|
|
|
Od Kwietnia 2017 roku, w Giżycku, mają stacjonować elementy 3 Brygady amerykańskiej 4 Dywizji Piechoty. Które ? Dokładnie niewiadomo. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No ja myślę źe najlepiej jak by ich się wykastrowało to zdolność bojowa podniosłaby się o jakieś 42% !!
|
|
|
|
|
a ja mysle ze nacht jesteś psychicznie chory
|
|
|
|
|
Mówiąc precyzyjnie: jest to 3 Brygada 4 Dywizji Piechoty III Korpusu Armii (Wojsk Lądowych). |
|
Dołączył: 20 Cze 2012r. Skąd: StaloweMiastoToDupa Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
W Kurozwękach widziano górali z tradycyjna bronią. Czuli sie sielsko dlatego nie polała sie krew.
|
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT (Nacht) P.S. Na chwilę obecną, USA mają w Polsce trzy czołgi Abrams,.. Weź chłopie przestań pisać bzdury. W temacie"Nowe ukraińskie rakiety ziemia-ziemia,"już wypisywałeś te swoje mądrości i użytkownik o nicku Inni Cię naprostował CYTAT (Inni) Osobiście naliczyłem siedemnaście, ale jeden zielony ludzik z obsługi tych czołgów powiedział ze jest ich więcej, a na pytanie ile to się tylko uśmiechnął,... Nacht vel Niemiec Moderator już powinien Cię dawno zbanować za używanie dwóch nicków i wypisywanie takich bzdur zaśmiecając tematy. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (Nacht) P.S. Na chwilę obecną, USA mają w Polsce trzy czołgi Abrams,.. Weź chłopie przestań pisać bzdury. W temacie"Nowe ukraińskie rakiety ziemia-ziemia,"już wypisywałeś te swoje mądrości i użytkownik o nicku Inni Cię naprostował CYTAT (Inni) Osobiście naliczyłem siedemnaście, ale jeden zielony ludzik z obsługi tych czołgów powiedział ze jest ich więcej, a na pytanie ile to się tylko uśmiechnął,... Nacht vel Niemiec Moderator już powinien Cię dawno zbanować za używanie dwóch nicków i wypisywanie takich bzdur zaśmiecając tematy. To politolog. Z takim zawodem co on może robić? Mądrzyć się na forum. btw Przyszłościowy zawód, szkoda, że nie poszedłem na politologię. |
|
|
|
|
CYTAT („Feniks”) Moderator już powinien Cię dawno zbanować za używanie dwóch nicków i wypisywanie takich bzdur zaśmiecając tematy. Podejrzewam, że wchodzicie w niepotrzebne dyskusje z Tomaszem, a później macie pretensje. CYTAT („tristan87”) To politolog. Z takim zawodem co on może robić? Mądrzyć się na forum. btw Przyszłościowy zawód, szkoda, że nie poszedłem na politologię. Niby w jaki sposób się mądrzy? Utytułowany Tomasz, sieje fermęnt na forum, a potem ma niezłą polewkę, wiedząc że ktoś zawsze odpowie na jego zaczepki. |
|
|
|
|
Mnie osobiście śmieszy.
|
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT (Reiker.eu) Podejrzewam, że wchodzicie w niepotrzebne dyskusje z Tomaszem, a później macie pretensje. Ja tam w dyskusje z nim nie wchodzę a zauważyłem,że i on jak mu ktoś coś napisze to nie komentuje. CYTAT (Reiker.eu) .. sieje fermęnt na forum, a potem ma niezłą polewkę, wiedząc że ktoś zawsze odpowie na jego zaczepki. Reasumując Twoją wypowiedź slowami byłego prezydenta Stalowej Woli: "...to taki pożyteczny i...ta na tym forum..." CYTAT (tristan87) Mnie osobiście śmieszy. Nawiasem mówiąc mnie też. |
|
|
|
|
Olać Nachta i to wszystko,niepotrzebnie chłopaka nakręcacie.
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Zdradzę wam że w strefach "dzikich" konfliktów zbrojnych - takich jak wschodnia Ukraina, Syria, czy Sudan Południowy - gdzie obowiązywania prawa międzynarodowego ma charakter bardzo warunkowy, przyszłością są rakietowe pociski artyleryjskie z głowicami chemicznymi. Konkretnie z głowicami wypełnionymi gazem neurotoksycznym. Wystarczy wymienić głowice w popularnych rakietach ziemia-ziemia od zestawów BM-21 "Grad". |
|
|
|
|
Jem kanapkę z szynka bez masla
|
|
|
|
|
CYTAT Jem kanapkę z szynka bez masla Nie zaśmiecaj nachtowi tematu, on pisze bardzo ważne rzeczy. |
|
|
|
|
ba a koło wąchocka podobno ma być ulokowana 5 brygada niedomyłków białoruskich i dziołchy już po chałupach pochowane bo bydzie kak za dieduszki cara - goriłku,kazaczok i cyka blyat...zaś koło giżyka wylądują czescy trampkarze rzucą czary na hamerynkancov i budiet prawilno giżycko wróci do rosji..
|
|
|
|
|
CYTAT ba a koło wąchocka podobno ma być ulokowana 5 brygada niedomyłków białoruskich i dziołchy już po chałupach pochowane bo bydzie kak za dieduszki cara - goriłku,kazaczok i cyka blyat...zaś koło giżyka wylądują czescy trampkarze rzucą czary na hamerynkancov i budiet prawilno giżycko wróci do rosji.. Tydzień temu o tym czytałem, więc jednak to prawda? Oby ta 5 brygada niedomyłków białoruskich nie posiadała czołgów typu M1 Abrams. |
|
|
|
|
ja myślę że Nacht powinien zostać ministrem spraw nadzwyczajnych - departament 3 badacz brygad,hamerykańców kosmitów i czarnych stóp.. po krótkim przeszkoleniu przez czeskich gringo zostałby mistrzem w ringo..
|
|
|
|
|
CYTAT [justify]Od Kwietnia 2017 roku, w Giżycku, mają stacjonować elementy 3 Brygady amerykańskiej 4 Dywizji A ja myślę że najwięcej elementów stacjonuje pod monopolowym |
|
|
|
|
Warto zauważyć, że podstawowa wersja "Bradley'a" nie było pokryta kostkami pancerza reaktywnego, i w razie trafienia granatem rakietowym (RPG) szła z dymem: |
|
|
|
|
również w okolicach hali targowej miał miejsce zmasowany desant na meliny - 5 stalowowolska brygada dryfujących korkociągów ..
|
|
|
|
|
@ Andy |
|
|
|
|
CYTAT również w okolicach hali targowej miał miejsce zmasowany desant na meliny - 5 stalowowolska brygada dryfujących korkociągów .. andy4life - dajesz dalej komedia nieziemska, można pośmiać (nie z Ciebie oczywiście) |
|
|
|
|
Niestety posada doradcy Antosia jest juz obsadzona. Harry Potter dobrze mu doradza.
|
|
|
|
|
Nacht - pogratulować wiedzy, należysz do jakiegoś stowarzyszenia/klubu?
|
|
|
|
|
Do Stowarzyszenia Upartych Idiotów...
|
|