~~AK 47 | |
|
|
Witam !!!
Poszukuje chętnych na zawody strzeleckie z broni Kbks ( 3 osobowe drużyny) zawody odbyły by się w pierwszej połowie maja w Stalowej Woli. Chętnych amatorów i doświadczonych proszę o pozostawienie kontaktu mail w komentarzach do postu a my wyślemy szczegółowe informacje. Przewidziane są nagrody |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~oh yea | |
|
|
Żeby brać udział w czymś takim trzeba mieć jaja twarde jak kamienie, a tu tylko jehowici i pedały, narzekający na krzyże w lasku, bałagan po sobotnim handlu, na RNI powodujący nieustanne zagrożenie w naszym miasteczku. Można ruszyć dupy sprzed tvn-u i odżyć chociaż na chwilę pośród przyrody z bronią w ręku...
|
|
|
~~dalton | |
|
|
Taaa twarde jaja -widać że tylko KBKs widzałeś - jak będzie można postrzelać z kałacha , lub pk no to piszę się pierwszy, ewentualnie może być mosin lub mauser. Ale pomysł ciekawy , kto nigdy z broni palnej nie strzelał będzie przynajmniej miał ciekawe przeżycie . Jaki jest koszt przystąpienia do zawodów ?Gdzie to będzie w LOK ? Do kogo się zgłosić ? Pozdr.
|
|
|
~~pank | |
|
|
Akms nie wchodzi w rachubę. strzelnica w loku nia ma atestu na taką broń pistolet lub kbks.
|
|
|
~~wojskowy | |
|
|
CYTAT Akms nie wchodzi w rachubę. strzelnica w loku nia ma atestu na taką broń pistolet lub kbks. HAHAHA troszkę przestarzałe informację A jakie to zawody???????????? |
|
|
~~maxiu | |
|
|
kbks ładna hała niema to jak kałach a kto nie strzelal z broni hmmmm mogl to przezyc jakby nie uciekal kiedys przed wku w wojsku dopiero przezycia byly -rzucanie granatem częste strzelania te przezycia zostaja na cale zycie wole sobie z pchełek postrzelac niz z kbks
|
|
|
~~.338 LM | |
|
|
Ta, ja w wojsku nigdy nie byłem, a strzelałem z takiego sprzętu, o jakim w WP to mogą sobie na necie poczytać. I nie, że się chwalę, to tylko tak żeby "wiarusy" nie kozaczyły, że kałach to 8 cud świata.
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Małe pytanko:
- czy drużyna bedzie wybrana losowo czy istnieje możliwość zgłoszenia własnej ekipy? - czy organizatorzy dostarczają karabinek i amunicję czy można mieć swoją? - jakie konkurencje wchodzą w grę i jak z punktacją? - tarcza 25m , 50m, na leżąco czy inna, z podpórką czy bez? - najważniejsze - opłata wpisowa? " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~~~~~ | |
|
|
CYTAT kbks ładna hała niema to jak kałach a kto nie strzelal z broni hmmmm mogl to przezyc jakby nie uciekal kiedys przed wku w wojsku dopiero przezycia byly -rzucanie granatem częste strzelania te przezycia zostaja na cale zycie wole sobie z pchełek postrzelac niz z kbks Czeste strzelania, chyba sperma do gazet. Czlowieku komu taka ciemnote chcesz wcisnac, jak sie poborowy zalapal na pare strzelan w ciagu sluzby to jest cud, a nie czeste strzelanie. |
|
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Tylko krypto pedauki podniecają się strzelaniem do papierowych tarcz
Prawdziwy muchacho bierze sztucer i idzie do lasu zapewnić swej rodzinie mięsiwo na świąteczny stół Howgh |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
tak ...tak...mięsiwo śmierdzące wiatrem - zając,dzik ....fuj...nie każdy to musi lubieć.... no a jak takie mięsiwa znajdą się na stole - wcale dziwny nie będzie dla mnie fakt ,że co drugi głodny chodzi... ale mi byt.....za taki to ja dziękuję - wolę chleb...nawet z wodą i cukrem niż takie specjały... a tarcze nie muszą być papierowe...ale widzę ,że w temacie jesteś co do kbksów
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~quba | |
|
|
na loku tez maja KbkaAK ja jestem za pisze się na takie zawody a jest mozliwosc rozszerzenia zawodów o bron krotka 9mm i AK ?? mamy drużynę 3 osobowa proszę o więcej informacji na tubik_(at)_interia.pl
|
|
|
~~brat | |
|
|
proszę o bliższe konkretne informacje ? Co jak i kiedy ?
|
|
|
|
|
|
CYTAT Tylko krypto pedauki podniecają się strzelaniem do papierowych tarcz Kolego K -bix ze sztucerem na zwierzątka ? I pewno jeszcze tylko na ambonce byś siedzał bo tam najbezpieczniej . Jak chcesz być męski to na dzika weż broń białą ( pikę , toporek lub noż ) i wtedy pokaż co potrafisz . Pozdr.
Prawdziwy muchacho bierze sztucer i idzie do lasu zapewnić swej rodzinie mięsiwo na świąteczny stół Howgh |
|
|
|
|
ja kiedyś upolowalem jelenia FIATEM 126p
|
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Kolego K -bix ze sztucerem na zwierzątka ? I pewno jeszcze tylko na ambonce byś siedzał bo tam najbezpieczniej . Jak chcesz być męski to na dzika weż broń białą ( pikę , toporek lub noż ) i wtedy pokaż co potrafisz . Pozdr. Jak ze śwagrem wypijem litrę to cały ten szpas o którym piszesz nie jest nam potrzebny Atakujemy lochy z małymi gołymi rencyma Niestety mam lęk wysokości więc na normalnym polowaniu w czasie gdy koledzy siedzą na ambonie ja ze swym sztucerem czatuję w okopie BTW. Ludzie troszkę luzu nie bierzcie wszystkiego tak na poważnie |
|
|
|
|
Jesteś zainteresowany(a) strzelaniem PAINTBALL?? wystarczy się tylko ze mną skontaktować 662 90 40 30 ustalić termin i robimy strzelanke zapewniamy Marker (12szt) gaz maskę mundur oraz 100 kulek z możliwością dokupienia. Cena strzelania do ustalenia
|
|
|
|
|
CYTAT Tylko krypto pedauki podniecają się strzelaniem do papierowych tarcz Prawdziwy muchacho bierze sztucer i idzie do lasu zapewnić swej rodzinie mięsiwo na świąteczny stół Howgh I co ? zapewniłeś. Pewnie z tessco. |
|
|
|
|
jakie są przewidziane nagrody?
|
|