|
|
|
CYTAT CYTAT Jestem po studiach na KULu i powiem Wam jedno.... Przeanalizowałem Pismo Święte, które było spisane w 3 językach - hebrajskim, greckim i aramejskim i..... twierdzę, że wasz Bóg, jesli istnieje, to jest największym mordercą na świecie...... Bo ktoś najbardziej miłosierny wedle Was skazywałby swoich wyznawców na tortury, mordy i np. nieuleczalne choroby wśród dzieci dwuletnich???? Zastanówcie się nad tym, bo to nie trzyma się kupy Jeśli w ogóle istnieje tan Wasz BÓG, to chyba śpi na dobre , bo nikt miłościwy nie dopuściłby do takich tragedii, które mają miejsce obecnie i w przeszłości miały miejsce na świecie...... Ogólnie chrześcijaństwo jest najlepszą religią obecnie naświecie, gdyż z jej powodu najmniej osób traci życie....A kada ślepa wiara w daną religię zawsze prowadziła do zbrodni i ludobójstwa.... Takie moje przemyślenia i pozdrawiam zagorzałych chrześcijan W Was być może drzemie nadzieja na lepsze jutro Wyobraź sobie, że jesteś ojcem dorosłych dzieci którym dajesz wolność, czyli nie wtracasz się w ich życie. Dorosłe dzieci schodzą na złą drogę, alkohol, narkotyki, przestepstwa. Ty probujesz ich prosić i tlumaczycr ale oni Cię olewają. Oczywiscie nie życzę Ci tego, ale idąc Twoim tokiem rozumowania ojciec tych dzieci nie istnieje... Ty nie istniejesz! Bo dzieci są złe i cierpią, albo istniejesz i skazujesz ich na okropne życie, ale jesteś niemiłosierny względem swoich dzieci! Widzisz analogię? RSTA bardzo Cię szanuję, bo lubię ludzi, którzy mają własne zdanie Ale.... wychowałem się w blokowisku na Porębach, gdzie narkotyki i alkohol był na porządku dziennym..... Nie było przestępstw na szczęście...... Zmieniałem 2 razy miejsce zamieszkania i powiem Ci szczerze, że rodzice nie mają większego wpływu na rozwój młodego człowieka... Miałem świadectwa z paskiem, rodzice cały czas czuwali i, ......alkohol był, trawkę się paliło.......Jak będziesz miał dorosłe dzieci, to zrozumiesz......... Zresztą, gdyby Bóg nie chciał trawki, to by jej nie stworzył, czyż nie????????????? Wszystko jest dla ludzi..... Mądrych ludzi...... Alkohol też jest dobry i nawet leczniczy tylko w małych dawkach i z umiarem Mógłbym tak długo, ale i tak chyba zrozumiesz o czym piszę Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Temu uwierzyłeś Masz wolną wole, tak On powiedział i miał racje.
Tutaj poznasz trochę więcej. https://www.youtube.com/watch?v=vGkRojqity0 Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Nie, drogi Krzysiu, zabrano kobietom 4 miesiące na bycie z dzieckiem. Doktor Michelle Cretella, która jest prezesem Amerykańskiego Kolegium Pediatrycznego (ACPeds) wyraziła swoje ubolewanie, że ze względu na „poprawność polityczną” coraz częściej nie pozwala się lekarzom mówić prawdy o tym, iż homoseksualizm jest źródłem ogromnego zagrożenia dla zdrowia. Według danych CDC: „mężczyźni, którzy mają seks z mężczyznami (MSM) stanowią tylko 2 procent populacji, ale homo- i biseksualiści w wieku od 13 do 24 lat, stanowią 92 procent nowych diagnoz HIV wśród wszystkich mężczyzn w swojej grupie wiekowej. To szokujące! Epidemia HIV rozpoczyna się wśród młodych mężczyzn MSM i nie wie o tym najbardziej zagrożona grupa, czyli młodzież LGBT – podkreśliła dr Cretella dodając, że „wszechobecne wychowanie seksualne”, mające na celu promowanie prezerwatyw wśród młodzieży, nie sprawdziło się”. To już to weszło? Pisałaś, że to projekt? Manipulantka z ciebie. To o pedałach trafione w temat. |
|
|
|
|
CYTAT Art - to znaczy, że to chore towarzystwo ma szansę samo się wyeliminować. To ciekawe, że ciągle są ;-) Wierzysz w takie idiotyzmy puszczane przez płatnych manipulantów? |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
ART - dobro jest dobrem, zło jest złem!!!!
