|
|
|
Moja Kochana Bladir, ty zawsze o mnie pamiętasz Skarbie |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ale do kina z tobą nie pójdzie bo obciach.
|
|
|
|
|
CYTAT Ale do kina z tobą nie pójdzie bo obciach. Zależy na jaki film. Może w końcu wyjdzie 9 piła? https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
Dołączył: 10 Kwie 2017r. Skąd: STALOWA WOLA Konto zawieszone |
|
|
|
CYTAT Ale do kina z tobą nie pójdzie bo obciach. Założy mu na głowę worek po cemencie,zrobi dwa otwory na oczy i Nacht będzie INCOGNITO.Obejdzie się bez wstydu.
Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
Temat forum się zagubił.
|
|
|
|
|
Chyba zostanę APOSTATĄ po ucieczce mojej gosposi Mimozy z jakimś oszczymurkiemBrakuje mi jej,a nie chce zostać APOSTATĄ
|
|
|
|
|
hehehe.Nacht chce być PLEBANEMMarny apostata
|
|
|
|
|
Magpie ma rację. Nie trzymacie się tematu. |
|
|
|
|
41 strona i ktoś się zorientował.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Temat się rozwinął Po prostu jest bardzo złożony, wielowątkowy hehehehe
|
|
Dołączył: 21 Wrz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Konto zawieszone |
|
|
|
CYTAT Temat się rozwinął Po prostu jest bardzo złożony, wielowątkowy hehehehe To jest temat rzeka ta apostazja. Nikt nikogo nie namówi na nią bo ta procedura nie ma sensu. W świetle prawa katolikiem jest się do końca swoich dni dzięki temu że zostaliśmy ochrzczeni. Jak mnie wkurzy wikary Nacht to przejdę do Jehowitów. To dopiero strata dla Kościoła by była gorsza od mojej apostazji.
Kuna |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Temat się rozwinął Po prostu jest bardzo złożony, wielowątkowy hehehehe To jest temat rzeka ta apostazja. Nikt nikogo nie namówi na nią bo ta procedura nie ma sensu. W świetle prawa katolikiem jest się do końca swoich dni dzięki temu że zostaliśmy ochrzczeni. Jak mnie wkurzy wikary Nacht to przejdę do Jehowitów. To dopiero strata dla Kościoła by była gorsza od mojej apostazji. |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Temat się rozwinął Po prostu jest bardzo złożony, wielowątkowy hehehehe To jest temat rzeka ta apostazja. Nikt nikogo nie namówi na nią bo ta procedura nie ma sensu. W świetle prawa katolikiem jest się do końca swoich dni dzięki temu że zostaliśmy ochrzczeni. Jak mnie wkurzy wikary Nacht to przejdę do Jehowitów. To dopiero strata dla Kościoła by była gorsza od mojej apostazji.Kuna |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Temat się rozwinął Po prostu jest bardzo złożony, wielowątkowy hehehehe To jest temat rzeka ta apostazja. Nikt nikogo nie namówi na nią bo ta procedura nie ma sensu. W świetle prawa katolikiem jest się do końca swoich dni dzięki temu że zostaliśmy ochrzczeni. Jak mnie wkurzy wikary Nacht to przejdę do Jehowitów. To dopiero strata dla Kościoła by była gorsza od mojej apostazji. |
|
|
|
|
CYTAT Dokładnie, teraz w gimnazjach leją się równolatki, a po reformie nastoletni bandyci będą w szkołach dręczyli młodsze dzieci. I to nie jest kwestia rodzaju szkoły, tylko wartości wyniesionych z domu. Czego spodziewać się po gimnazjalistce, której matka - odbierając latorośl z komisariatu - jako komentarz do zdarzenia pokazała do kamery środkowy palec? A jak zmienię wyznanie to też? Przecież wtedy proboszcz z mojej parafii musi wykreślić mnie ze swojej ewidencji a zarejestruje to wyznanie do którego przejdę. Wtedy macki Kościoła już nie imają się owieczki, czyż nie tak?
Kuna |
|
|
|
|
Niest6ety.Nikt ciebie nie skreśli z Ksiag Parafialnych.Pozostaniesz w nich aż do końca świata.Amen
|
|
|
|
|
CYTAT Niest6ety.Nikt ciebie nie skreśli z Ksiag Parafialnych.Pozostaniesz w nich aż do końca świata.Amen Na takie przetrzymywanie danych kogoś kto wystąpił z KK jest ponoć paragraf. Chcesz do ciupy trafić?
Kuna |
|
|
|
|
Może ją jednak wykreślą..... W końcu parafie płacą jakiś tam podatek od ilości wiernych..... Im więcej wiernych, tym większa kasa do oddania Jeśli jej proboszcz jest skąpcem, to może ją wykreśli hehehehehehhe
|
|
|
|
|
CYTAT Może ją jednak wykreślą..... W końcu parafie płacą jakiś tam podatek od ilości wiernych..... Im więcej wiernych, tym większa kasa do oddania Jeśli jej proboszcz jest skąpcem, to może ją wykreśli hehehehehehhe Księża kłamią że to taki problem bo czytałam o tym na internecie, że nawet świadków nie trzeba prowadzić swojej apostazji a wszystko można pocztą załatwić. Wysyłasz akt apostazji z nakazem wykreślenia z ksiąg parafialnych z paragrafami żeby księdza uświadomić i wszystko za potwierdzeniem odbioru i sprawa załatwiona. Ksiądz duszyczki nie musi widzieć na oczy.
Kuna |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Może ją jednak wykreślą..... W końcu parafie płacą jakiś tam podatek od ilości wiernych..... Im więcej wiernych, tym większa kasa do oddania Jeśli jej proboszcz jest skąpcem, to może ją wykreśli hehehehehehhe Księża kłamią że to taki problem bo czytałam o tym na internecie, że nawet świadków nie trzeba prowadzić swojej apostazji a wszystko można pocztą załatwić. Wysyłasz akt apostazji z nakazem wykreślenia z ksiąg parafialnych z paragrafami żeby księdza uświadomić i wszystko za potwierdzeniem odbioru i sprawa załatwiona. Ksiądz duszyczki nie musi widzieć na oczy. |
|
Dołączył: 10 Kwie 2017r. Skąd: STALOWA WOLA Konto zawieszone |
|
|
|
Pleban Twój Mimoza ma rację.KK zachowuje dane w księgach nieprzerwanie.Zawsze możesz wystąpić o odpis np.ślubu,chrztu czy też innej uroczystości kościelnej i otrzymasz go nawet gdyby był przed wojną.KK ma takie kartoteki jak SB.Wszystko wiedzą o tobie.Wywiad osiedlowy donosi jak tylko może
Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
Oczywiście, osoba która dokona apostazji, nie znika z ksiąg parafialnych. Jest jedynie dodawana adnotacja, że osoba ta dokonała apostazji, a więc że nie chce mieć ze wspólnotą Kościoła nic wspólnego. |
|
|
|
|
Bredzisz Nacht!Żadnej duchowej więzi z Kosciołem nie będziesz mógł zerwać.Po chrzcie pozostajesz DZIECKIEM BOŻYM i nic twoje zabiegi ci nie pomogą
|
|
|
|
|
@ Pleban |
|