|
|
|
Jakie macie opinie o ciastach z Jagiellonki?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kup sobie kawałek, skosztuj i będziesz mial swoją opinię. Czekać tylko na tematy jak podcieracie sobie tylki.
|
|
|
|
|
Do kierowcyBusa - dziękuję za odpowiedź na tak niskim poziomie. Po to jest forum aby wymieniać się opiniami, doświadczeniami itp. Nie masz nic mądrego do powiedzenia- nie odpowiadaj.
|
|
|
|
|
A Ty myślisz ze zazdrosnicy czy konkurencja napisze Ci prawdę? Kup sobie i będziesz miała opinię z pierwszej ręki.
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT A Ty myślisz ze zazdrosnicy czy konkurencja napisze Ci prawdę? Kup sobie i będziesz miała opinię z pierwszej ręki. Ona nie musi kupować opycha się nimi jak nie zejdą, ale chce wiedzieć czy tym co kupują smakuje. życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
I tu się niestety ale mylisz. zamierzam zamówić ciasto na uroczystość rodzinną i zastanawiam się pomiędzy Jagiellonką a Lokomotyczem.
|
|
|
|
|
Gdzie ta Jagiellonka?
|
|
|
|
|
dla mnie bardzo dobre. wcześniej nie słyszałam o tej cukierni, ostatnio próbowałam kilka icast od nich mi smakują. zamówiłam tam torcik na urodziny. ale każdy lubi co innego,takze mysle trzeba spróbować i samemu ocenić
|
|
|
|
|
a sklep jest w bloku za dużym kościołem w tunelu
|
|