|
|
|
Ja żyję pośród nocy, i nie potrzebuję towarzystwa. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ze żyjesz to chyba za dużo powiedziane w Twoim przypadku .
A jak prądu zabraknie i kompa zgaśnie ?? Masz jakieś książki aby poczytać przy świecy ?? |
|
|
|
|
Ale nam nie odpuścisz swojego towarzystwa. To przemoc psychiczna Nacht, inaczej znęcanie się nad upatrzoną ofiarą.
|
|
|
|
|
Staram się nie opychać jedzeniem za bardzo.
|
|
|
|
|
CYTAT Staram się nie opychać jedzeniem za bardzo. Nie da sie, u każdego na stole tyle pyszności a przez grzeczność nie można nie spróbować dupa nie może a oczy by jadły |
|
|
|
|
a więc postanowienie by nie przygotowywać za dużo jedzenia, bo albo się przejemy, albo zmarnujemy - jedno i drugie złe, dlatego nie przesadzajmy w święta z potrawami - 12 i dość
w wigilię oczywiście, bo w Boże Narodzenie i Św. Szczepana już mniej "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Święta są dla wierzących, a ja jestem ateistą. |
|
|
|
|
no to zdecyduj się ateistą czy satanistą!
Świętowanie nie polega tylko na jedzeniu i piciu, ale na rodzinnym spotkaniu, śpiewaniu kolęd, łamaniu opłatkiem, życzeniach składanych najbliższym, przygotowaniem i przyjęciem Jezusa do swojego serca. Radość, że Bóg przyszedł na ziemię, by zbawić człowieka. "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
@ rsta |
|
|
|
|
CYTAT Kto przygarnie Nachta na święta? ;-) Nacht jest apostatą....nie wierzy że są jakieś święta....więc pozostaje mu to co zawsze CYTAT Nacht Ja to samo co zawsze, przez cały rok. CYTAT Nacht Ja jestem ateistą i apostatą, więc na Mszę nie pójdę. Zostaje mi laptop i internet I to jest właśnie spotkanie z rodziną.....czyli nami wszystkimi Cieszę się Nacht, że mnie lubisz Spotkam się z Tobą poprzez komp i internet. Najpierw jednak przywitam się z Jubilatem ;-D |
|
Dołączył: 13 Lut 2016r. Skąd: z pięknych miejsc :) Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT (Rsta) a więc postanowienie by nie przygotowywać za dużo jedzenia, bo albo się przejemy, albo zmarnujemy - jedno i drugie złe, dlatego nie przesadzajmy w święta z potrawami - 12 i dość w wigilię oczywiście, bo w Boże Narodzenie i Św. Szczepana już mniej Co szykujesz z potraw na 25go i 26go ? Lubisz przejażdżki, jazdę i czuć smak wolności? Napisz: http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=816167 |
|
|
|
|
U mnie przeważnie bigos, jakieś mieso pieczone, sałatki, szynki, śledzie
|
|
|
|
|
@ Janek |
|
|
|
|
Jem, jem, jem a potem płaczę jak można było tyle zjeść
|
|
|
|
|
Cieszmy się Narodzeniem Jezusa, bo to jest podstawa Świąt Bożego Narodzenia!
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Radość z Narodzenia Pana, a potem niestety nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu W ramach tej radości
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Radość z Narodzenia Pana, a potem niestety nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu W ramach tej radości Widać po tym że mamy szlacheckie pochodzenie Z tym że dawna szlachta żarła i piła 365 dni w roku a my ino od święta |
|
|
|
|
CYTAT Radość z Narodzenia Pana, a potem niestety nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu W ramach tej radości Widać po tym że mamy szlacheckie pochodzenie Z tym że dawna szlachta żarła i piła 365 dni w roku a my ino od święta |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ja zaczynam świętować
Więc wszystkim życzę, spokojnych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
CYTAT Ja zaczynam świętować Więc wszystkim życzę, spokojnych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia Dzięki, he he ja już parę dni świętuję Lubisz przejażdżki, jazdę i czuć smak wolności? Napisz: http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=816167 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja dopiero zaczynam świetowac od jutra a już teraz życze wszystkim Zdrowych i spokojnych Świat
|
|
|
|
|
+życzę wszystkim Zdrowych i spokojnych Świat Bożego Narodzenia,
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Zdrowych, pogodnych i rodzinnych świąt ;-)
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Jedna z moich ulubionych zabaw przy stole aby nie opowiadać o smutkach, plotkach, sąsiadach, masach do placków, pogodzie i sejmie.
Jedna osoba myśli o jakimś przedmiocie, zwierzęciu czy roślinie. Reszta uczestników ma możliwość zadania 20 pytań, na które może usłyszeć odpowiedź tak/nie. Zadanie – ustalenie, czym/kim jest dana rzecz Lubisz przejażdżki, jazdę i czuć smak wolności? Napisz: http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=816167 |
|