|
|
|
Prosze o informacje gdzie kupie w Stalowej Woli kompletne przebranie swietego Mikolaja.Dziekuje i pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Smyk
|
|
|
|
|
Rossmann 19,99. Taki sam strój w Smyku 35zł.
|
|
|
|
|
Od zawsze wiadomo, że Smyk to cholernie drogi sklep. Ceny jak z kosmosu.
|
|
|
|
|
CYTAT Od zawsze wiadomo, że Smyk to cholernie drogi sklep. Ceny jak z kosmosu. Smyk to stosunkowo mała sieć polska, Rossman to kolos z Niemiec - stąd różnica w cenach, nie każdy jest w stanie osiągać takie ceny, tu trzeba być dużą siecią. Faktycznie jednak w Smyk'u można kupować tylko z uwagi na to, że to polskie (w sensie sieć, nie produkty oczywiście), albo na promocjach, kiedy ceny w końcu są ok |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Od zawsze wiadomo, że Smyk to cholernie drogi sklep. Ceny jak z kosmosu. Smyk to stosunkowo mała sieć polska, Rossman to kolos z Niemiec - stąd różnica w cenach, nie każdy jest w stanie osiągać takie ceny, tu trzeba być dużą siecią. Faktycznie jednak w Smyk'u można kupować tylko z uwagi na to, że to polskie (w sensie sieć, nie produkty oczywiście), albo na promocjach, kiedy ceny w końcu są ok |
|
|
|
|
CYTAT Pytam z ciekawości czy produkt różni się tylko ceną?Czy może ceną,producentem i jakością? Pytanie nie do mnie Ja się wypowiedziałem, praktycznie nie na temat sorki za off top. Ale jedna i druga sieć sprzedaje podobne produkty rodem "z Chin", więc jakość pewnie porównywalna. |
|
|
|
|
wszystko to co mamy w sklepach jest chinskiej produkcji. Rzadko a nawet bardzo rzadko można znaleźć na metce inne oznaczenie niż Made in China
|
|
|
|
|
W sklepach nie widziałem żadnego stroju prawdziwego Świętego Mikołaja.
Jeżeli już to strój przerośniętego krasnala "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
A może taki?: http://dlaka(...)438,9468
|
|
|
|
|
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
W każdym ciuchlandzie teraz jest zatrzęsienie tych strojów.
|
|
|
|
|
CYTAT W każdym ciuchlandzie teraz jest zatrzęsienie tych strojów. ale nie takich: bo to jest prawdziwy strój Św. Mikołaja http://dlaka(...)438,9468 "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|