|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT kobieto a może wzięłabyś się za coś poważniejszego (chyba wszyscy by na tym skorzystali) a nie takie dyrdymały pisac tu na forum... Niedługo przebijesz "legendę" nachta pod względem tych idiotyzmów... Pisanie na forum to forma mojego relaksu .....w pracy Tak się odstresowuję.współczuje Twojemu pracodawcy... za co on Ci płaci... Juz sobie wyobrażam Twoj dzień w pracy. 2h na "fejsiku", 1h na pogawędkach z koleżankami przez tel. i ze 3h na forum. Dzień w pracy zaliczony ale ogólnie to zarobioooooona jestem noi wszyscy zadowoleni Sorry ale nie mogłem się powstrzymać ps jeszcze o parzeniu kawy zapomniałem chyba jednoosobowa działalność gospodarcza - zajęcie: nabijanie postów na stalowym mieście |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 21 Wrz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Konto zawieszone |
|
|
|
Rsta nikt się nie modli! Same ateisty na tym forum piszą?
Kuna |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT kobieto a może wzięłabyś się za coś poważniejszego (chyba wszyscy by na tym skorzystali) a nie takie dyrdymały pisac tu na forum... Niedługo przebijesz "legendę" nachta pod względem tych idiotyzmów... Pisanie na forum to forma mojego relaksu .....w pracy Tak się odstresowuję.współczuje Twojemu pracodawcy... za co on Ci płaci... Juz sobie wyobrażam Twoj dzień w pracy. 2h na "fejsiku", 1h na pogawędkach z koleżankami przez tel. i ze 3h na forum. Dzień w pracy zaliczony ale ogólnie to zarobioooooona jestem noi wszyscy zadowoleni Sorry ale nie mogłem się powstrzymać ps jeszcze o parzeniu kawy zapomniałem chyba jednoosobowa działalność gospodarcza - zajęcie: nabijanie postów na stalowym mieście Kuna |
|
|
|
|
No to spadam stąd jak nikt mnie tu nie lubi.
Kuna |
|
Dołączył: 10 Kwie 2017r. Skąd: STALOWA WOLA Konto zawieszone |
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Dyszel to że Ty lubisz lewatywę to nie znaczy że ja też! Chętnie i bezinteresownie zrobię Ci tą usługęJeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Dyszel to że Ty lubisz lewatywę to nie znaczy że ja też! Chętnie i bezinteresownie zrobię Ci tą usługęKuna |
|
|
|
|
Dyszel rozkręciłeś się przy mnie.....niedługo to koscielnemu nie odmówisz zrobienia lewatywy.
Kuna |
|
|
|
|
CYTAT Dyszel rozkręciłeś się przy mnie.....niedługo to koscielnemu nie odmówisz zrobienia lewatywy. Jesteś pierwsza w kolejce,póżniej Twój Pleban,gospodynie z kółka gospodyń Nisko długo długo nic i.....kościelny.Za opłata,Reszta za darmo I nie dokuczam Ci ptaszyno tylko żartuję
Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Dyszel rozkręciłeś się przy mnie.....niedługo to koscielnemu nie odmówisz zrobienia lewatywy. Jesteś pierwsza w kolejce,póżniej Twój Pleban,gospodynie z kółka gospodyń Nisko długo długo nic i.....kościelny.Za opłata,Reszta za darmo I nie dokuczam Ci ptaszyno tylko żartujęKuna |
|
|
|
|
Widzę ptaszyno że lewatywa zaczyna czynić cudaA może z winka sobie lewatywke strzeliłaś?Hehe.Pozdrów plebanaćzy wypisałaś już wszystkie recepty?
|
|
|
|
Nie wypisałam jeszcze wszystkich recept ale widzę już potencjalnego pacjenta na forum który ma uporczywą biegunkę i szybko biegnę mu pomóc. Może to Ty?
Kuna |
|
|
|
|
CYTAT Nie wypisałam jeszcze wszystkich recept ale widzę już potencjalnego pacjenta na forum który ma uporczywą biegunkę i szybko biegnę mu pomóc. Może to Ty? Biegnij po śladach albo po zapachuNapewno trafisz doNachta albo do Lichwiarza
|
|
|
|
Z Nachtem to ja nie dyskutuję bo to pieniacz pod publikę a nie žaden dyskutant. A tego drugiego nie znam. Jestem tu od niedawna.
