Dołączył: 21 Wrz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Konto zawieszone |
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Może ją jednak wykreślą..... W końcu parafie płacą jakiś tam podatek od ilości wiernych..... Im więcej wiernych, tym większa kasa do oddania Jeśli jej proboszcz jest skąpcem, to może ją wykreśli hehehehehehhe Księża kłamią że to taki problem bo czytałam o tym na internecie, że nawet świadków nie trzeba prowadzić swojej apostazji a wszystko można pocztą załatwić. Wysyłasz akt apostazji z nakazem wykreślenia z ksiąg parafialnych z paragrafami żeby księdza uświadomić i wszystko za potwierdzeniem odbioru i sprawa załatwiona. Ksiądz duszyczki nie musi widzieć na oczy.Kuna |
|
|
|
|
Kuna |
|
|
|
|
CYTAT Bredzisz Nacht!Żadnej duchowej więzi z Kosciołem nie będziesz mógł zerwać.Po chrzcie pozostajesz DZIECKIEM BOŻYM i nic twoje zabiegi ci nie pomogą no to ja będę niegrzecznym dzieckiem bożym które nie chce się poprawić i co? CYTAT @ Pleban CYTAT @ Pleban Moderowano przez: magpie Proszę kumulować swoje myśli w jednym poście poprzez edycję postu, a nie dodawanie jeden pod drugim nowych
Kuna |
|
|
|
|
CYTAT @ Pleban |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT @ Pleban Kuna |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT @ Pleban Kuna |
|
|
|
|
Nie mam partnera bo nie jestem homo.Mam kobietę
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT @ Pleban |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT @ Pleban |
|
|
|
|
JESTEŚ NACHT.jESTEŚ
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT @ Pleban Kuna |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT @ Pleban |
|
|
|
|
A to taką kobietę masz do gadania? A CZY TO ZBAWIENNE CZY ZNAMIENNE TO jeden h..
Ja nie wiem co to za kobieta jest żeby zgodzić się być dla jakiegoś klechy królikiem doświadczalnym? Jesteś gorszy jak nie jeden grzesznik co przebiera w kobietach jak w ulęgałkach bo taki to przynajmniej nie ściemnia i bierze co się da złapać - Ty z pełną premedytacją wykorzystujesz kobiety naiwność do swoich chorych eksperymentów na owieczkach bożych. Jak ja trafię do piekła to na pewno Ciebie tam spotkam. Ja za niewiarę a Ty za wiarę chorą będziesz tam kiblował na zawsze. Kuna |
|
|
|
|
Do zobaczenia w czeluściach piekelnych
|
|
|
|
|
CYTAT Do zobaczenia w czeluściach piekelnych Tak Ty jak i ja wiemy że nie ma żadnego piekła, nieba ani czyśćca więc kto wierzy niechaj żałuje, że wierzy.
Kuna |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Do zobaczenia w czeluściach piekelnych Tak Ty jak i ja wiemy że nie ma żadnego piekła, nieba ani czyśćca więc kto wierzy niechaj żałuje, że wierzy. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Do zobaczenia w czeluściach piekelnych Tak Ty jak i ja wiemy że nie ma żadnego piekła, nieba ani czyśćca więc kto wierzy niechaj żałuje, że wierzy.Kuna |
|
|
|
|
Moderowano przez: magpie 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie: 2.1. treści o charakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogólnie przyjęte normy etyczne 2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku Tematem dyskusji jest Apostazja z kościoła. Proszę powrócić do tematu. Usunięte zostają rozmowy nie na temat, złośliwości i przepychanki słowne. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Do zobaczenia w czeluściach piekelnych Tak Ty jak i ja wiemy że nie ma żadnego piekła, nieba ani czyśćca więc kto wierzy niechaj żałuje, że wierzy. |
|
|
|
|
Proszę powrócić do tematu rozmowy. Proszę o przestrzeganie regulaminu forum.
|
|
|
|
|
Nacht znalazłem Twój hymn....
https://www.youtu(...)OmJ1UUkM Pozdrawiam |
|
|
|
|
Apoztaza to głupota,której ludzie najczęściej żałują.Wiele razy za póżno a szkoda.
|
|
|
|
|
Do niczego dobrego te rozmowy nie prowadzą, więc proponuję zamknąć ten wątek !!!
Kto jest ZA ??? "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Ja jestem "za". |
|
|
|
|
CYTAT Ja jestem "za". Kuna |