|
|
|
Czy ktoś może z Was wie, czy w Stalowej można gdzieś przygotować się do testu sprawności fizycznej? wiem, że można poćwiczyć w Przemyślu, czy są chętni na takie wyjazdy ?? Albo ktoś ma spotkanie w Zaczerniu 5 Stycznia 2017?
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 12 Lis 2015r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Miej więcej ambicji, nie idź do policji. ;)
|
|
|
|
|
CYTAT („Justynaaa”) Czy ktoś może z Was wie, czy w Stalowej można gdzieś przygotować się do testu sprawności fizycznej? Sale gimnastyczne, Siłownie, a nawet w Remizie, dobrze i skutecznie przygotujesz się do testu sprawności fizycznej do Policji. Zupełnie nie rozumiem twoich obaw. |
|
|
|
|
CYTAT Miej więcej ambicji, nie idź do policji. ;) Na prawdę ? Nie znasz człowieka i od razu oceniasz że nie idz do policji bo bez ambicji ? To co policja to taka chujowa praca że niech nikt nie pójdzie tam pracować i od razu niech nastanie anarchia... Co do ćwiczeń o ile mi wiadomo wymagania fizyczne w policji nie są jakieś duże zwyczajna siłownia i bieganie na pewno sprawią że twoja motoryka się poprawi także trochę ciężkiej pracy i się uda powodzenia |
|
|
|
|
Zdawałem ... i zgodzę się z moimi przedmówcami:
Przygotujesz się na każdej sali gminastycznej. Ja nigdy w sporcie świetny nie byłem i wystarczyły mi jedynie trening biegowy i ćwiczenia w domu. Jak podejdziesz "bez napinki" błędu nie popełnisz -zdasz. Warto dobrze przygotować sie do testu z wiedzy teoretycznej bo można tutaj zdobyć 40 pkt (o-40) a dużo ludzi to olewa, co jest błedem. Za zaliczenie fizycznego (najgorszy czas) i tak otrzymujesz 43 pkt (max 60). W mojej grupie najlepsi mieli 1;19 - czyli mieli po ok 53-54 pkt. Średnio ludzie mieli 1;25-1;35 I tak się dziwnie złożyło że "mieśniaki" .....mieli z teori po 5-20 pkt. I ostatecznie oni mieli po 63-73 pkt ...a ja mając czas 1;38 i max z teorii miałem 86 pkt. Poległem na multiselekcie. |
|
|
|
|
po nowym roku mam zamiar złożyć papiery do policji, również chciałbym przećwiczyć taki tor, także jeżeli ktoś by coś ogarnął, z chęcią bym się dorzucił do wynajmu takiej salki. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
CYTAT („BartekStw”) po nowym roku mam zamiar złożyć papiery do policji Życzę Ci dalszych sukcesów i przy okazji chciałbym Cię zapytać, co Ciebie ciągnie tam? |
|
Dołączył: 13 Lut 2016r. Skąd: z pięknych miejsc :) Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Życzę Ci dalszych sukcesów i przy okazji chciałbym Cię zapytać, co Ciebie ciągnie tam? $ Lubisz przejażdżki, jazdę i czuć smak wolności? Napisz: http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=816167 |
|
|
|
|
$ to chyba z łapówek, bo pies nie zarabia za dużo. Mam znajomych policjantów i narzekają na zarobki.
|
|
Dołączył: 13 Lut 2016r. Skąd: z pięknych miejsc :) Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ale nie pracując lub poniewierając się w ciągle innej pracy lepiej nie jest. A tam jakaś stabilizacja. Rodziny zastępczej nie oglądałeś i Pana Posterunkowego.
Lubisz przejażdżki, jazdę i czuć smak wolności? Napisz: http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=816167 |
|
|
|
|
Nie oglądałem, nie oglądam telewizji już z 10 lat, a jak oglądałem to przeważnie National Geografic albo discovery chanel.
Znam pewne małżeństwo, żona namówiła męża żeby poszedł do policji, bo chłop nie miał pracy, a teraz bardzo tego żałuje, tak mu łeb sprali w tej policji że zaczęła się go bać. Nie twierdzę że każdy da się tak przerobić jak on, ale wiem jedno Polska policja to zorganizowana grupa przestępcza, działająca pod osłoną prawa. |
|
|
|
|
Ja jestem juz po wszytkim mam szkołe ale mieszane uczucia mam co do tej formacji jednak z czasem czlowiek sie naoglada oslucha policjantow i teraz te 25 lat to jest kosmos w takim czyms. Nie kazdy wydział zalezy z jakimi ludzmi masz do czynienia.
|
|
|
|
|
Ja przygotowywalem sie w Nisku ostatecznie czas 1,14 jak jakies pytanka by byly to co ijak wyjasnie
|
|
|
|
|
posiadam testy na ms pisac na priv
|
|
|
|
|
CYTAT Ja nigdy w sporcie świetny nie byłem umiech i wystarczyły mi jedynie trening biegowy i ćwiczenia w domu... A później oglądamy filmiki jak 3 policjantów się męczy i nie może obezwladnić ledwo zipiącego dziadka. |
|
|
|
|
CYTAT („Ugabuga”) ale wiem jedno Polska policja to zorganizowana grupa przestępcza, działająca pod osłoną prawa. A możesz rozwinąć ten wątek? Pozdrawiam tych którzy ciężko pracują na swój wizerunek, wyjątkowo nieudolnie. CYTAT („Kosmitier”) A później oglądamy filmiki jak 3 policjantów się męczy i nie może obezwladnić ledwo zipiącego dziadka. Mnie śmieszą, wzywane interwencje do awantur domowych i bójek w barze. Podejmują interwencje jak już jest po wszystkim. W efektywny sposób zajeżdżają radiowozami na sygnale i udają że przyjechali pomagać. |
|