Kuna |
|
|
|
|
Trafiłaś za smrodem czy po śladach?Lichwiarz to Andrzejek koleś banana
|
|
|
|
A Ty taki porządny co tu robisz? Ja mam bekę ale juž tu mi się robi nudno. Chyba znajdę sobie inne towarzystwo bo ci tu piszący chcą mnie kołem łamać i wyrywać mi na żywca paznokcie. Tu jest niebezpiecznie!
Kuna |
|
|
|
|
To ja tu jestem panem ludzkich dusz. Waszych dusz. |
|
|
|
|
(Słowo Bóg jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.) fr. listu Einsteina
https://www.youtube.com/watch?v=IHsOmJ1UUkM Idę ulicami, gapiąc się na panny hoże Czarne płaszcze, czarne rury no i czarne Roshe Rozbity iPhone 6, choć zarabia marne grosze Nie pytam skąd ma hajsy, jeśli chce tańczyć to bardzo proszę Widzę jednak, że niechętna, dobry panie Boże Może tamta będzie chciała, jeśli ta nie może? Plączę mi się język, same dziwne zdania tworzę Będzie dwója z plusem, może trója minus, panie psorze? Białe gówno ptaka ozdobiło czarne porsche Wewnętrzna kieszeń płaszcza zawsze w niej browary noszę Jak początek miesiąca to grolsche, koniec miesiąca to łomżę Mama pyta czy chcę jakiś przelew, mówię: ‘Bardzo proszę’ Sześć zer, chciałbym kiedyś zrobić sześć zer Barman pyta mnie czy polać jeszcze - bardzo proszę! Ktoś mnie pyta z kim tu jestem Ktoś inny mnie pyta czy chcę w pysk, mówię: ‘Bardzo proszę’ Wyrastają guzy, niby Karkonosze Jestem ateistą, ale niech mi dobry Pan pomoże Zobaczyłem wszystko, chyba wrócę i się spać położę Barman pyta czy chcę jeszcze - bardzo proszę Bardzo proszę, wyrastają guzy, niby Karkonosze Jestem ateistą, ale niech mi dobry Pan pomoże... W tym pokoleniu, na umowie - zleceniu Nie gada się o przyszłości i ZUS-ie, ubezpieczeniu Ci ludzie nie chcą gadać o wpłatach na lokatach premium I polityce tych pozycji raczej nie mamy w menu Ale, ale, idę na balet i żyję wspaniale Sobie zapalę i wypiję, żeby zalać te żale Rano zamówię Dominos, choć miałem dietę mieć inną Niż dietę piwną. Od lutego zacznę ćwiczyć na stałe Na Facebooku same sześciopaki, koledzy przechwalają się jak jakieś przedszkolaki Same zdjęcia z siłki, jak pulsują typom wszelkie żyłki Jutro da zdjęcie z teatru, tak dla niepoznaki Ludzie raczej słabi są, ja to słabo znoszę Czarne dziury się podają za polarne zorze Kto Fifiemu poda rękę kiedy zaniemoże? Barman pyta czy polać kolejkę, mówię: “Bardzo proszę” Sześć zer, chciałbym kiedyś zrobić sześć zer Barman pyta mnie czy polać jeszcze - bardzo proszę! Ktoś mnie pyta z kim tu jestem Ktoś inny mnie pyta czy chcę w pysk, mówię: ‘Bardzo proszę’ Wyrastają guzy, niby Karkonosze Jestem ateistą, ale niech mi dobry Pan pomoże Zobaczyłem wszystko, chyba wrócę i się spać położę Barman pyta czy chcę jeszcze - bardzo proszę Bardzo proszę, wyrastają guzy, niby Karkonosze Jestem ateistą, ale niech mi dobry Pan pomoże... Wiosenny piątek, jadę nocą na tym Veturilo Nie powinienem, bo wypiłem to czerwone wino Chciałbym powiedzieć teraz, że uciekam przed policją Ale zapamiętaj: życie to nie ”Ale kino” Smak naszego życia to wygazowane piwo Nasze romanse ustępują wszystkim harlequinom Zamiast czarnej limuzyny zbity pysk, duże czarne limo Nie szukaj Scarlett, jak nie jesteś Rudolph Valentino To jest Polska, tutaj stale zimno Ten kabriolet chowaj, ziomki momentalnie gwizdną Każdą tutaj gwiżdże: Do re mi fa so la si do To melodyjny kraj, muzykantów takich tutaj milion Mam dwadzieścia parę lat, moje plany giną