|
|
|
Wolność to umowa w której obie strony dotrzymują słowa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
"A ja nie bardzo rozumiem gdzie jest problem. Forum to miejsce wymiany informacji. Nie ma obowiązku czytania wszystkich tematów" - dokładnie tak. |
|
|
|
|
CYTAT A ja nie bardzo rozumiem gdzie jest problem. Forum to miejsce wymiany informacji. Nie ma obowiązku czytania wszystkich tematów. Można zwyczajnie ignorować konkretnych użytkowników. Chcesz to czytasz a jak nie to nie. Widać, że na tym forum są tacy którzy chcieli by podporządkować sobie innych i nakazać im "odpowiednie" pisanie. Tacy z was wolnościowcy. A gdzie lżenie patriotów i chrześcijan? CYTAT Wolność to umowa w której obie strony dotrzymują słowa. 0:3 Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Art2 ty osobiscie ustawiales ten ranking pod nachta czy ogolnie pod osoby w forum? bo jest to zupelnie niedorzeczne i iracjonalne...
|
|
|
|
|
CYTAT Art2 ty osobiscie ustawiales ten ranking pod nachta czy ogolnie pod osoby w forum? bo jest to zupelnie niedorzeczne i iracjonalne... Nie wiem co chciałeś powiedzieć, ale wszystko napisałam powyżej, 0:3 to wynik tego meczu. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT "A ja nie bardzo rozumiem gdzie jest problem. Forum to miejsce wymiany informacji. Nie ma obowiązku czytania wszystkich tematów" - dokładnie tak. Informacja? Podano ci jak się wypisać już dawno. Jak chcesz kpić z ludzi to ludzie kpią z ciebie. Demokracja, od roku. Płakać stare Trolle nie będą. Tak ujmującego tłumaczenia inteligencji forumowiczów przez regresa jeszcze nikt nie odważył sie tutaj napisać. Równie dobrze mogłeś napisać, od$!#&*$e się. PS. Jak ci się nie spodobało to Nacht nie czytaj. Siema |
|
|
|
|
Moja Kochana Art |
|
|
|
|
Witam
Uwaga!!! Uwaga!!! Nacht się chyba zakochał!!! Oby to nie była nieszczęśliwa miłość Pozdrawiam |
|
|
|
|
Swoją drogą, kto by pomyślał, że tak łatwo zostać legendą forum |
|
|
|
|
Raczej przyglupem forum...
|
|
|
|
|
CYTAT („Nacht”) Swoją drogą, kto by pomyślał, że tak łatwo zostać legendą forum Tomaszu, jesteś zwykłym spamerem. CYTAT („Apoel_Nikozja”) Raczej przyglupem forum... Tomasz, napewno nie jest normalny. |
|
|
|
|
9 grudnia ...Międzynarodowy Dzień Dziewic. Już miałem składać nachcikowi życzenia ale pomyślałem ze może przy okazji jego wizyt w zakładach psychiatrycznych ktoś go tam rozdziewiczył ( jakiś inny pacjent ) .
|
|
|
|
|
CYTAT („Mariusz77”) 9 grudnia ...Międzynarodowy Dzień Dziewic. Już miałem składać nachcikowi życzenia ale pomyślałem ze może przy okazji jego wizyt w zakładach psychiatrycznych ktoś go tam rozdziewiczył ( jakiś inny pacjent ). Obawiam się, że Tomasza, to jakiś katecheta - przerysował (wykorzystał) i stał się: odstępcą (apostatą). |
|
|
|
|
CYTAT Obawiam się, że Tomasza, to jakiś katecheta - przerysował (wykorzystał) i stał się: odstępcą (apostatą). Ja bym obstawiał ten zakład jednak . No ale może i tak być jak piszesz . |
|
|
|
|
Nacht ty zakalo!!!
|
|
|
|
|
Jakkolwiek nie ocenisz, po "sok..." nie sięga. A to samo, na tle twardego jądra "niemego" regresu jest nobilitujące. Lubi monologi, ale czy jest ktoś bez słabości.
|
|
|
|
|
Widzę, że kompleksy i schizy dają o sobie znać... |
|
|
|
|
CYTAT Widzę, że kompleksy i schizy dają o sobie znać... Nareszcie zauważyłeś u siebie ten problem. |
|
|
|
|
@ WHO |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT (Nacht) Myślę że patrzymy w różnych kierunkach, i nie myślimy o tym samym. Na 100% patrzycie w różnych kierunkach z tym tylko,że WHO patrzy w tym dobrym a Ty jak zwykle nie wiadomo gdzie. |
|
|
|
|
Nacht, co zrobiłeś?
|
|