|
|
|
kierowca z kebabowni , wiem nawet kto dokadnie w końcu sie doigrałes buraku ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja sie czuje zaje....e wrecz lepiej niz Ty ośle jedne drugim nie umiejacy czytac ze zrozumieniem. Nie napisałem twierdzacego zdania a zapytania nikt nie wie jaka była przyczyna a najwiecej do gadania każdy ma. Ja sicieniakami nie jezdze wyobraź sobie. Wiec sobie oszczedz resztek myślenia na ukladanie pieknych zdan
|
|
|
|
|
Z myśleniem chyba jednak ty masz problem, bo jeśli obejrzałbyś drugi filmik dodany przez metore powstrzymałbyś się od dalszych komentarzy.
|
|
|
|
|
druga odsłona debilizmu https://www.youtube.com/watch?v=zF86aJ21_xg
|
|
|
|
|
oj tam przesadzacie. Drobna pomyłka, pomylił gość ulice z chodnikiem. W końcu każdemu zdarza się pomyłka... Opamiętał się na końcu, przynajmniej nikogo nie przejechał niska szkodliwość społeczna hehe
|
|
Dołączył: 19 Maja 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Trudno uwierzyć w to co oglądałam. Takie rzeczy ponoć tylko w Rosji....
brak |
|
|
|
|
CYTAT kierowca z kebabowni , wiem nawet kto dokadnie w końcu sie doigrałes buraku .... Możesz napisać z której kebabowni? |
|
|
|
|
heh kierowcy.. dają w budach auta typu tico czy seicento do dowozu, gimbaza pcha się do pracy w dowozie i jezdza później jak widac. 0,7 WRC haha. Cep do odje*ania ze społeczenstwa i po problemie, bo mandat 500zł czy 5000zł wiele nie zmieni, bo to i tak niewyplacalne niezależnie od kwoty
|
|