|
|
|
Wiecie moze czy sa swiezaki dzis ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Łudzicie się, że ten zbieracz kurzu to premia za zakupy, które i tak mieliście zrobić, a tymczasem nic o tym nie wiedząc zapłaciliście już kilka razy za te maskotki. Sama Biedronka przyznaje, że od czasu wprowadzenia kart obroty wzrosły.
|
|
|
|
|
Jak macie potrzebę kupienia dziecku tej maskotki, to zawsze można zamówić stąd:
|
|
|
|
|
Pojechałam z mezem a tam szal pelno ludzi w kasie w kolejce z maskotkami mysmy wzieli truskawke tylko one zostaly. W godzinę zostaly oproznione dwa pudla a idzie nowa kolekcje z Niemiec od grudnia beda nowe np kalafior
|
|
|
|
|
CYTAT (mokasyn) Łudzicie się, że ten zbieracz kurzu to premia za zakupy, które i tak mieliście zrobić, a tymczasem nic o tym nie wiedząc zapłaciliście już kilka razy za te maskotki. Sama Biedronka przyznaje, że od czasu wprowadzenia kart obroty wzrosły. Pewnie, że obroty wzrosły. Ja nie zacząłem wydawać więcej. Może więc nowi klienci? Proponuję maść na ból doopy ;-) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Jutro rano w rozwadowie, dzisiaj naprzeciwko pks były
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (mokasyn) Łudzicie się, że ten zbieracz kurzu to premia za zakupy, które i tak mieliście zrobić, a tymczasem nic o tym nie wiedząc zapłaciliście już kilka razy za te maskotki. Sama Biedronka przyznaje, że od czasu wprowadzenia kart obroty wzrosły. Pewnie, że obroty wzrosły. Ja nie zacząłem wydawać więcej. Może więc nowi klienci? Moderowano przez: magpie Przepychanki słowne- kosz
|
|
|
|
|
Prosimy o zachowanie kultury wypowiedzi i rozmowę na temat.
|
|
Dołączył: 19 Lut 2008r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Zachowanie ludzi - w tym przypadku występujących jako kupujących - świadczy o tym, jak dobrą robotę zrobili marketingowcy Jeronimo Martins.
Skutecznie wskazali klientom co jest im "potrzebne i niezbędne", umiejętnie używając do tego celu dzieci jako narzędzia wywierania wpływu i każąc za to słono zapłacić. Coś czego przed chwilą nikt nie potrzebował i czego pewnie by nie kupił, urosło do niesamowitego poziomu potrzeb niemalże pierwszego rzędu. |
|
|
|
|
Moderowano przez: magpie Nie na temat
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Myślę że ci marketingowcy sami są zdziwieni, najlepiej świadczy o tym brak tych zabawek, popyt przekroczył przewidywania i ich nie ma.
Sprawa ciężka do pojęcia, w okresie Gomułki czy Bieruta to bym jeszcze zrozumiał zafascynowanie tymi kolorowymi pluszakami. |
|
|
|
|
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
Ludziom uganiającym sie za tymi pluszakami powinni wyprodukować nową partie ale tylko i wyłącznie cebuli, żeby za kazdym razem jak na nią będą patrzyli przypominała im kim są.
|
|
|
|
|
W Biedronce w Rozwadowie są zapisy na "świeżaki" :-);-)
|
|
|
|
|
Dla niektórych Świeżaki są szałem i czymś ważnym a dla innych wypisywanie głupot na stalowym mieście.
Po co zbieracie punkty na stacjach paliw i wymieniacie na np. patelnie czy inne ustrojstwo?? Tam też fanty przekraczają swoją wartość kilkukrotnie jak nie więcej. I tak musicie zatankować a punkty przy okazji się zbiera, to samo w biedrze. Sami nie zbieracie to nie wiem co was tak to boli że ktoś zbiera i ugania się po mieście za tym. Komentując to w tak beznadziejne sposoby nie różnicie się nic od tych co by oddali życie za naklejkę. |
|
|
|
|
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Również chętnie odstąpię 31naklejek świeżaki za duża czekoladę lub płaskie mleczko (MIlka)
|
|
|
|
|
Pod PKS-em też są zapisy.
|
|
|
|
|
Ja mogę oddać 20 za wedlowską truskawkową ;-)
|
|
|
|
|
Nie mogę sie doczekać piątkowej promocji w Lidlu gdzie będzie -70% na wyciskarke do cytryn. To dopiero będzie walka. Może zdąże z rana przyobserwowac jak cebula szturmuje drzwi
|
|
|
|
|
CYTAT Nie mogę sie doczekać piątkowej promocji w Lidlu gdzie będzie -70% na wyciskarke do cytryn. To dopiero będzie walka. Może zdąże z rana przyobserwowac jak cebula szturmuje drzwi a bo promo z oddawaniem pustych opakowan juz sie przedwczesnie skonczylo haha ?!? Dzis tesco - najwieksza kolejka po karpia, chyba w tym roku braknie skoro juz ludzie kupuja ... |
|
|
|
|
Oj nie widziałam,że te naklejki takie cenne,nigdy nie brałam.Jakiś czas temu widziałam te maskotki w podziemnej Biedronce,są paskudne.Może lepiej kupić dziecku miśka,a warzywa podać na talerzu?
|
|