Dołączył: 24 Marz 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
hmmm ciekawi mnie kiedy jakiś ogarniety biznesmen zagospodaruje tereny przed vivo bo jak na razie wyglada to jak na poligonie wojskowym. lokalizacja dobra bo i obwodnica bedzie robiona i miejsca sporo. W czym problem ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
negroo to może Ty sam ogarniesz temat? A tak przy okazji kiedy ostatnio byłeś w VIVO? Jest tam taki baner, po lewej stojąc twarzą do VIVO. Widziałeś go?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 24 Marz 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
widziałem jakiś kawał tablicy ale na teraz nie pamietam co tam nabazgrane . moze napiszesz a nie odpowiadasz/piszesz pytaniami
|
|
|
|
|
Nigdy. To jest strefa nieużytków. |
|
Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Na pewno w nie długim czasie ruszą prace budowlane gdzie ma zostać dobudowana powierzchnia pod kino Helios.
|
|
|
|
|
negroo proponuję spacer. Przewietrzysz głowę i sam sprawdzisz.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Nigdy. To jest strefa nieużytków. Widzę że strzelasz teoriami jak popadnie Działki prywatne, czekają na inwestora, proste. Pewnie jak ruszy budowa obeodnicy to i może ruszą inwestycje. Na razie obok Vivo rusza budowa Heliosa i AgataMeble, także nie jest źle. |
|
|
|
|
Racja, póki nie ruszy budowa nie będzie żadnych inwestycji.
|
|
|
|
|
Jest taka strona Forum Polskich Wieżowców wejdź odpowiedni dział o Stalowej Woli i wszystkiego się dowiesz
|
|
|
|
|
Ja myślę, że jak podatki zostaną podniesione jeszcze ze 2 razy to wtedy będzie tam prawdziwy wysyp inwestorów.
|
|