|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Jestem po studiach na KULu i powiem Wam jedno.... Przeanalizowałem Pismo Święte, które było spisane w 3 językach - hebrajskim, greckim i aramejskim i..... twierdzę, że wasz Bóg, jesli istnieje, to jest największym mordercą na świecie...... Bo ktoś najbardziej miłosierny wedle Was skazywałby swoich wyznawców na tortury, mordy i np. nieuleczalne choroby wśród dzieci dwuletnich???? Zastanówcie się nad tym, bo to nie trzyma się kupy ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie chrześcijaństwo jest najlepszą religią obecnie naświecie, gdyż z jej powodu najmniej osób traci życie....A kada ślepa wiara w daną religię zawsze prowadziła do zbrodni i ludobójstwa.... Takie moje przemyślenia i pozdrawiam zagorzałych chrześcijan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wyobraź sobie, że jesteś ojcem dorosłych dzieci którym dajesz wolność, czyli nie wtracasz się w ich życie. Dorosłe dzieci schodzą na złą drogę, alkohol, narkotyki, przestepstwa. Ty probujesz ich prosić i tlumaczycr ale oni Cię olewają. Oczywiscie nie życzę Ci tego, ale idąc Twoim tokiem rozumowania ojciec tych dzieci nie istnieje... Ty nie istniejesz! Bo dzieci są złe i cierpią, albo istniejesz i skazujesz ich na okropne życie, ale jesteś niemiłosierny względem swoich dzieci! Widzisz analogię? RSTA bardzo Cię szanuję, bo lubię ludzi, którzy mają własne zdanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mógłbym tak długo, ale i tak chyba zrozumiesz o czym piszę ![]() Pozdrawiam |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Temu uwierzyłeś
![]() Tutaj poznasz trochę więcej. https://www.youtube.com/watch?v=vGkRojqity0 Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie, drogi Krzysiu, zabrano kobietom 4 miesiące na bycie z dzieckiem. Doktor Michelle Cretella, która jest prezesem Amerykańskiego Kolegium Pediatrycznego (ACPeds) wyraziła swoje ubolewanie, że ze względu na „poprawność polityczną” coraz częściej nie pozwala się lekarzom mówić prawdy o tym, iż homoseksualizm jest źródłem ogromnego zagrożenia dla zdrowia. Według danych CDC: „mężczyźni, którzy mają seks z mężczyznami (MSM) stanowią tylko 2 procent populacji, ale homo- i biseksualiści w wieku od 13 do 24 lat, stanowią 92 procent nowych diagnoz HIV wśród wszystkich mężczyzn w swojej grupie wiekowej. To szokujące! Epidemia HIV rozpoczyna się wśród młodych mężczyzn MSM i nie wie o tym najbardziej zagrożona grupa, czyli młodzież LGBT – podkreśliła dr Cretella dodając, że „wszechobecne wychowanie seksualne”, mające na celu promowanie prezerwatyw wśród młodzieży, nie sprawdziło się”. To już to weszło? Pisałaś, że to projekt? Manipulantka z ciebie. To o pedałach trafione w temat. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Art - to znaczy, że to chore towarzystwo ma szansę samo się wyeliminować. ![]() To ciekawe, że ciągle są ;-) Wierzysz w takie idiotyzmy puszczane przez płatnych manipulantów? |
|
|
![]() |
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
ART - dobro jest dobrem, zło jest złem!!!!
I tego się trzymajmy ![]() |
|
|
![]() |
|
Tak powiedział :-)
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 10 Kwie 2017r. Skąd: STALOWA WOLA Konto zawieszone |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT No chyba Delta,Andrzejek byli kiedyś ochrzczeni.Więc w czym problenm?Nie chcę ich nazywać bezbożnikami bo ateiści z nich na skalę gminną.A czy na KUL-u robia lobotomie?A jeśli chodzi Ci o tabletki,to ani viagry ani bromu jeszcze nie potrzebuje.W wojsku dawali brom do kawy,ale i tak kopyta stały w nocy i w dzień na baczność.Leki nietrafione. Witam dyszelku ![]() ![]() ![]() Byli ochrzczeni, ale nikt się nie zapytał, czy chcą??????? Nie dlatego, że nie chcę, tylko dlatego, że z założenia.... A to głupie chrzcić niemowlęta.... Nie lepiej chrzcić dorosłych???????? Z ich własnego wyboru??????? ![]() ![]() Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
![]() |
|
CYTAT [To przedstaw tą propozycję KK. Niemowlakowi jest całkiem obojetne co z nim robia,aby go tylko nie bolało ![]() ![]() Mogłoby być i nawet w wieku 25 lat. Byłoby przynajmniej poważnie. Czy dla ciebie Dyszel to problem? |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT [To przedstaw tą propozycję KK. Niemowlakowi jest całkiem obojetne co z nim robia,aby go tylko nie bolało ![]() ![]() Mogłoby być i nawet w wieku 25 lat. Byłoby przynajmniej poważnie. Czy dla ciebie Dyszel to problem? Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
Dołączył: 21 Wrz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Konto zawieszone |
|
![]() |
|
Dyszelku nie możesz obrazić się na kogoś kto nie chce chrzcić dziecka bo boi się że jak zaczniesz drążyć kim jest i co zrobił 14 lat temu to będzie miał przechlapane jak ktoś na kim zrobiłeś interes życia - dostałeś odpust na wszystko za usługę zniszczenia komuś reputacji. Cieszysz się z nagrody?
Kuna |
|
Dołączył: 21 Wrz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Konto zawieszone |
|
![]() |
|
Dyszelku nie możesz obrazić się na kogoś kto nie chce chrzcić dziecka bo boi się że jak zaczniesz drążyć kim jest i co zrobił 14 lat temu to będzie miał przechlapane jak ktoś na kim zrobiłeś interes życia - dostałeś odpust na wszystko za usługę zniszczenia komuś reputacji. Cieszysz się z nagrody?
Kuna |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dyszelku nie możesz obrazić się na kogoś kto nie chce chrzcić dziecka bo boi się że jak zaczniesz drążyć kim jest i co zrobił 14 lat temu to będzie miał przechlapane jak ktoś na kim zrobiłeś interes życia - dostałeś odpust na wszystko za usługę zniszczenia komuś reputacji. Cieszysz się z nagrody? ogromnie,ale4 to nie na temat
Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
![]() |
|
Dyplomata czy zboczeniec?
https://polskaniepodlegla.pl/kraj-swiat/item/11610-przerazajace-w-warszawie-aresztowano-dyplomate-zboczenca-film-z-jego-udzialem-wprawily-w-oslupienie-policje Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Nie dość że zbok-pedofil to jeszcze damski bokser.Ohyda.
|
|
|
![]() |
|
![]() https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
![]() |
|
Zrobiliście z tego tematu straszny off-topic. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Zrobiliście z tego tematu straszny off-topic. Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
![]() |
|
Ja nigdzie nie pozostanę. |
|
|
![]() |
|
i dalej do siebie dochodzisz Nacht
Niezły dyplomata ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() CYTAT ![]() ![]() ![]() ![]() diabeł wlazł we mnie!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Licht (Nacht) - żaden z ciebie wzór do naśladowania....
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Nikt mnie nie lubi :( |
|
|
![]() |
|
Lubi, lubi...
![]() Trochę wyluzuj a bedzie lepiej, ponadto..... "Siłę człowieka mierzy się ilością jego nieprzyjaciół" Władysław Stanisław Reymont Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
![]() |
|
Szatan cie lubi Nacht
![]() |
|