|
|
|
Nuda w stalowemiasto pl
Nic nie piszecie Nie ma nowych pomysłów typu... wyremontujemy za 1. 5mln przejście nad torami Nie ma ogrzewane przystanku na Al.JP2 Miały pociągi jeździć co dwie godziny Stoi już Galeria Dworcowa i naprzeciw Galeria Stalowa czy tam Miejska Pięknie wyglądają świetlne tablice na przystankach mks Mamy super przyłącze do mega szybkiej S9 pod Rudnikiem Co tam jeszcze... masakra ile to miało być... jest lub będzie. Normalnie jak w Kielcach. A o mega super autobusie nie wspomne. Dzięki niemu wreszcie mamy tłok w mks |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zgodnie z przewidywaniami Misiewiczówna ma być dyrektorką nowego miejskiego żłobka i to bez konkursu Trzy osoby, które do konkursu przystąpiły zdaniem komisji nie nadawały się, a ta i owszem
Jakież to ona ma kompetencje, których nie mieli ci z konkursu? |
|
|
|
|
Nudno? A posty Nachta o batalionach, bezdomnych itp? Helołłłłł
|
|
|
|
|
nacht daje rade niema tu nudy
|
|
|
|
|
Mi, na razie tu nie nudno.
|
|
|
|
|
Znudzenie to stan umysłu który nie ma pomysłu na zagospodarowanie czasu. Siedzicie na forum... a może by tak posprzątać w piwnicy ? Albo umyć rower ? |
|
|
|
|
CYTAT Znudzenie to stan umysłu który nie ma pomysłu na zagospodarowanie czasu. Siedzicie na forum... a może by tak posprzątać w piwnicy ? Albo umyć rower ? |
|
|
|
|
W sensie że, zrobiłem porządki. I powyrzucałem trochę śmieci. |
|
|
|
|
CYTAT W sensie że, zrobiłem porządki. I powyrzucałem trochę śmieci. |
|
|
|
|
Zaczynam się gubić w twoim toku rozumowania. |
|
|
|
|
CYTAT To chyba oczywiste, że posprzątałem swoją piwnicę i swoje rzeczy. Mam nadzieję, że zostawiłeś kilka słoików. Mogą się przydać. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT To chyba oczywiste, że posprzątałem swoją piwnicę i swoje rzeczy. Mam nadzieję, że zostawiłeś kilka słoików. Mogą się przydać. O co z tymi słoikami chodzi,co ten Nacht nawywijał? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Przecież każdy wie, że to Florek. Moszna? Moszna! :-)
|
|
|
|
|
No patrz,nie jestem w temacie, nie wiem o co chodzi
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Zaczynam się gubić w twoim toku rozumowania. |
|
|
|
|
Którego dostawcę internetu polecacie?
|
|
|
|
|
Sercowy chłopak Król oszustw "na wnuczka" nie stawił się na komisariacie. Adwokat: ma problemy z sercem, usprawiedliwienie potwierdził lekarz. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
To ja też z innej "gruchy"..'
Też macie problemy ze zdrowym snem, tj. zaśnięciem, budzeniem się o różnych, dziwnie wczesnych porach dnia???.... U mnie godz. 3:36-39 prawie jak wyrocznia.... Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
Ostatnio wiele osób ma taki problem.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|