|
|
|
W piątek dostałem pismo z nowymi taryfami PKO BO (bardzo powszechny). Za zwykły przelew z konta lub za operację bankową trzeba zapłacić 8 lub 10 złotych . Rozbój w biały dzień.Kto zna tańsze banki?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nie chce nic reklamować ale zobacz w Banku Spółdzielczym
|
|
|
|
|
CYTAT nie chce nic reklamować ale zobacz w Banku Spółdzielczym Korniszon daj spokój, u Kłapcia chciałbyś mieć konto? Nie dość że za nie płacisz to jeszcze przelew internetowy Cię kosztuje. Osobiście polecam mBank, ale jak lubisz chodzić do banków to weź sobie plan internetowy w jednym z banków przy ulicy Poniatowskiego. |
|
|
|
|
Polecam te banki :
BS w Stalowej Woli - dobry na lokaty + w miare przyjemne konto osobite Alior Bank - jak dla mnie idealne na konto osobiste: wszystkie bankomaty za free, przelewy z internetu za darmo Odradzam natomiast PKO SA, PKO BP !!! zero przywijejow w porownaniu z innymi bankami Reszta bankow po miedzy wymienionymi powyzej http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7027721 |
|
|
|
|
CYTAT W piątek dostałem pismo z nowymi taryfami PKO BO (bardzo powszechny). Za zwykły przelew z konta lub za operację bankową trzeba zapłacić 8 lub 10 złotych . Rozbój w biały dzień.Kto zna tańsze banki? To przeczytaj tą taryfę jeszcze z 5 razy . Przelew podrożał o 1 zł , a żadne inne operacje bankowe o których piszesz nie wzrosły. |
|