|
|
|
Hej! Organizował ktoś z tu obecnych wesele w Sezamie? Jeśli tak to proszę o podzielenie się wrażeniami Czy to prawda, że w tej małej sali robi się wesela do 100 osób? Planujemy na góra siedemdziesiąt, ale zaczynam się niepokoić, że nawet jeśli tyle wejdzie to będzie straszny ścisk podczas tańczenia
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Do tańczenia przecież jest osobny parkiet ;), brat miał tam wesele było właśnie 100 osób. Miejsca było dla wszystkich
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
Miałem na małej sali na 90 osób. Żadnego ścisku, parkiet do tańca pod nosem, dlatego ludzie bawili się chętnie i wspólnie. Żeby potańczyć wystarczyło wstać i już się człowiek bawił. Nikt nikomu nie zawadzał. Jak dla mnie idealnie, polecam.
|
|
|
|
|
Spokojnie się pomieścicie
|
|
|
|
|
Byłem dwa lata temu w tej małej sali na weselu, to tak szczerze miejsca było wystarczająco. Dobrej zabawy!
|
|
|
|
|
Dziękuję serdecznie za odpowiedzi, na chwilę się uspokoiłam ;)
|
|
|
|
|
A mnie fascynuje coś innego.
|
|
|
|
|
CYTAT A mnie fascynuje coś innego. Myślę, że świetną sprawą byłoby wesele w namiocie takim jak https://dascompany.com/namioty-weselne. Często widać takie wydarzenia w filmach, a mi nie było jeszcze dane uczestniczyć w takim weselu. A Wy kiedyś takie wesele przeżyliście? Faktycznie jest dużo lepiej niż na zwykłym weselu? Kiedyś na wsi wszystkie wesela były pod namiotem. Rozkładano namiot na podwórku, zapraszało się całą wieś i było SUPER. Nie to co teraz. |
|