|
|
|
Czy ktoś wie gdzie można znaleźć wolne miejsca na imprezę Sylwestrową 2017, może ktoś zna cenę?
Z góry dziękuję za informację. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chyba zajazd nad łęgiem
Ale trzeba sobie przedzwonić bo nie jestem pewien A i to jest poza stalową jak by ktos nie wiedział |
|
|
|
|
Pod MDK za free tylko ciepło się ubierz.
|
|
|
|
|
Nie wiem ile w tym prawdy, ale ponoć w Stalowej już brak wolnych miejsc w lokalach (nie sprawdzona informacja do końca) w Nisku wiem , że są ostatnie wolne miejsca w Zajeździe "Gospoda" - ze Stalowej Woli nie tak daleko
|
|
|
|
|
a ja trochę z innej beczki, dziś rano była rozmowa w radio zet z Krzywym, on mówił , ze De Mono bedzie grac w Zakopanem, na stronie internetowej sylwestra z tvp2 tez tam piszą o de mono. Czy ja coś przegapiłem lub zaspałem i mieszkamy teraz w Zakopanem? Czy poprostu zagra nie De mono tylko Mono ? Na sylwestra w STW
Bax |
|
|
|
|
bax ktoś wcześniej na forum pisał, że był rozłam w De Mono i ponoć gra teraz dwa różne składy , swoją drogą można na jednej nazwie zespołu zarobić dwa razy
|
|
|
|
|
CYTAT Czy ktoś wie gdzie można znaleźć wolne miejsca na imprezę Sylwestrową 2017, może ktoś zna cenę? Z góry dziękuję za informację. Wiecie o jakiś wolnych miejscach, koło stalowej.....może być lokal , remiza...byle potańczyć....dajcie namiary....Pozdrawiam i z góry dziękuję... |
|
|
|
|
Gospoda Nisko - w niedzielę było miejsc na góra 10 par, dzwoń i spytaj, czy jeszcze coś jest wolne, wjazd 400 zł od pary - jeśli to nie przestępstwo podam tel: 158413939.
|
|
|
|
|
Przypominam ze sylwester 2017 bedzie za rok,wiec niewprowadzajcie goscia w blad.za 3 dni obchodzimy sylwester 2016!!!
|
|