|
|
|
Widzial ktos gdzies jakis plug? sypie juz kilka h a u mnie przez osiedle zaden nie przejechal....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
samo sie rozpuści
|
|
|
|
|
Jakieś 15 minut temu jeden jechał Okulickiego pod wiaduktem.
|
|
|
|
|
U mnie zima zaskoczyła wczoraj. Wieczorem wszyscy ślizgali się po chodniku. Nie trzeba iść na lodowisko.
|
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Widzial ktos gdzies jakis plug? .... Nadbereżny nie przewidział opadów i pewnie kaski nie zabezpieczył na sezon zimowy. |
|
|
|
|
wczoraj wieczorem jechała solniczka kolo Macdonalda
|
|
|
|
|
Jednak zaskoczyła dziś rano...
|
|
|
|
|
Hajs poszedł na 'celebrytów' na dniach Stalowej Woli i pójdzie na sylwestra pod mdk.
Także sorry w tym roku chodzimy up%%%% w śniego-błocie, bo sobie niereformowalne towarzystwo wybrało socjalistę na prezydenta, zresztą jak i cały rząd warszawski. |
|
|
|
|
Snieg jest???? czy niema???
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT Snieg jest???? czy niema??? Nie ma, trochę błota pośniegowego zostało, ale lewackie durnie muszą sobie ciśnienie upuścić i biją piane z byle gówn.... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Snieg jest???? czy niema??? Nie ma, trochę błota pośniegowego zostało, ale lewackie durnie muszą sobie ciśnienie upuścić i biją piane z byle gówn.... Masz rację, po co odśnieżać, jak za dzień, tydzień, miesiąc i tak stopnieje... |
|
|
|
|
Ja się nie czuję zaskoczony. |
|
|
|
|
Już nie trzeba większego zaskoczenia jakie było 8 grudnia, w czwartek. Wyszłam z domu o 6.45, chodniki tak oblodzone, że nie mozna było utrzymać się na nogach.Przy alejach J.P jedna wielka szyba na chodniku, nie sposób było przebrnąć by przejść przez jezdnię. Ludzie przewracali się jak kawki. Piaskarka wjechała na chodnik o godz 7.20 jak już masa ludzi porządnie się potłukła.Na jutro zapowiadają gołoledź z rana. Aż boję się pomyśleć czy po dzisiejszym deszczu ktokolwiek zadba o oblodzone rankiem chodniki.
|
|