|
|
|
Na 14 Listopada b.r. zaplanowano ekshumację pary prezydenckiej na Wawelu. Tego dnia, wrota mrocznej krypty zostaną otwarte, i wydobyty zostanie z niej zapieczętowy sarkofag... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mysle ze powinienes tam byc i to nadzorowac. A noz znajdziesz jakies slady po rosyjskiej albo natowskiej amunicji, odlamki iskandera albo inne militarne fanty swiadczace o zamachu.
|
|
|
|
|
Ja myślę, że będą szukać śladów trinitrotoluenu (TNT) - trotylu. |
|
|
|
|
Kto pyta nie błądzi jeżeli słucha odpowiedzi.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Ogólnie wiadomo tyle, że zwłoki zostaną poddane badaniom pod kątem obecności materiałów radioaktywnych (pozostałości po wybuchu jądrowym ?) oraz śladów chemicznych po działaniu konwencjonalnych materiałów wybuchowych. |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Powinni zacząć od badania tych, co chcą ekshumować.
Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
CYTAT (Nacht) Na 14 Listopada b.r. zaplanowano ekshumację pary prezydenckiej na Wawelu. Tego dnia, wrota mrocznej krypty zostaną otwarte, i wydobyty zostanie z niej zapieczętowy sarkofag... Dlaczego mrocznej? Po co te epitety? Chyba aby wykorzystać te ekshumacje dla własnej zabawy na forum. CYTAT (Nacht) Wszyscy zadają sobie pytanie: co jest w środku ? I co może się wydostać... Wszyscy? Jacy wszyscy? |
|
|
|
|
Moim zdaniem, PiS w swojej polityce zagranicznej - głównie rękoma Ministra Macierewicza - zmierza do wywołania kryzysu dyplomatycznego w relacjach polsko-rosyjskich. |
|
|
|
|
"Nie ma możliwości odstąpienia od ekshumacji". Prokuratura Krajowa wyjaśnia
• Prokuratura Krajowa opublikowała komunikat, w którym wyjaśnia, że przepisy "nie dopuszczają możliwości odstąpienia od ekshumacji • "Zgodnie z art. 209 K.p.k., jeżeli zachodzi podejrzenie przestępnego spowodowania śmierci, przeprowadza się oględziny i otwarcie zwłok" Kurna w jakim ja kraju żyję???? Pachnie nekrofilią!!! Kto, po co, dlaczego i dla jakich celów (politycznych) dopuszcza się w państwie prawa takich rzeczy???!!!??? Przecież TO JEST ZWYCZAJNE BEZCZESZCZENIE ZWŁOK!!!!!!!!!!!!!!!! TOTALNA PARANOJA!!!!!! Ale może ja za głupi jestem, na wielką POLITYKĘ !!! HEHEHE!!! |
|
|
|
|
Nacht może się tym zainteresować.
|
|
|
|
|
CYTAT Nacht może się tym zainteresować. Nacht, jak to Nacht, ale Ty nie mogłeś się pozbyć przymusu komentarza Pozdrawiam |
|
|
|
|
Nie musiałem, ale poprawie się. Gdzie znalazłeś swojego awatara, interesująca grafika, może mają więcej?
|
|
|
|
|
Właśnie na tym polega problem, że PiS nie tłumaczy obywatelom, po co i dlaczego. Tylko robi swoje. Ale ja ostrzegam, że ja za ten chory kraj później z karabinem w ręku walczyć nie będę napewno. |
|
|
|
|
CYTAT („Nacht”) Ale ja ostrzegam, że ja za ten chory kraj później z karabinem w ręku walczyć nie będę napewno. Tomaszu, nikt od ciebie takiego poświęcenia nie wymaga. Nie sądzę, że byłby z ciebie wartościowy materiał na potencjalnego trupa i pożytek podczas walki, prawdopodobnie sam byś się unicestwił zanim byś czegoś się przedtem nauczył i dokonał. CYTAT („Nacht”) Zobaczycie, że jak PiS porządzi jeszcze z rok, to za napisanie "chory kraj" będzie można stracić komputer Podoba mi sie Twój lament i szczucie ludzi na PiS. |
|
|
|
|
Reiker.eu próbujesz przypodobać się lokalnej władzy by finansowali twoje medialne przedsięwzięcie. Myślisz, że ktoś wyda pieniądze na ten wiejący nudą portal?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT („Andrzejek”) Reiker.eu próbujesz przypodobać się lokalnej władzy by finansowali twoje medialne przedsięwzięcie. Myślisz, że ktoś wyda pieniądze na ten wiejący nudą portal? Nikomu nie próbuję się przypodobać, bo mi to do szczęścia nie jest potrzebne. Za to Ty przesadnie próbujesz się przypodobać innym. I skutek jest taki, że portal wieje nudą. Wielkie nadzieje pokładam w Tomku, przynajmniej chłopak coś próbuje zrobić i nikogo się nie czepia. |
|
|
|
|
Tymczasem do otwarcia krypty wawelskiej, pozostało już tylko 13 dni. Bez wątpienia prawicowe media, zrobią z tego niezły show. |
|
|
|
|
CYTAT Nie musiałem, ale poprawie się. Gdzie znalazłeś swojego awatara, interesująca grafika, może mają więcej? Witam Awatar to Don Kichote z grafiki Armii Tomasza Budzyńskiego, z którym jestem spokrewniony i pozwoliłem sobie na jego użycie Przepiękny i ..... tak, jak ja walczył z wiatrakami hihihiihihiihih |
|
|
|
|
To już za 6 dni... |
|
|
|
|
W sumie ehshumowane mają zostać 83 osoby, z czego 10 do końca 2016 roku, a reszta w przyszłym. |
|
|
|
|
Póki co wykopaliśmy z salonów nieudaczników, to dobra zmiana.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
"najtrudniej z konsekwencjami demokracji jest się pogodzić obrońcom demokracji "
|
|
|
|
|
Nie byłyby konieczne ekshumacje,gdyby ówczesny rząd nie zabronił otwierać trumien. Ciała były pomylone w kilku przypadkach.Nie rozumiem jak można winic dzis Pis za zaniedbania,niechlujstwo PO w 2010 roku ?!
Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
Media lewackie potrafią przekręcić prawde.
|
|