kuna |
|
|
![]() |
|
Dyszel i rsta chcą mnie torturować za to, że nie lubię księży....to się nie godzi być tak miłosiernym! Ja protestuję!
Kuna |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT kobieto a może wzięłabyś się za coś poważniejszego (chyba wszyscy by na tym skorzystali) a nie takie dyrdymały pisac tu na forum... Niedługo przebijesz "legendę" nachta pod względem tych idiotyzmów... Pisanie na forum to forma mojego relaksu .....w pracy ![]() współczuje Twojemu pracodawcy... za co on Ci płaci... Juz sobie wyobrażam Twoj dzień w pracy. 2h na "fejsiku", 1h na pogawędkach z koleżankami przez tel. i ze 3h na forum. Dzień w pracy zaliczony ale ogólnie to zarobioooooona jestem noi wszyscy zadowoleni ![]() ps jeszcze o parzeniu kawy zapomniałem Kuna |
|
|
![]() |
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dyszel to że Ty lubisz lewatywę to nie znaczy że ja też! Chętnie i bezinteresownie zrobię Ci tą usługę![]() Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Dyszel to że Ty lubisz lewatywę to nie znaczy że ja też! Chętnie i bezinteresownie zrobię Ci tą usługę![]() Kuna |
|