|
|
|
Jakiego dermatologa polecacie dla 3 latka ? Pomóżcie bo nie orientuje się wogole do kogo się udać. Powiem odrazu ze problem jest z buzia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
w medicum przyjmuje dobra pani dermatolog. Trzeba mieć skierowanie od lekarza rodzinnego.
|
|
|
|
|
Polecam Serowka przyjmuje u Goli na fundusz. Miałam problemy skórne u 2 latka ,leczyłam go przez kilka tygodni u innych lekarzy aż w końcu trafiłam do niej i odrazu trafiła w leki. Zresztą ja też zawsze u niej się leczę jestem bardzo zadowolona
|
|
|
|
|
Proszę nie iść do Serówki. Gdy mój syn miał chorą skórę, to podawała mu maść ze sterydami. Dopiero dermatolog Piłat, z Medicum, wyleczyła go.
|
|
|
|
|
Polecam Małgorzata Kalandyk - Bambuch.
Przyjmuje prywatnie w Dermest lub państwowo w Nisko. http://www.derm-est.com/lekarze Kompetentna, miła. Najważniejsze, że zna się na swojej robocie. Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
|
|
Spróbuj sobie Szczeć barwierska Dipsacus
Bardzo pomaga na zmiany skórne No i na pewno nie zaszkodzi bo to nie sterydy Zrób napar i posmaruj zmieniona skórę Na pewno nie na wszystko pomaga ale warto spróbować Jak byś nie znalazła w aptece to mam pare w domu |
|
|
|
|
Piłat w medicum jest dobra, miła szczególnie dla małych dzieci, i na nfz przyjmuje
|
|
|
|
|
u Goli jest dobra babka od tych spraw.
|
|