|
|
|
CYTAT W zasadzie nie było by żadnej różnicy w stosunku do dzisiejszego ministra ;-) Nie wiadomo który byłby "lepszy" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nacht czy ty masz jakieś rodzeństwo?? )
Czy jesteś jedynakiem??? |
|
|
|
|
Jestem jedynakiem, ale jakie to ma znaczenie ? |
|
Dołączył: 20 Cze 2012r. Skąd: StaloweMiastoToDupa Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Bo wlasnie ma i mam inne pytanie czy komputer kupili ci rodzice czy to za swoje?
|
|
|
|
|
CYTAT („Nacht”) Stąd moje robocze określenie "mina śrutowa". Tomaszu, mi twoje robocze nazwy, latają koło tego co ty wkładałeś do słoika po majonezie kieleckim. Nie ma czegoś takiego, jak "mina śrutowa" i wbij to sobie wreszcie do tego tępego, pustego łba. |
|
|
|
|
@ liberoo |
|
|
|
|
Za swoje kieszonkowe które dostał od mamy i babci...
|
|
|
|
|
Za kasę którą sam zarobiłem. Ale to nie twoja sprawa. |
|
|
|
|
Po cholerę piszesz te glupoty
|
|
|
|
|
Ludzie ja przestaje pisac juz kontrtematy na jego chujowe posty. Skończcie mu odpowiadać a przestanie q chuja grać i pójdzie znowu ten politolog szlifować felgi do stalszmitu
|
|
|
|
|
Walki trwają. Pomimo zaangażowania znacznych sił lądowych, rozpoznania prowadzonego przy użyciu dronów, oraz precyzyjnych bombardowań z powietrza, irackim wojskom rządowym wciąż nie udało się wejść do centrum Mosulu. Ofensywa ugrzęzła w wąskich uliczkach wschodnich przedmieść. |
|
|
|
|
Walka trwa ,a twoi rodzice przegrali walkę i nie zdecydowali się na 2 Nacht a, bo już sami widzieli co się będzie działo
Przykro mi że nie miałeś się z kim bawić, musiałeś interesować się czymś ,czym ludzie dorośli się interesują, nie mailem brata nie miałeś siostry , rodzicielskiej miłości prwnie też nie , został ci komputer kupiony za swoje... babcia która cie przygarniala , i dlatego od roku w którym kupiłeś komputer zacząłeś czytać wszytko co Google pisze ale i tak nie byłeś doceniany....wprowadziłem nowy krok w swoim życiu, kopiowanie z różnych źródeł wiadomości których sam nie rozumiesz i pomyśles wtedy ,ktoś na pewno odpisze będę miał przyjaciół, bo jak kogoś inaczej można nazwać skoro mnie wysłucha napisze...czego chcec od życia więcej.Nacht znalazł ludzi i artykuły i wszytko inne Wreszcie został zaakceptowany i ktoś może go wysłuchać a on sam z radości otwiera laptopa na którym od razu loguje się na stalowe miasto i z radością widzieć że ktoś odpisał |
|
|
|
|
Wiele mniejszych lub większych kolumn irackich pojazdów wojskowych ugrzęzło w tych wąskich uliczkach na dobre. Zostały opuszczone, a ich zawartość przejęta przez dżihadystów. |
|
|
|
|
1 Grudnia 2016 roku. |
|