|
|
|
Czy znacie jakieś miejsca w Stalowej Woli, w których "straszy" ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jest dom przy drodze Nisko - Stalowa Wola, w którym straszy. TVN kręcił tam odcinek programu, Strefa 11.
http://stalo(...)id=25780 |
|
|
|
|
To już było, i podobno wcale nie jest nawiedzony. |
|
Dołączył: 5 Sty 2009r. Skąd: Aluminiowy Padół Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
"straszy" w Uniwheels Production Poland, Stalowa Wola, Mościckiego 2.
Całą dobę, jazda murowana. . Nawiedzone miejsce, zapewniam. pukając się w czoło, pokazujesz najsłabiej funkcjonujący element Twojego organizmu! |
|
|
|
|
Z tego co co pamiętam to w na jest taki dom na drodze St. Wola - Nisko ( po lewej stronie jadąc od St. Woli). W tej chwili jak dobrze pamiętam jest na nim reklama pewnej firmy ochroniarskiej.
Cytat z pewnego forum: "W Nisku (woj. podkarpackie, koło Stalowej Woli) jest nie tyle co nawiedzony budynek, co lasek. Jak się zwie - zapomniałam. W każdym razie uchodzi za miejsce nawiedzone. Podobno słychać tam krzyki, płacze... To, co jest na pewno prawdą to to, że jest to miejsce bardzo lubiane przez samobójców, a kiedyś w czasie wojny mordowano tam Żydów. Nie byłam tam w nocy, nie sprawdzałam, nie jestem w stanie napisać więcej. Słyszałam też, że gdzieś w lasach w okolicy Bojanowa jest nawiedzona polana, lecz do tego podchodzę z dużym sceptycyzmem. Polana ta jest na drodze między miastem a dyskoteką, historie o dziwnych wydarzeniach opowiadają głównie nastolatki wracające samotnie w środku nocy przez las do domu. Czyli grupa dość podatna na autosugestię. " Chyba był tam nawet kręcony program "Nie do wiary" |
|
|
|
|
To już coś ! Chętnie bym ten lasek odwiedził. |
|
|
|
|
Co bys zrobil? Odwiedzil? Zwariowales? Chcesz wyjac z domu? Zostawic komputer? Odciac sie od internetu? Kolego lepiej to przemysl, wychodzenie z domu nie jest do konca bezpieczne, po ulicach chodza prawdziwi ludzie, mozna sie latwo na nich natknac. Przy twojej niesmialosci i fobiach moze wyjsc z tego spory problem
Moderowano przez: panna_pina 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie:
2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku 2.7. wpisów niezgodnych z tematyką danego działu, dyskusją prowadzoną w temacie. 2.4. wpisów nie zawierających merytorycznej treści, powtarzających się. |
|
|
|
|
CYTAT Co bys zrobil? Odwiedzil? Zwariowales? Chcesz wyjac z domu? Zostawic komputer? Odciac sie od internetu? Kolego lepiej to przemysl, wychodzenie z domu nie jest do konca bezpieczne, po ulicach chodza prawdziwi ludzie, mozna sie latwo na nich natknac. Przy twojej niesmialosci i fobiach moze wyjsc z tego spory problem Stalowemiasto jest nawiedzone przez pewnego trola , pokazuje się on też od czasu do czasu w zakładach psychiatrycznych . Moderowano przez: sm 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie: 2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku 2.7. wpisów niezgodnych z tematyką danego działu, dyskusją prowadzoną w temacie. 2.4. wpisów nie zawierających merytorycznej treści, powtarzających się. |
|
|
|
|
@ jaciek |
|
|
|
|
Ale co z tym nawiedzonym laskiem w Nisku ?
Ktoś wie, gdzie to jest ? |
|
|
|
|
Jest pewien dom w Nisku i nie chodzi o ten przy drodze Nisko-Stalowa Wola. Jako młodzi i znudzeni ludzie pojechaliśmy tam lata temu szukając atrakcji. Nie wiem jak nazywa się ta ulica. Trafić tam można jadąc tą drogą koło kina /stadionu w stronę Sanu. Zgodnie z informacjami, które posiadaliśmy w miejscu tego domu był kiedyś sad, w którym powiesił się ojciec dziecka, które utopiło się w Sanie. Właściciele wycieli sad i sprzedali działkę. Zaczęto tam stawiać dom, ale podczas budowy zginęło dziecko. Budowę przerwano i nigdy nie wznowiono.
Gdy byłam jeszcze młoda podobne miejsce było na Hutniku, ale teraz w miejscu tego domu jest inny |
|
|
|
|
Co do lasku, to zapewne chodzi o ten między Stalową a Niskiem, po lewej stronie, zaraz obok wiaduktu. Takich kilkanaście sosen na krzyż.
|
|
|
|
|
@ Cinnamon |
|
|
|
|
kiedyś takim miejscem był Spóldzielczy Dom Kultury - pracowała tam pewna osoba ,która swoim wyglądem straszyła dzieci - ale już tam nie pracuje , chyba że pozostał tam jej duch
Bogi |
|
|
|
|
Między Cisowym Lasem a Sójkową jest drzewo, gdzie cyganka powiesiła swoje dziecko? Nie jestem pewien. próbowano to drzewo wielokrotnie ściąć jednak się nikomu jeszcze nie udało.
|
|
Dołączył: 20 Cze 2012r. Skąd: StaloweMiastoToDupa Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Ceglany budynek przy hali targowej
|
|
|
|
|
Budynek ZUSu, nie jeden stracił tam rozum i zdrowy rozsadek a gdy dostaniesz od nich pismo to włos jezy sie na głowie
|
|
|
|
|
Urzad miasta i Starostwo.
Straszą kontrola mi i diabeł w nich siedzi bo kto tak się nie boi Boga... tylko szatan Strach się bać idąc tam czy nie zamknął |
|
|
|
|
@ Trick |
|
Dołączył: 21 Wrz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Konto zawieszone |
|
|
|
CYTAT To już coś ! Chętnie bym ten lasek odwiedził. Kuna |
|
Dołączył: 21 Wrz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Konto zawieszone |
|
|
|
CYTAT Ale co z tym nawiedzonym laskiem w Nisku ? Jest taki tuż obok osiedla 1000 - lecia po drugiej stronie torów. Tam wszystkie dziołchy tracą cnoty na płotach, a prawiczki doznają niezwykłych orgazmów między sztachetami płota.
Ktoś wie, gdzie to jest ? Kuna |
|
|
|
|
@ mimoza |
|
|
|
|
Nacht
w lasku który pokazujesz na pewno nie straszy... możesz tam siedzieć godzinami w środku nocy i zupełnie nic się nie stanie, najwyżej dwie mieszkające tam wiewiórki |
|
|
|
|
@ eRni |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT @ mimoza On -(Nacht) już tam był !!! Po tym ja próbował strzelić sobie samobója Nie potrzebnie go odratowali i wkur...a teraz innych ! Olać go ! |
|