|
|
|
czy ktos mógłby polecić sklep w Stalowej Woli ,gdzie mozna kupic dobry(który posłuży kilka lat ) męski zegarek?
jakie sa Waszym zdaniem dobre marki w niezawygorowanej cenie?(max 500zl) chodzi mi o zegarek na pasku skórzanym, wielofunkcyjny dobrej marki(najlepiej made in Switzerland .min50%) czy warto kupowac takie rzeczy na allegro? czy lepiej na miejscu? jakie sa Wasze doświadczenia związane z zakupem zegarków, opinie itp? Nie chce zapłacić większej marży niz wartosc zegarka... proszę o mądre rady , inne (rady) zignoruje! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Polecam firmę FOSSIL, ostatnio zamawiałam komuś na urodziny z tej strony http://zegaris.ipr.pl , sklep mieści się w Rzeszowie...także nie ma problemu z reklamacją
|
|
|
|
|
W stalowowolskich sklepach sporo przepłacisz, nawet drugie tyle. Kup w sklepie internetowym. Ja kupiłem na allegro od sprawdzonego sprzedawcy Festinę za 320zł, faktura, gwarancja itp. W Vivo taki sam 600zł.
|
|
|
|
|
odradzam sklepy tzn użytkowników na allegro, z racji że można łatwo kupić kopię,polecam sklepy firmowe w internecie, czasami można wychaczyć fajny zegarek w promocji, przy zakupie markowego sprzętu sprawdź czy dostaniesz świadectwo oryginalności
|
|
|
|
|
Sa super zegarki w APART w galerio Vivo .Od 4000 tys do 15000 zl .Naprawde warto
|
|
|
|
|
Fossil, Timex, mam też dwa zegarki Armani i nie mogę narzekać, wymieniam tylko baterie. Mąż ma też Timex i Swatch, nie ma z nimi żadnych problemów.
|
|