|
|
|
Witam.
Mam pytanie jaki internet wybrać mieszka w okolicach Stalowej Woli a dokładnie w Skowierzynie. Moje wymagania od internetu: -dosyć szybki -najważniejsze STAŁY NISKI PING Mój dotychczasowy internet to MTM na prędkość bardzo nie narzekam ale PING jest nie do zniesienia przez wiekszosc dnia mam po 400-500 ping-u zdarzają sie wyjątki ze ping jest niski. Ale mi zależy na stałym niskim ping-u. Nie wiem jaki internet wybrać i jaki będzie dostępny w mojej okolicy. Prosze o pomoc. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Może internet z plusa albo playa z przenośnym ruterem tam średni ping to około 40 - 50 idź popytaj
|
|
|
|
|
Zgłoś do MTMu niech naprawią, a o graniu przez komórkowy internet zapomnij bo to poprostu nie działa.
|
|
|
|
|
Próbowałem dzwoniłem do MTM pare tygodni temu za każdym razem była ta sama odpowiedz że zgłosimy sprawę do technika ze zakłądają dodatkowe łacze zeby porpawić działanie internetu i kazali zadzwonic za tydzien i nic nie pomogło ani to ich dodatkowe łacze dalej pingi sa wysokie.
Dlatego chce zmienic dostawce. |
|
|
|
|
Zdaje się, że Cyfrowy Polsat ma taką opcję, że do dwóch tygodni (bądź tygodnia) możesz zrezygnować z ich usług, jeśli coś Ci nie będzie pasowało. Więc może warto spróbować z nimi? Router i antenę dostaniesz w salonie Plusa.
|
|
|
|
|
Zapytaj Edka czy Mundka, naszego radnego stalowowolskiego ;-)
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Ja mieszkam w radomyslu i mam Internet lte śmiga bez zarzutu ,polecam
|
|