|
|
|
Przydałyby się chyba jakieś wybory, bo nuda zaczyna zaglądać na forum Coś byśmy się nowego dowiedzieli może o lokalnych Misiewiczach, albo co innego. Nuuudy panie, nudy. Wszędzie PiS i dojna zmiana!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT („stalowiak2”) Przydałyby się chyba jakieś wybory, bo nuda zaczyna zaglądać na forum Coś byśmy się nowego dowiedzieli może o lokalnych Misiewiczach, albo co innego. Nuuudy panie, nudy. Wszędzie PiS i dojna zmiana! Dariusz P., został wykopany ze Stowarzyszenia Rowerzyści ze Stali. Chcieł narzucić swoją hegemonię wśród miłośników aktywnego wypoczynku, a i bez zgody zarzadu, próbował wykorzystać wizerunek Stowarzyszenia do zaspokojenia i osiąganiecia swoich celów. |
|
|
|
|
W końcu jakiś pozytywny news. Od teraz to stowarzyszenie jest apolityczne.
|
|
|
|
|
Jednym słowem Rowerzyści ze Stali przyłączyli się do dojnej zmiany. A w zamian za co, można spytać?
Swoją drogą to pan P. gonił innych z Rowerzystów, a teraz im się odmieniło? |
|
|
|
|
CYTAT („wyborca”) W końcu jakiś pozytywny news. Od teraz to stowarzyszenie jest apolityczne. Czy jest apolityczne, to trzeba by zapytać Klaudię K., lub kogoś z Zarządu Stowarzyszenia. Pan Dariusz P., miał znaleźć i zadbać o sponsorów, za to, jak każdy polityk, bezinteresownie zadbał o swoje interesy. CYTAT („stalowiak2”) Jednym słowem Rowerzyści ze Stali przyłączyli się do dojnej zmiany. A w zamian za co, można spytać? Swoją drogą to pan P. gonił innych z Rowerzystów, a teraz im się odmieniło? Wyjaśnij, co rozumiesz przez twierdzenie że pan Dariusz P. gonił innych z Rowerzystów, a teraz im się odmieniło? Ja mam wrażenie, że raczej nie udało im się ułożyć, do dojnej zmiany. Chociaż, nigdy nic nie wiadomo. |
|
|
|
|
Najbliższe wybory - samorządowe - odbędą się w 2018 roku. |
|
|
|
|
Nacht Ty wiesz ile lat wynosi kadencja Prezydenta? A może już masz info o skróceniu kadencji?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Rzeczywiście, to jest 5 lat. Więc wybory prezydenckie będą dopiero w 2020 roku... |
|
|
|
|
Bo to już praktycznie car, tylko że się tak nie tytułuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Okazji do śmiechu nawet nie musisz bardzo szukać. Zero, były Ambasador Polski w Watykanie nie wierzy w Boga Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Samo nazwisko tego gościa z brodą w czarnej kurtce mówi wszystko
|
|
|
|
|
Zdaje się zacznie się dziać za sprawą posady dla Misiewiczówny w miejskim żłobku
|
|
|
|
|
No przecież konkurs nie wyłonił dyrektora?
http://stalowemiasto.pl/artykuly/artykuly.php?mode=pokaz&id=39948#skomentuj No chyba, że jest ktoś po za konkursem? Podaj nazwisko tego Misiewicza. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT No przecież konkurs nie wyłonił dyrektora? http://stalowemiasto.pl/artykuly/artykuly.php?mode=pokaz&id=39948#skomentuj No chyba, że jest ktoś po za konkursem? Podaj nazwisko tego Misiewicza. Zapomniałeś jak sam szukałeś protekcji ? Tacy konbinatorzy jak Ty to bardzo krótką mają pamięć. |
|
|
|
|
Moim zdaniem, najciekawsze są moje własne tematy. |
|
|
|
|
Andrzejek
Nazwisko Misiewiczówny zapewne wkrótce poznamy! |
|
|
|
|
CYTAT („Nacht”) Moim zdaniem, najciekawsze są moje własne tematy. Tomaszu, chłopcze - przecież Ty nie masz własnego zdania. Więc nie schlebiaj sobie. |
|
|
|
|
CYTAT Moim zdaniem, najciekawsze są moje własne tematy. Takie ciekawe, że co drugi zamykam, a do bana brakuje Ci 40%. |
|
|
|
|
CYTAT („panna_pina”) Takie ciekawe, że co drugi zamykam, a do bana brakuje Ci 40%. Jakby na to nie patrzeć, brzmi jak zwykle grożnie. Czyli znów nie ma co liczyć, na wielkie zmiany jakie podobno mieły tu nastąpić. |
|
|
|
|
CYTAT (podróbka Babana) Zapomniałeś jak sam szukałeś protekcji ? Tacy konbinatorzy jak Ty to bardzo krótką mają pamięć. Tak, szukałem? A u kogo? No i na jakie stanowisko? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Zdaje się, że na nazwisko Misiewiczówny poczekamy do wiosny, aż zrobi papiery potrzebne do objęcia stanowiska.
Ktoś narobi się z otwarciem placówki, a taka przyjdzie na gotowe |
|
|
|
|
Nudno? To ja zadam nurtujące mnie pytanie - co dobrego dla Stalowej Woli zrobiła senator Sagatowska?
Chcący szuka rozwiązania, leniwy - wymówki. |
|
|
|
|
CYTAT Moim zdaniem, najciekawsze są moje własne tematy. Ty jednak żyjesz w swoim wyimaginowanym świecie. |
|
|
|
|
CYTAT („manukun”) Nudno? To ja zadam nurtujące mnie pytanie - co dobrego dla Stalowej Woli zrobiła senator Sagatowska? A tak przy okazji zapytam - co dobrego dla Stalowej Woli zrobił były radny miejski Dariusz Przytuła. |
|