|
|
|
Zazwyczaj, wystarczy ogólna umiejętość rozłożenia swojego AK-47 / AKM / AKMS lub "Beryla". Ale od czasu do czasu, warto również rozłożyć sam zamek: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Co Ty masz w głowie chłopie?
:) |
|
|
|
|
Achtung!!! Te patyczki kosmetyczne w większości mają zakaz wkładania do uszu. Musisz stworzyć osobny temat o użytkowaniu patyczków kosmetycznych. To będzie niesłychanie ważne na przyszłość aby takie nieścisłości się nie powtórzyły. https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
kiedyś do sieci wrzucał instrukcję naciągania skóry na słoik
wydoroślał albo lekarze zmienili leki choć jak widać i na te jego organizm zaczyna się uodparniać czy jakoś tak |
|
|
|
|
To już przestaje być zabawne,koleś potrzebujesz pomocy specjalisty.Stalowe miasto powinno zafundować Ci darmową kurację
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Jakie to przykre,że portal musi podnosić swoje odsłony za pomocą takich użytkowników jak Nacht,który zakłada bzurne tematy nie mając czasami pojęcia o czym pisze i robi to na zasadzie kopiuj wklej korzystając z google.
Zwróccie uwagę,że nawet odsłony podane są za sierpień a za wrzesień już ich nie ma bo pewnie było słabo i nie było się czym chwalić. |
|
|
|
|
Przesadzacie, chłopak jest nieszkodliwy, jego wpisy są nawet ciekawe, nikogo nie obraża więc dajcie się mu wykazać
|
|
|
|
|
CYTAT („StefanS51”) Co Ty masz w głowie chłopie? Tomasz, jest politologiem, więc ma sieczke zamiast mózgu. |
|
|
|
|
Jak zwykle większość odpowiedzi nie na temat... |
|
|
|
|
To i ja dołączę się do dyskusji nie na tmt :-)
Gdy tylko wchodzę na portal, patrzę na założone watki na forum... Nie muszę wchodzić na dany wątek by wiedzieć, ze załoŻył go nikt inny jak Nacht :-) A swoją drogą, uważam, że Nacht robi to celowo, tylko dlatego by większość mogła uzewnetrznic się w postaci wypisywania tych wszystkich komentarzy na jego tmt. Chyba go to kręci :-) :-) :-) Pozdrawiam Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
Zazwyczaj, wystarczy ogólna umiejętość rozłożenia swojego AK-47 / AKM / AKMS lub "Beryla". Ale od czasu do czasu, warto również rozłożyć sam zamek:
A ty myślisz że każdy coś takiego posiada w domu jak choćby nóż czy widelec. |
|
|
|
|
@ BLADIR @ Monisia97 |
|
|
|
|
CYTAT @ BLADIR @ Monisia97 W tych tematach lecą lepsze teksty niż w wątku prawo i sprawiedliwość. Panie jednak częściej bedą mieć kontakt z zamkiem w drzwiach od domu lub samochodu. https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
CYTAT To i ja dołączę się do dyskusji nie na tmt :-) Gdy tylko wchodzę na portal, patrzę na założone watki na forum... Nie muszę wchodzić na dany wątek by wiedzieć, ze załoŻył go nikt inny jak Nacht :-) A swoją drogą, uważam, że Nacht robi to celowo, tylko dlatego by większość mogła uzewnetrznic się w postaci wypisywania tych wszystkich komentarzy na jego tmt. Chyba go to kręci :-) :-) :-) Pozdrawiam Tez tak mam, wystarczy temat i wiadomo, że to Nacht Ale Nacht nikogo nie obraża, zakłada tylko jakiś wątek, no może lekko absurdalny i wszyscy uważający się za "normalnych" atakują go nie szczędząc złośliwości. To temat dla socjologa i refleksji nad nami samymi, a może i nad tym forum.. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT To i ja dołączę się do dyskusji nie na tmt :-) Gdy tylko wchodzę na portal, patrzę na założone watki na forum... Nie muszę wchodzić na dany wątek by wiedzieć, ze załoŻył go nikt inny jak Nacht :-) A swoją drogą, uważam, że Nacht robi to celowo, tylko dlatego by większość mogła uzewnetrznic się w postaci wypisywania tych wszystkich komentarzy na jego tmt. Chyba go to kręci :-) :-) :-) Pozdrawiam Tez tak mam, wystarczy temat i wiadomo, że to Nacht Ale Nacht nikogo nie obraża, zakłada tylko jakiś wątek, no może lekko absurdalny i wszyscy uważający się za "normalnych" atakują go nie szczędząc złośliwości. To temat dla socjologa i refleksji nad nami samymi, a może i nad tym forum.. Marek370 nie wszyscy go obrażają jest kilku którzy dołączają się do zabawy pisząc bez ubliżania. Przecież wiadomo że jakby był hobbystą w tym temacie i chciał o tym na poważnie porozmawiać to pisałby o tym tylko na forum militarium.net lub innym tematycznym Nawet ktoś ciekawy jak ogół reaguje na te tematy, sprawdziłby to raz lub dwa razy na forum ogólnym https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
Ok. A wyobraźcie sobie sytuację, że on tyle o broni wie, bo sam w domu posiada egzemplarz broni palnej wraz z ostrą amunicją? Nadal wydaje wam się to zabawne. A Florka znacie?
CYTAT Zazwyczaj, wystarczy ogólna umiejętość rozłożenia swojego AK-47 / AKM / AKMS lub "Beryla". Nacht, dlaczego piszesz o rozłożeniu swojego AK-47 skoro takie coś jak piszesz, zwyczajnie nie istnieje? |
|
|
|
|
Nie posiadam żadnej broni, ani amunicji. Już to pisałem. |
|
|
|
|
Nacht, a strzelałeś już broni palnej?
|
|
|
|
|
@ Marek370 |
|
|
|
|
Widać to traumatyczne przeżycie odcisnęło ogromny odcisk na twej psychice
Anna C |
|
|
|
|
@ Annac26
Hej Piękna Dlaczego traumatyczne ? Dzięki mnie, możesz poznać tajniki obsługi takiej broni |
|
|
|
|
CYTAT @ Marek370 Na strzelnicach maja teraz całkiem fajne zabawki. Wybierz się. |
|
|
|
|
@ Marek370 |
|
|
|
|
CYTAT @ Marek370 Masz kiepskie info Nacht bo np. w Tarnobrzegu jest 100metrów w Nisku na wojskowej 200metrów. |
|
|
|
|
@ ZSRR |
|