|
|
|
Orientuje się ktoś, kiedy otwarcie Kfc w Stalowej?
Zjadłby w końcu coś ludzkiego, bo w tej chwili w Stalowej wyłącznie kebabownie się ostały, co 100 metrów kebab, ile można. Nie ma gdzie pójść wieczorem Jeśli ktoś coś wie, proszę o info. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[spam]
Wystarczy poszukać w google to nic nie boli ;) |
|
|
|
|
W Internecie jest informacja, że 25 listopada, piatek o 12-tej.
|
|
|
|
|
CYTAT Orientuje się ktoś, kiedy otwarcie Kfc w Stalowej? Zjadłby w końcu coś ludzkiego, bo w tej chwili w Stalowej wyłącznie kebabownie się ostały, co 100 metrów kebab, ile można. Nie ma gdzie pójść wieczorem Jeśli ktoś coś wie, proszę o info. W tego typu barach, czy jak to nazwać nie zjesz nic ludzkiego. Chyba ze lubujesz się w mięsie zwierząt naszpikowanym hormonem wzrostu i antybiotykami. Mam kuzyna co pracuje na takiej dużej fermie i opowiada czasami jak ten chów kurczaków wygląda. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Orientuje się ktoś, kiedy otwarcie Kfc w Stalowej? Zjadłby w końcu coś ludzkiego, bo w tej chwili w Stalowej wyłącznie kebabownie się ostały, co 100 metrów kebab, ile można. Nie ma gdzie pójść wieczorem Jeśli ktoś coś wie, proszę o info. W tego typu barach, czy jak to nazwać nie zjesz nic ludzkiego. Chyba ze lubujesz się w mięsie zwierząt naszpikowanym hormonem wzrostu i antybiotykami. Mam kuzyna co pracuje na takiej dużej fermie i opowiada czasami jak ten chów kurczaków wygląda. Jeśli chodzi o ludzkie jedzenie to dość daleko trzeba by jechać: Podczas wojny domowej w Kongo w roku 1989, Pigmeje, traktowani jako półludzie, byli zabijani i zjadani przez obie strony konfliktu. Sinafasi Makelo, reprezentant Pigmejów Mbuti, złożył w ONZ petycję o uznanie aktów Kanibalizmu na obszarze Kongo za zbrodnię przeciwko ludzkości i ludobójstwo. |
|
|
|
|
Ja się tam cieszę z otwarcia, będę dowiedział w miarę możliwości,konkurencja może weźmie się za siebie i poprawi trochę swoje menu , jeśli nie to nie utrzymają się i zniknie 100 kebabow co 100 metrow
|
|