|
|
|
witam chciałbym zapytać o wiertarki marki bosch prawie identyczne parametry tylko jedna zielona a druga niebieska te kolory coś oznaczają?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam
Kolor niebieski to profesionalna [lepsza],a zielona dla zwykłych majsterkowiczów. |
|
|
|
|
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Tak jak Ci wyżej napisali, niebieski to profesjonal. W sumie korzystałem i z zielonej i niebieskiej i powiem że czuć różnicę nawet w wykonaniu.
RNI-JEZOWE Ty to pamietam ze kazałeś sobie konto usuwać, i ogólnie zadeklarowałeś się że już więcej nie będziesz się udzielał, jak to z Tobą jest?? kolejne kłamstwo jak z autorudem?? |
|
|
|
|
a może polecicie jakąś inną oprócz bosch i makity wiertarka nie musi być dużej mocy bo taka ma a do małych wierteł 2 czy 3 mm nie będę używał młot-wiertarki 1600w bo to za ciężka
|
|
|
|
|
Black decker nie są drogie a dają radę, przynajmniej u mnie się sprawdza do małych wiertelek. Pomyśl tez o wkretarce elektrycznej, za 230zl kupisz graphita czy jak się to pisze, małe wiertła da rade a i wkręty powkrecasz.
|
|
|
|
|
chciałem jeszcze zapytać czy w stalowej naprawiają gdzieś wiertarki? jak tak to proszę o numer lub jakiś namiar?
|
|
|
|
|
CYTAT a może polecicie jakąś inną oprócz bosch i makity wiertarka nie musi być dużej mocy bo taka ma a do małych wierteł 2 czy 3 mm nie będę używał młot-wiertarki 1600w bo to za ciężka Hitachi i Metabo.W Rozwadowie jest/był zakład,który naprawiał elektronarzędzia. |
|
|
|
|
a masz jakiś namiar ?
|
|
|
|
|
Zen. Elektromechanika Dźwigowa - Naprawa Elektronarzędzi -
37-450 Stalowa Wola, Kochanowskiego 3 606 236 001 |