Kręcę się po mieście z wiecznie zblazowaną miną Mózg jak karabin, mógłbym zabić kogoś, zgładzić myślą Ciągle w pogoni za tą straszną liczbą, czyli sześć zer Chciałbym kiedyś zrobić sześć zer Sześć zer - chciałbym kiedyś zrobić sześć zer Sześć zer, chciałbym kiedyś zrobić sześć zer Barman pyta mnie czy polać jeszcze - bardzo proszę! Ktoś mnie pyta z kim tu jestem Ktoś inny mnie pyta czy chcę w pysk, mówię: ‘Bardzo proszę’ Wyrastają guzy, niby Karkonosze Jestem ateistą, ale niech mi dobry Pan pomoże Zobaczyłem wszystko, chyba wrócę i się spać położę Barman pyta czy chcę jeszcze - bardzo proszę Bardzo proszę, wyrastają guzy, niby Karkonosze Jestem ateistą, ale niech mi dobry Pan pomoże... Autor tekstu: Taco Hemingway Witam Jestem po studiach na KULu i powiem Wam jedno.... Przeanalizowałem Pismo Święte, które było spisane w 3 językach - hebrajskim, greckim i aramejskim i..... twierdzę, że wasz Bóg, jesli istnieje, to jest największym mordercą na świecie...... Bo ktoś najbardziej miłosierny wedle Was skazywałby swoich wyznawców na tortury, mordy i np. nieuleczalne choroby wśród dzieci dwuletnich???? Zastanówcie się nad tym, bo to nie trzyma się kupy Jeśli w ogóle istnieje tan Wasz BÓG, to chyba śpi na dobre , bo nikt miłościwy nie dopuściłby do takich tragedii, które mają miejsce obecnie i w przeszłości miały miejsce na świecie...... Ogólnie chrześcijaństwo jest najlepszą religią obecnie naświecie, gdyż z jej powodu najmniej osób traci życie....A kada ślepa wiara w daną religię zawsze prowadziła do zbrodni i ludobójstwa.... Takie moje przemyślenia i pozdrawiam zagorzałych chrześcijan W Was być może drzemie nadzieja na lepsze jutro |
|
|
|
|
Ja też uważam że katolicyzm to najlepsze co mogło mi się w życiu zdarzyć. Jak wyglądałoby moje życie gdybym urodziła się w kraju muzułmańskim? Swoboda jaką daje mi bycie katoliczką jest lepsze od reżimu innych religii. Tylko jeszcze żeby z tymi zbokami w sutannach jakoś poradził sobie Kościół......
Kuna |
|
|
|
|
Delta - jest tylko jeden problem. Każda religia jak jest jedyna i wkracza w politykę jest niebezpieczna bo wymusza w prawie swoje zasady. Żeby nigdy tak się nie stało państwo musi być świecki a religia zamknięta w terenie konkretnych wyznań.
Kuna |
|
|
|
|
Chyba temu apostacie żelazko spadło kiedyś na głowę.Smutne.Wypisz mu Mimoza jakąś receptę.Najlepiej haloperidol
|
|
|
|
Apostata to ktoś kto wykreśla się z listy obecności u swojego proboszcza a nie przestaje być katolikiem. Dyszelku Kościół nigdy nie pozwoli na to żeby pozbyć się ochrzczonej owieczki na amen.
Kuna |
|
|
|
|
Dyszel ja mogę wyleczyć tylko Ciebie. Zapisuję Ci niebieską tabletkę na noc i brom na dzień i czyń swoją powinność, nawracaj w dzień odwracaj baby w nocy.
Kuna |
|
|
|
|
No chyba Delta,Andrzejek byli kiedyś ochrzczeni.Więc w czym problenm?Nie chcę ich nazywać bezbożnikami bo ateiści z nich na skalę gminną.A czy na KUL-u robia lobotomie?A jeśli chodzi Ci o tabletki,to ani viagry ani bromu jeszcze nie potrzebuje.W wojsku dawali brom do kawy,ale i tak kopyta stały w nocy i w dzień na baczność.Leki nietrafione.
|
|
|
|
Ludzie, uczniowie Jezusa wątpili, odwracali się od niego a jednak Chrystus ich nigdy nie potępił - Ty potępiasz! Każdy ma prawo wierzyć wątpić i błądzić a nam ludziom nic do tego. Niech każdy pilnuje swojego sumienia.
Kuna |
|
|
|
|
Kopyta??? Może jedno kopytko?
Kuna |
|