I tego się trzymajmy |
|
|
|
|
Tak powiedział :-)
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 10 Kwie 2017r. Skąd: STALOWA WOLA Konto zawieszone |
|
|
|
CYTAT CYTAT No chyba Delta,Andrzejek byli kiedyś ochrzczeni.Więc w czym problenm?Nie chcę ich nazywać bezbożnikami bo ateiści z nich na skalę gminną.A czy na KUL-u robia lobotomie?A jeśli chodzi Ci o tabletki,to ani viagry ani bromu jeszcze nie potrzebuje.W wojsku dawali brom do kawy,ale i tak kopyta stały w nocy i w dzień na baczność.Leki nietrafione. Witam dyszelku Byli ochrzczeni, ale nikt się nie zapytał, czy chcą??????? Nie dlatego, że nie chcę, tylko dlatego, że z założenia.... A to głupie chrzcić niemowlęta.... Nie lepiej chrzcić dorosłych???????? Z ich własnego wyboru??????? Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
CYTAT [To przedstaw tą propozycję KK. Niemowlakowi jest całkiem obojetne co z nim robia,aby go tylko nie bolałoA pierwszą Komunie to kiedy byś proponował?W wieku 20 lat? Mogłoby być i nawet w wieku 25 lat. Byłoby przynajmniej poważnie. Czy dla ciebie Dyszel to problem? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT [To przedstaw tą propozycję KK. Niemowlakowi jest całkiem obojetne co z nim robia,aby go tylko nie bolałoA pierwszą Komunie to kiedy byś proponował?W wieku 20 lat? Mogłoby być i nawet w wieku 25 lat. Byłoby przynajmniej poważnie. Czy dla ciebie Dyszel to problem? Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
Dołączył: 21 Wrz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Konto zawieszone |
|
|
|
Dyszelku nie możesz obrazić się na kogoś kto nie chce chrzcić dziecka bo boi się że jak zaczniesz drążyć kim jest i co zrobił 14 lat temu to będzie miał przechlapane jak ktoś na kim zrobiłeś interes życia - dostałeś odpust na wszystko za usługę zniszczenia komuś reputacji. Cieszysz się z nagrody?
Kuna |
|
Dołączył: 21 Wrz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Konto zawieszone |
|
|
|
Dyszelku nie możesz obrazić się na kogoś kto nie chce chrzcić dziecka bo boi się że jak zaczniesz drążyć kim jest i co zrobił 14 lat temu to będzie miał przechlapane jak ktoś na kim zrobiłeś interes życia - dostałeś odpust na wszystko za usługę zniszczenia komuś reputacji. Cieszysz się z nagrody?
Kuna |
|
|
|
|
CYTAT Dyszelku nie możesz obrazić się na kogoś kto nie chce chrzcić dziecka bo boi się że jak zaczniesz drążyć kim jest i co zrobił 14 lat temu to będzie miał przechlapane jak ktoś na kim zrobiłeś interes życia - dostałeś odpust na wszystko za usługę zniszczenia komuś reputacji. Cieszysz się z nagrody? ogromnie,ale4 to nie na temat
Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
Dyplomata czy zboczeniec?
https://polskaniepodlegla.pl/kraj-swiat/item/11610-przerazajace-w-warszawie-aresztowano-dyplomate-zboczenca-film-z-jego-udzialem-wprawily-w-oslupienie-policje Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Nie dość że zbok-pedofil to jeszcze damski bokser.Ohyda.
|
|
|
|
|
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
Zrobiliście z tego tematu straszny off-topic. |
|
|
|
|
CYTAT Zrobiliście z tego tematu straszny off-topic. Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
Ja nigdzie nie pozostanę. |
|
|
|
|
i dalej do siebie dochodzisz Nacht
Niezły dyplomata Trudno się nie cieszyć ze w oświacie zablokowano przybliżające zajęcia seksualne prowadzone przez środowiska homoseksualne. Przygotowywali otwartość i świeżość. |
|
|
|
|
CYTAT Nie wiem co ze mna się dzieje!!Chyba diabeł wlazł we mnie!!! |
|
|
|
|
Licht (Nacht) - żaden z ciebie wzór do naśladowania....
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Nikt mnie nie lubi :( |
|
|
|
|
Lubi, lubi...
Trochę wyluzuj a bedzie lepiej, ponadto..... "Siłę człowieka mierzy się ilością jego nieprzyjaciół" Władysław Stanisław Reymont Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
Szatan cie lubi Nacht
|
|