|
|
|
CYTAT Odbieraj to jak chcesz... z osobnikami twojego pokroju dialogu nie ma. Nie pozdrawiam. Kosmiter po co ty sie chlopie unosisz, czy bedzie Trump czy Clinton dla ciebie szarego polaczka ze Stalowej Woli nic to nie zmieni, kto inny tym swiatem rzadzi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT czy bedzie Trump czy Clinton CYTAT nic to nie zmieni, kto inny tym swiatem rzadzi. Są też domysły, że wygrana clinton jest pewna, a trump jest tylko aktorem w tym spektaklu który tylko odgrywa role konkurenta. Na marginesie trump miał krótki występ w kevinie samym w nowym jorku. https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Odbieraj to jak chcesz... z osobnikami twojego pokroju dialogu nie ma. Nie pozdrawiam. Kosmiter po co ty sie chlopie unosisz, czy bedzie Trump czy Clinton dla ciebie szarego polaczka ze Stalowej Woli nic to nie zmieni, kto inny tym swiatem rzadzi. Skąd ci przyszło do głowy, że ja się unoszę? Zwyczajnie nie prowadzę rozmów z ignorantami bo po co? Nie ważne co powiesz/napiszesz, oni i tak wiedzą swoje... A jak to napisałeś "szarych polaczków" to szukaj może u siebie w drzewie genealogicznym. Nawet nie masz pojęcia czy jestem ze Stalowej Woli... A jeśli chodzi o wpływ wyborów w USA... otóż bardzo się zdziwisz jak duży będzie to miało wpływ na nas wszystkich. |
|
|
|
|
Heniek uważaj bo trafiłeś na kogoś z "rodowodem" ...
A "pustych ignorantów" Kosmitier to już chyba wiesz gdzie możesz sobie szukać ... No dziś będzie wielki dzień ... Tylko jak to jutro będą mówić na Billa Pierwszy Gentlemen ? "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
Wyniki wyborów będą znane jutro rano, czasu polskiego. |
|
|
|
|
Jak to jest ze na wszystkich wirualnych i onetach pieprza ze clinton wygrala w stanie new hampshire a w rzeczywistosci po podliczeniu wszystkich glosow przegrala 32-25. Czy "dziennikarze" z tych portali maja ludzi za debili? To juz jest przegiecie wciskac taka scieme
|
|
|
|
|
Przecież Nacht napisał wyraźnie -"Ale ja już dzisiaj, mogę wam powiedzieć że wygra Hillary Clinton." Te przytoczone przez Ciebie "jaciek" media zawsze słuchają się proroków.
|
|
|
|
|
http://www.euronews.com/2016/11/08/us-election-results-early-lead-for-trump-after-midnight-voting-in-new-hampshire
Oby sie mylil |
|
|
|
|
CYTAT Heniek uważaj bo trafiłeś na kogoś z "rodowodem" ... A "pustych ignorantów" Kosmitier to już chyba wiesz gdzie możesz sobie szukać ... No dziś będzie wielki dzień ... Tylko jak to jutro będą mówić na Billa Pierwszy Gentlemen ? Na Billa? hahaha chyba Pierwszy Alfons :-) odnośnie uciążliwej przypadłości naszego forum... Komory Bezechowej... wytłumia każdą informacje Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Donald Trump and Hillary Clinton started off neck-and-neck in the 2016 presidential election, as Trump won over the voters of three New Hampshire precincts early Tuesday morning, 32-25.
Polls opened and shut quickly in the tiny hamlets of Dixville Notch, Hart’s Location and Millsfield just after midnight Tuesday. Under New Hampshire state law, communities with fewer than 100 voters can get permission to open their polls at midnight and close them as soon as all registered voters have cast their ballots. Clinton won more votes in Dixville Notch and Hart’s Location, but Trump was the overwhelming favorite in Millsfield, with a 16-4 advantage. Libertarian Gary Johnson picked up three votes. Bernie Sanders, John Kasich and 2012 Republican presidential nominee Mitt Romney got write-ins. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Mam już pierwsze, nieoficjalne wyniki wyborów. |
|
|
|
|
W jakich stanach wygrywa?
|
|
|
|
|
Jaciek, detale będą jutro rano. |
|
|
|
|
Jak niewazne, pytam z ciekawosci, jak sie ma sprawa w ohio? Na florydzie?
|
|
|
|
|
:-) @Nacht, a co zrobisz jeżeli nie?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Na Billa? hahaha chyba Pierwszy Alfons :-) Nie żartuj mieli by wołać na Billa tak samo jak na ciebie ... Popatrzmy teraz na panią Trump ... Ta jest przykład dam ... ona jak dała Donaldowi to do dziś wie za co Bo sam wiesz jak jest u pisowskich dam ... jedna da za wino marki wino i komórkę ...po winie kac ... ale przynajmniej komórka się "przyjęła" i za 9 miesięcy wpadnie 4 tyś ... "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
Zszedłeś z bananowców na psy
Mam wyrzuty sumienia bo poczułam się częściowo odpowiedzialna. Obiecałam jednak, a ja słowa dotrzymuję. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Podobno, podobno dziś o godzinie 8:00 czasu polskiego, pojawił się nowy kandydat na prezydenta USA, znane są tylko inicjały JK i 120% że wygra
Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
Wygra Trump
|
|
|
|
|
Nacht jak obecnie rozklada sie przewaga? Dalej +3%?
|
|
|
|
|
CYTAT Zszedłeś z bananowców na psy Mam wyrzuty sumienia bo poczułem się częściowo odpowiedzialny. Weź przestań ... chłopaki nie płaczą "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
Forex gra na Clinton
|
|
|
|
|
http://thehill.com/blogs/pundits-blog/presidential-campaign/292441-pay-for-play-is-the-clinton-way
Giełda czeka.. Jest niespotykana frekwencja wyborcza, walka jak w Polsce :-) Naród powstaje z kolan również za oceanem Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Wygra Clinton. |
|
|
|
|
Od kiedy Demokraci chcą sprowadzać islamistów, miłość meksykanów się skończyła. Meksykanie to katolicy. Nawet poparcie LGBT dla liberałów oziębło po rozrywkach na Florydzie.
Taki rozdźwięk miedzy propagandą a naocznym doświadczeniem może przejść tylko w Reichu Angeli. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|